طرز تهیه چیزکیک لیوانی انار؛ دسر خوشمزه شب یلدا

چیزکیک لیوانی انار، یک دسر خوشمزه، شیک و مناسب برای مهمانی‌های یلدایی است. این دسر با وجود ظاهر بسیار شیکی که دارد، به آسانی آماده می‌شود و برای درست کردن آن لازم نیست دردسرهای درست کردن دسرهای سخت و چند مرحله‌ای را تجربه کنید.

طرز تهیه چیزکیک لیوانی انار؛ دسر خوشمزه شب یلدا
کدخبر : 40689
سایت سرگرمی روز :

برای درست کردن این دسر خوشمزه، آب انار را حدود ۶ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا به ¼ لیوان کاهش پیدا کند و خنک شود. بیسکویت زنجبیلیِ پودرشده را با پودر قند، کره و نمک مخلوط کرده و بین ۶ لیوان تقسیم و فشرده کنید.

خامه را تا فرم‌گرفتن بزنید؛ پنیر خامه‌ای را با پودر قند ترکیب کرده و آب انار و دارچین را بیفزایید، سپس خامه زده‌ شده را در دو مرحله اضافه کنید.

مخلوط خامه‌ای را روی لایه بیسکویت بریزید، سطح آن را صاف کرده و با دانه انار تزیین کنید. لیوان‌ها را بپوشانید و ۸ ساعت در یخچال بگذارید.

در ادامه با طرز تهیه این چیزکیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای چیزکیک لیوانی انار برای 6 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز

آب انار ۱/۲ فنجان

بیسکوییت زنجبیلی خرد شده ۱۰۰ گرم

کره ۴ قاشق غذاخوری

پودر قند ۲ قاشق غذاخوری و ۱/۴ فنجان

نمک کمی

خامه فرم گرفته ۱/۲ فنجان

پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم

پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری

دانه انار ۱/۴ فنجان

مرحله اول: آب انار را بجوشانید

در یک ماهیتابه کوچک آب انار را بجوشانید و بگذارید آب آن تبخیر شود تا حجم آن به ۱/۴ لیوان کاهش پیدا کند. این کار با توجه به شدت حرارت بین ۶ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.

سپس بگذارید آب انار خنک شده و هم دمای محیط شود.

مرحله دوم: بیسکوییت زنجبیلی را خرد کنید

بیسکوییت زنجبیلی را در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا بافتی کاملا پودری پیدا کند.

پودر بیسکوییت را به همراه ۲ قاشق پودر قند، کره آب شده و نمک در یک کاسه متوسط بریزید و مواد را خوب با یکدیگر ترکیب کنید.

مرحله سوم: خمیر چیزکیک را آماده کنید

ترکیب به دست آمده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک لیوان کوچک بریزید.

مواد خمیر چیزکیک را به کمک انتهای یک لیوان یا هر چیز سنگین دیگری به انتهای لیوان فشار دهید تا متراکم و سفت شوند.

مرحله چهارم: خامه را هم بزنید

خامه را به کمک یک همزن برقی به مدت نزدیک به ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا سفت و فرم گرفته شود و با برگرداندن ظرف، خامه از آن بیرون نریزد.

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را با پودر قند مخلوط کنید و آن‌ها را خوب هم بزنید.

همزن را روی درجه حرارت کمتری بگذارید و به صورت همزمان پودر دارچین و آب انار را به مواد اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.

در دو مرحله، خامه فرم گرفته را به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله پنجم: ترکیب خامه‌ای را به چیزکیک اضافه کنید

ترکیب خامه‌ای را به صورت مساوی در لیوان‌های چیزکیک تقسیم کنید.

با پشت قاشق، روی خامه اضافه شده در هر لیوان را صاف کنید و در نهایت روی هر چیزکیک کمی دانه انار بریزید.

مرحله ششم: چیزکیک را سرو کنید

روی چیزکیک را بپوشانید و آن را برای ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از ۸ ساعت می‌توانید چیزکیک را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه چیزکیک لیوانی انار

برای آماده کردن این چیزکیک نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:

با توجه به این که این چیزکیک در مواد خود پنیر دارد، احتمال چسبیدن خمیر چیزکیک به دیواره‌های لیوان کم است. با این حال می‌توانید کمی روغن به دیواره‌های لیوان اسپری کنید تا از نچسبیدن خمیر چیزکیک به دیواره‌ها اطمینان پیدا کنید.

قبل از سرو چیزکیک حتما آن را حداقل برای ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. هر چند بهتر است که بگذارید چیزکیک برای یک شبانه روز کامل در یخچال بماند.

می‌توانید چیزکیک انار را برای ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.

در صورت تمایل می‌توانید بعد از ۸ ساعت یک لایه نازک ژله انار را هم به روی چیزکیک لیوانی انار اضافه کنید و بعد از بستن ژله، روی آن دانه‌های انار بریزید.

می‌توانید به جای بیسکوییت زنجبیلی از هر بیسکوییت ساده دیگری مانند بیسکوییت پتی‌بور یا ساقه طلایی استفاده کنید.

می‌توانید به جای پنیر خامه‌ای از خمیر ماسکارپونه استفاده کنید.

برای تزئین روی چیزکیک لیوانی انار می‌توانید از کمی سس یا سیروپ انار هم استفاده کنید.

ارسال نظر: