طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر؛ مخصوص عصر پاییز
اگر برای دورهمی های بعدازظهر و عصرانه ها و همینطور میان وعده ها به دنبال گزینه ای خوشمزه و در عین حال راحت و سالم میگردید، کیک سیب و دارچین در قابلمه میتواند گزینه ی خیلی خوبی برای شما باشد.
اگر طرز تهیه این کیک را نمیدانید در ادامه میتوانید دستور پخت بسیار آسان این کیک را یاد بگیرید. در این مقاله ساده ترین روش تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر را در سریع ترین زمان و با خوشمزه ترین رسپی در اختیار شما قرار داده ایم. اگر سوالی در هر بخش از طرز تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه دارید میتوانید در قسمت نظرات این صفحه بیان کنید تا اساتید کیک پزی ما در سریع ترین زمان پاسخ شما را بدهند.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه
مواد لازم:
سیب دو عدد
پودر دارچین به دلخواه
تخم مرغ یک عدد
شکر پنج قاشق غذا خوری
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
روغن یک سوم پیمانه
آب یا شیر نصف پیمانه
دستور پخت:
ابتدا سیب ها را را به شکل های دل بخواه برش دهید. میتوانید سیب را به صورت عمودی نصف کنید و سپس برش های نازک عمودی بزنید تا تکه های نازک سیب داشته باشید. سپس روی سیب ها دارچین بپاشید و مخلوط کنید تا تکه های سیب، دارچینی شوند. حال در یک ظرف یک عدد تخم مرغ را بشکنید و به آن 5 قاشق شکر را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
در این مرحله لازم نیست حتما همزن برقی داشته باشید و با همزن مفتونی یا حتی با چنگال نیز میتوانید مواد را هم بزنید. سپس نصف پیمانه آب یا شیر را اضافه کنید (در این مرحله حتی میتوانید از آب میوه مثل آب پرتقال استفاده کنید) و مخلوط کنید. یک سوم پیمانه روغن را اضافه و مخلوط میکنید و سپس به مقدار دلخواه پودر دارچین اضافه کنید و حسابی مواد را هم بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید، آنها را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. هم زدن مواد را تا جایی که مواد یک دست شوند، ادامه دهید.
برای پخت این کیک به فر هم نیازی ندارید و میتوانید کیکتان را در قابلمه و روی گاز درست کنید. پس یک قابلمه را روی شعله کم گاز و شعله پخش کنی میگذارید، سپس کف آن مقداری کره میریزید تا کف قابلمه چرب شود. مواد را کف قابلمه میریزید و روی مواد را با سیب های خرد شده ی دارچینی میپوشانید. سیب ها را هرطور که دوست دارید میتوانید روی مواد بچینید. میتوانید کمی کنجد هم به دلخواه روی کیک بریزید.
برای در قابلمه از دم کنی استفاده کنید و بگذارید کیک روی شعله کم و شعله پخش کنی به مدت 45 دقیقه بپزد. در قابلمه را زودتر از 45 دقیقه باز نکنید، زیرا باعث میشود کیک به خوبی پف نکند. بعد از 45 دقیقه در قابلمه را باز کنید و یک خلال دندان را در کیک فرو کنید، اگر مواد کیک به آن نچسبیدند یعنی کیک به خوبی پخته شده است و میتوانید زیر آن را خاموش کنید.
کیک بعد از خنک شدن، به راحتی از قابلمه جدا می شود و میتوان آن را داخل ظرف دیگری گذاشت و برش داد. کیک سیب و دارچین خوشمزه ما آماده است. این کیک را میتوان به همراه چای یا نسکافه یا حتی آب میوه نوش جان کنید. همانطور که دیدید مواد اولیه ی این کیک بسیار راحت و در دسترس بودند و همینطور طرز تهیه آن نیز بسیار آسان بود. امیدوارم درست کنید و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر به این صورت میباشد که شما باید از قابلمه و شعله گار برای پخت کیک سیب استفاده کنید. در این حالت مواد لازم برای پخت کیک سیب و دارچین بدون فر دقیقا مانند قسمت بالا میباشد و شما میتوانید تمام این مواد اولیه را با اندازه های گفته شده ترکیب کنید.
در نهایت برای پخت کیک سیب و دارچین بدون فر باید در انتهای قابلمه یا تابه ای که میخواهید کیک تان را تهیه کنید کاتر فلزی قرار دهید تا قالب کیک شما از کف قابلمه فاصله بگیرد.
حرارت را به صورت ملایم تنظیم کنید و بعد از یک ساعت حرارت را خاموش کنید و قالب را خارج نمایید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر بسیار ساده میباشد اما در صورتیکه در هر مرحله از طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر سوالی داشتید میتوانید در قسمت نظرات سوال تان را مطرح کنید تا اساتید کیک پزی ما در اسرع وقت پاسخ شما را بدهند.