طرز تهیه املت انار

یکی دیگر از املت‌های خوشمزه ایرانی که به شمال کشور تعلق دارد، املت یا مرغانه انار است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست می‌شود.

طرز تهیه املت انار
کدخبر : 40920
سایت سرگرمی روز :

 بنابراین، اگر دوست دارید مزه‌های جدید را امتحان کنید، حتما پیشنهاد می‌کنیم که املت انار را برای صبحانه آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه املت انار

کره: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط و نگینی خردشده

سیر: ۱ حبه رنده یا له‌شده

انار دانه‌شده: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد درشت

نمک: به مقدار لازم

ابتدا کره را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. پیازهای خردشده را به کره اضافه کنید و تا جایی که رنگ آنها طلایی شود، در تابه تفت دهید.

سپس سیر را اضافه کنید. پس از اینکه بوی سیر بلند شد، دانه‌های انار را به مواد داخل تابه اضافه کنید و حدودا ۷ دقیقه زمان دهید تا آب دانه‌های انار گرفته شود.

در این مرحله باید تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه داخل تابه بشکنید. تخم مرغ‌ها را با دیگر مواد ترکیب کنید تا به‌خوبی بپزند. در نهایت نمک و فلفل را در صورت علاقه اضافه و این املت خوشمزه و منحصربه‌فرد را نوش جان کنید.

ارسال نظر: