توزیع سبد کالا دولتی به مناسبت یلدا به این خانوارها | دریافت سبد کالا جدید دولت با کد دستوری زیر
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه پنج اصفهان گفت:۳۵۰ بسته معیشتی بین مددجویان کمیته امداد منطقه ۵ اصفهان توزیع شد.
نصیرالدین نصیری گفت: همزمان با هفته گرامیداشت بسیج، نیکوکاران با اهدای ۶ راس گوسفند، ۴۰ عدد مرغ، ۳۰۰ کیلوگرم سوسیس و هزار و ۵۰۰ بسته ماکارونی، بین ۳۵۰ هزار خانوار نیازمند بستههای پروتئینی اهدا کردند.
نصیری با عنوان اینکه هم اکنون بیش از ۵ هزار خانوار نیازمند، تحت حمایت کمیته امداد منطقه ۵ اصفهان هستند، افزود: خیران با مساعدت در تامین معاش نیازمندان، سفره این خانوارها را برکت میبخشند.
وی گفت: نیک اندیشان اصفهانی میتوانند کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را با مراجعه حضوری به دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد اهدا و یا از طریق کد دستوری #۰۳۱۳۵*۸۸۷۷* اقدام کنند.
رفیعی گفت: در راستای کمک به مایحتاج تحصیلی دانشآموزان نیازمند در سال تحصیلی جدید با همکاری و مشارکت مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی بانوان فاطمه الزهرا تعداد ۹۰۰ بسته تحصیلی شامل کیف و لوازم التحریر تهیه و به دانش آموز نیازمند در حوزه فعالیت کمیته امداد شهرستان طبس اهدا شد.
رئیس کمیته امداد طبس ضمن قدردانی از همه خیرین و همکاری مرکز نیکوکاری فاطمه الزهرا تصریح کرد: ارزش هر بسته تحصیلی اهدایی توسط خیرین، حدود یک میلیون تومان است که در مجموع برای تهیه این ۹۰۰ بسته مبلغی بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، رفیعی در پایان گفت: مراسم شور عاطفه های امسال همزمان با سراسر کشور ۱۰ مهر در مدارس شهرستان برگزار و بهصورت نمادین زنگ عاطفهها در آموزشگاه دخترانه فریبا با حضور مسئولان نواخته شد.
رئیس سازمان هدفمندسازی یارانهها، درباره پرسش پیرامون قطع برخی پرداختهای مرتبط با مطالبات مستمریبگیران معلول گفت: هیچ مستمری قطع نشده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین ، محمود ملکوتیخواه، تصریح کرد: بودجه این پرداختها توسط مجلس تصویب میشود و سازمان برنامه و بودجه موظف به پرداخت ارقام براساس بودجه مصوب است. این مبالغ هر ماه به تدریج و بر اساس دادههایی که از سازمان بهزیستی دریافت میکنیم، پرداخت میشوند.
وی افزود: سقف مبلغی که میتوانیم پرداخت کنیم، یک دوازدهم بودجهای است که ماهانه توسط قانونگذار مشخص شده و این منابع بر اساس تحقق درآمدها توزیع میشوند. یکی از مشکلات ما عدم تحقق کامل منابع هدفمندی بوده، اما با این حال ما همچنان متعهد به پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی هستیم.
بنابراین یک دوازدهم آن تا شهریورماه پرداخت شده اما در لیستی که در سازمان بهزیستی ارائه میدادند برخی نفرات از طرق مختلف مانند توانمندسازی و… خارج و افراد جدید جایگزین میشوند لذا خروج نفرات و ورود نفرات جدید شکل گرفت که آن خروجی ها تعدادشان کمتر از ورودی ها بود و از لحاظ اعتباری اینگونه اعلام شد که این افراد مستمری نگرفتند و یا قطع شده ولی قطعی در کار نبود. لذا در شهریور ماه بخش عمده ایی از نفراتی که در ماه های قبل جا مانده بودند به این لیست اضافه و پرداخت شد یعنی شش دوازدهم اعتبارات سال 1403 باید پرداخت می شد.
ملکوتی خواه در ادامه گفت: تاکنون ۱۰۷ درصد پرداختی داشتیم یعنی از ۱۰۰ درصد بالاتر پرداخت کردیم در حالیکه در منابع سازمان هدفمندی ۵۴ درصد محقق شده بخاطر اولویت و ضرورت عزیزان مددجوی بهزیستی که با مشکل برنخورند. خبر خوشی که باید عرض کنم این است که سازمان با این پرداختی که کرده است یارانه و مستمری هیچکدام از عزیزان قطع نشده است و اگر افرادی در لیست سال ۱۴۰۳ بودند از فروردین تا شهریورماه به هر دلیلی مستمری دریافت نکرده قول دادیم به سازمان بهزیستی و مسئولان رفاه و کار این نفرات را لحاظ کنیم.
علیرضا محمدی با اشاره به بند “د” تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ که براساس آن، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است ضمن به روزرسانی دادهها، دو بار در سال با اتکا به دادههای متقن و ثبتی پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان و واقعیتهای اقتصادی کشور، درآمد سرانه خانوارها و قدرت خرید مردم، نسبت به شناسایی گروههای مشمول حمایت و مشمولان ماده ۱۳ قانون حّمایت از خانواده و جوانی جمعیت و برقراری حمایتهای یارانهای آنها و اعلام حذف گروههای پردرآمد از حمایتهای یارانهای اقدام کند، اظهار کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ نیز به بهروزرسانی دادههای خانوارها اشاره و تاکید شده است.
وی با بیان اینکه آخرین به روزرسانی دادههای اقتصادی خانوارها در دیماه سال ۱۴۰۲ اتفاق افتاده است، گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، قرار بر این بوده که شهریورماه سال ۱۴۰۳ نیز مرحله بعدی ثبت و اعمال به روزرسانی اقتصادی خانوارها اتفاق بیفتد، از همین رو پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان اقدام به دریافت و پایش دادههای اقتصادی جدید خانوارها از سوی دستگاههای مختلف کرده تا براساس شاخصها و متغیرهای اقتصادی و رفاهی میزان وسع خانوارها را بادریافت دادهها نسبت به بروزرسانی و اعمال دهک جدید اقدام کند.yn-ad
محمدی در این میان نیز از عدم ارسال داده خانوارها از سوی برخی دستگاهها از جمله بانک مرکزی خبر داد و گفت: بانک مرکزی یکی از دستگاههای مهم دادهای محسوب میشود، اما تاکنون اطلاعات بانکی به این پایگاه برای این مرحله نرسیده است.
رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان در همین راستا از اعمال سومین مرحله به روزرسانی اطلاعات اقتصادی خانوارها در اواخر شهریور یا مهرماه خبر داد و یادآور شد: طبق آئیننامه اجرایی بند الف، جز ۶، تبصره ۸ قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۳، در سال جاری وسعسنجی، رتبهبندی و دهکبندی خانوارها، براساس شاخصهای دریافتی از سوی دستگاهها امسال برعهده وزارت تعاون و تصمیمگیری برای حذف یا اضافه افراد مشمول با سازمان هدفمندی یارانههاست که البته به دلیل تغییرات در دولت، نهایی شدن آیین نامه مذکور به تعویق افتاد و قرار است در هفته آتی پس از نهایی شدن و به محض ابلاغ، نسبت به اعمال دهکهای جدید اقدام شود.