رول کدو حلوایی با ۳ ماده اولیه ؛ بدون مخمر، تخم مرغ یا لبنیات

این نان‌های رول کدو حلوایی نرم و پفکی هستند. فقط به ۳ ماده اولیه نیاز دارند و به هیچ مخمر، تخم مرغ یا لبنیاتی نیاز ندارند. همچنین لازم نیست خمیر را ورز دهید. نان‌های رول شده طعم نانی را دارند که با مخمر درست شده است، هرچند که حاوی هیچ مخمری نیستند.

رول کدو حلوایی با ۳ ماده اولیه ؛ بدون مخمر، تخم مرغ یا لبنیات
کدخبر : 40718
سایت سرگرمی روز :

این رول‌های کدو حلوایی یک غذای جانبی خوب برای جشن‌ها هستند. می‌توانید آنها را مانند رول‌های نان معمولی درست کنید یا یک قدم فراتر بروید و آنها را به شکل کدو حلوایی درآورید.

مواد لازم

کدو تنبل

آب گازدار

آرد خود-ورآورنده

روکش اختیاری: نان‌های رول شده بدون روکش اختیاری به رنگ نارنجی روشن در می‌آیند. اگر رنگ اشباع‌تری می‌خواهید، توصیه می‌کنم نان‌ها را با کره زردچوبه (پودر زردچوبه مخلوط با کره ذوب شده) برس بزنید. همچنین می‌توانید از جایگزین کره بدون لبنیات استفاده کنید.

کدو حلوایی: در این دستور غذا از پوره کدو حلوایی برای طعم دادن به نان استفاده می‌شود. می‌توانید از پوره کدو حلوایی خانگی یا پوره کدو حلوایی کنسروی استفاده کنید.

آب گازدار: می‌توانید از آب گازدار یا آب گازدار استفاده کنید. هر کدام را که انتخاب می‌کنید، مطمئن شوید که آب بسیار گازدار است. از استفاده از آب‌های گازدار طبیعی خودداری کنید زیرا اغلب حاوی گاز زیادی نیستند.

آرد خود ورآورنده: آرد خود ورآورنده ترکیبی از آرد است که از قبل حاوی عامل ورآورنده و نمک است. از آنجایی که این نان بدون مخمر تهیه می‌شود، از آرد خود ورآورنده برای کمک به ورآمدن آن استفاده می‌شود. اگر آرد خود ورآورنده در دسترس ندارید، می‌توانید یک مخلوط آرد خود ورآورنده خانگی نیز درست کنید.

طرز تهیه رول نان کدو حلوایی

کدو حلوایی و آب گازدار با هم مخلوط می‌شوند. سپس آرد اضافه می‌شود تا خمیر تشکیل شود.

روی نان را محکم بپوشانید و بگذارید چند ساعت بماند.

فر را از قبل گرم کنید و یک ماهیتابه چدنی را در قسمت پایین فر قرار دهید. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل یک توپ درآورید.

رول‌ها را روی سینی فر آماده شده قرار دهید. در صورت تمایل، می‌توانید روی توپ‌ها را با کره زردچوبه برس بزنید. آب داغ را به ماهیتابه چدنی داخل فر اضافه کنید تا بخار ایجاد شود و سپس رول‌ها را داخل فر قرار دهید تا طلایی و آماده شوند.

چگونه آنها را به شکل کدو تنبل درست کنیم

به جای اینکه رول‌ها را به شکل توپ‌های گرد معمولی درآورید، می‌توانید یک قدم اضافی بردارید و آنها را به شکل کدو حلوایی درآورید.

برای هر رول، به چهار رشته نخ آشپزخانه به طول 10 اینچ نیاز دارید.

نخ را کمی چرب کنید تا به خمیر نچسبد.

چهار تکه ریسمان را به صورت یک علامت بعلاوه با الگوی مورب بچینید. یک توپ خمیری را، با طرف کشیده شده به سمت پایین، مستقیماً روی مرکز، جایی که ریسمان به هم می‌رسند، قرار دهید.

انتهای یک تکه ریسمان را به سمت بالا و روی توپ خمیری بیاورید و آنها را شل ببندید. این کار را با تکه دیگر تکرار کنید تا خمیر به چهار قسمت تقسیم شود. دو تکه ریسمان باقی مانده را به صورت مورب از روی هم عبور دهید تا توپ به هشت قسمت مساوی تقسیم شود و شیارهایی شبیه کدو تنبل ایجاد شود.

ریسمان باید شل بسته شود تا فضای کافی برای کمی انبساط نان وجود داشته باشد. انتهای اضافی ریسمان دوقلو را ببرید. توپ را برگردانید تا انتهای ریسمان در ته نان قرار گیرد و نان را روی سینی فر آماده شده خود قرار دهید.  

در صورت تمایل، وقتی نان‌ها پختند، می‌توانید چوب‌های نمک سود را برای درست کردن ساقه به آنها اضافه کنید و برای تزئین با برگ‌های مریم گلی تزئین کنید.

نکات تخصصی

ساده‌ترین راه برای تهیه این نان‌ها این است که از قالب‌گیری کدو تنبل صرف نظر کنید، اما نسخه کدو تنبل شکل آن برای سرو در طول تعطیلات یا برای یک رویداد عالی است.

رول‌های نان بدون کره زردچوبه هم خوب می‌شوند، اما زردچوبه به رنگ بهتر رول‌ها کمک می‌کند.

ماهیتابه چدنی حاوی آب، محیطی بخارآلود برای نان ایجاد می‌کند که به پف کردن بهتر آن کمک می‌کند.

ارسال نظر: