طرز تهیه بادمجان سوخاری به سبک ترکیه ای با طعمی بی نظیر در کمترین زمان
در این ویدئو با پخت بادمجان سوخاری با راحت ترین ترفند، به سبک ترکیه ای همراه ما باشید.
بادمجان سوخاری ترکیهای یک غذای ساده، خوشمزه و ترد است که با سرخ کردن برشهای بادمجان تهیه میشود و به همراه سسهای مختلف و سبزیجات تازه سرو میگردد. این غذا به خاطر طعم طبیعی بادمجان و بافت خاصش در ترکیه بسیار محبوب است و یک گزینه عالی برای پیشغذا یا میانوعده به حساب میآید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط: 4 عدد
آرد سوخاری: 1 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
نمک: به مقدار لازم
نشاسته ذرت: 2 قاشق چایخوری
ماست یا سس سیر (برای سرو، اختیاری)
آمادهسازی بادمجانها:
بادمجانها را شسته و پوست بگیرید (یا اگر دوست دارید با پوست هم میتوانید استفاده کنید). سپس آنها را به صورت حلقههای نازک یا به شکل مکعبی متوسط خرد کنید.
خیس کردن:
بادمجانها را در کاسهای پر از آب و کمی نمک به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود و آب جذب نکنند. سپس آبکشی کنید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
آماده کردن پوشش:
اگر میخواهید بادمجانها رو پوشش دهید، ابتدا تخممرغها را در یک کاسه خوب بزنید. سپس آرد سوخاری را در کاسهای دیگر بریزید.
پوشش دادن بادمجان:
هر قطعه بادمجان را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس در تخممرغ زده شده فرو ببرید تا کامل پوشش بگیرد.
سرخ کردن:
روغن را در یک ماهیتابه یا تابه گود روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، بادمجانها را به صورت تکتک داخل روغن بیندازید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی و ترد شود.
آبگیری:
بعد از سرخ شدن، بادمجانها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود.
سرو کردن:
بادمجان سوخاری را میتوانید با ماست چکیده یا سس سیر، گوجهفرنگی تازه، نعناع خشک یا تازه و نان تازه سرو کنید.