طرز تهیه حلوای هل و گردو تبریزی برای شب آرزوها ( لیله الرغائب)

حلوای هل و گردو یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز می‌رسد.

طرز تهیه حلوای هل و گردو تبریزی برای شب آرزوها ( لیله الرغائب)
کدخبر : 42310
سایت سرگرمی روز :

این دسر سنتی و قدیمی را بیشتر برای مناسبت‌های مذهبی و مراسم ماه محرم و ماه رمضان و همچنین مراسم ختم آماده می‌کنند. حلوای هل و زنجبیل را به صورت قالبی یا ساده به عنوان یک دسر با گردو می‌توان تهیه کرد.

مواد لازم حلوای گردوی تبریز

آرد ۱ کیلو گرم

کره ۳۰۰ گرم

روغن جامد یا مایع ۲۰۰ گرم

نثار (پودر شکر) ۴۰۰ گرم

پودر هل ۱ قاشق مربا خوری

پودر زنجبیل ۱ قاشق غذا خویر

گردو خرد شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه حلوای گردوی تبریز

مرحله اول

برای تهیه حلوای خوشمزه گردویی به روش تبریزی در ابتدای کار، آرد را الک کرده و درون یک تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. به مدت ۱۵ دقیقه مدام آرد را مخلوط کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

سپس از روی حرارت برداشته و کره و روغن را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کامل به خورد آرد برود. بعد از ۱۰ دقیقه پودر شکر الک شده یا نثار را به آن اضافه می کنیم. سپس حلوا را دوباره مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

در انتهای کار، گردوی خرد شده و زنجبیل و هل را درون آن می ریزیم و بعد از این که کامل مخلوط کردیم درون قالب دلخواه می ریزیم و در یخچال یا فریزر قرار می دهیم. وقتی خوب سرد شد و خودش را گرفت از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

ارسال نظر: