فوری/پرداخت سود معوقه سهام عدالت آغاز شد | واریز سود سهام عدالت با مبلغ دیرکرد

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت با اعلام آخرین اخبار از جاماندگان سهام عدالت عنوان کرد: بدهی 400 میلیارد تومانی یک شرکت با سازمان بورس به‌زودی تسویه می‌شود.

کدخبر : 24789
سایت سرگرمی روز :

مهدی حاجی‌وند دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت درباره تکلیف واریز سود معوقه 25 هزار میلیارد تومانی سهام عدالت که بیش از 8 ماه در حساب های سپرده گذاری تجمیع و رسوب شده اظهار کرد: شرکت مپنا از سود 500 میلیارد تومانی، 100 میلیارد تومان را پرداخت کرده و مابقی سود سهام عدالت به سازمان بورس پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه برنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریزی برای دریافت سود سهام عدالت از شرکت مپنا انجام شده است، ادامه داد: این شرکت در هفته‌های آینده نسبت به پرداخت 400 میلیارد تومان مابقی بدهی اقدام خواهد کرد.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت در پاسخ به این سوال که آیا تعاونی‌های روستایی سهام عدالت برچیده خواهند شد یا در سرمایه‌گذاری‌های استانی نقش خواهند داشت؟  عنوان کرد: این مورد باید در شورای عالی بورس مطرح شود و سپس درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد، در این باره ابتدا باید نظر دولت و وزیر امور اقتصادی و دارایی بررسی و سپس کار نهایی شود.

حاجی‌وند تصریح کرد: در این راستا نمایندگان اتاق تعاون، سازمان خصوصی‌سازی، سازمان بورس یا اعضای شورای عالی بورس تصمیم نهایی را اتخاذ خواهند کرد.

وی در بخش دیگری از گفت‌و‌گو درباره اینکه با وجود گذشت 20 سال از توزیع سهام عدالت اما سمنان تنها استانی است که هنوز سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت آن به سهامی عام تبدیل نشده و نزد سازمان بورس ثبت نیست! به چه دلیل تعیین تکلیف نمی‌شود؟ چنین پاسخ داد: باید هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری استانی سمنان اقدام کرده و شرکت را تبدیل به سهام عام کرده و در بازار سرمایه پذیرش کند.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت درباره جاماندگان سهام عدالت و اینکه آیا این دسته از مردم امیدوار به ثبت‌نام باشند؟ گفت: بستگی به سیاست‌های دولت دارد و حتی یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم تأکید کرد که در بودجه سال آینده صحبتی در زمینه ثبت‌نام جاماندگان از سهام عدالت نشده است.

حاجی‌وند هشدار داد که سهام‌داران عدالت مراقب کلاهبرداری برخی شیادان باشند و شماره شبا یا اطلاعات حساب خود را در اختیار هیچ فرد یا گروهی قرار ندهند، چراکه متأسفانه کلاهبرداری صورت می‌گیرد و سهام‌داران عدالت برای دریافت سودشان روی هیچ لینکی کلیک نکنند و اطلاعات حساب و مشخصات‌شان را به هیچ‌کس ندهند.

در حالی که بسیاری از افراد از طریق این طرح سهام دریافت کرده‌اند، در روزهای اخیر بحث درباره ثبت‌نام جدید برای سهام عدالت مطرح شده است. با این حال، سامانه سهام عدالت اعلام کرده که در حال حاضر برنامه‌ای برای ثبت‌نام جدید وجود ندارد. به گفته مسئولان، تمامی سهام قابل تخصیص به گروه‌های هدف واگذار شده و دیگر سهمی برای واگذاری به افراد جدید از سبد سهام عدالت امکان‌پذیر نیست.

در خصوص واریز سود سهام عدالت، زمزمه‌هایی در مورد پرداخت مرحله سوم سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ تا پایان آذر ۱۴۰۳ به گوش می‌رسد. در همین راستا، سامانه سهام عدالت به دارندگان این سهام امکان مشاهده ارزش سهام و گزارش سودهای پرداختی خود را می‌دهد. همچنین، اگر اطلاعات بانکی افراد دارای مشکل باشد، امکان اصلاح آن وجود دارد تا در واریز سودهای آتی مشکلی ایجاد نشود.

طبق گزارش‌های موجود، دارندگان سهام عدالت با مبالغ مختلف، سودهای متفاوتی دریافت کرده‌اند. به عنوان مثال، یک دارنده سبد سهام ۵۳۲ هزار تومانی در مجموع بیش از ۳ میلیون تومان سود دریافت کرده است و این رقم برای دارندگان سبد یک میلیون تومانی دو برابر است.

محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، به الکترونیکی شدن فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان اشاره کرده و اعلام کرد که سامانه‌ای به نام «میراث» برای انتقال سهام عدالت به وراث متوفیان راه‌اندازی شده است. این سامانه به وراث کمک می‌کند تا سهام متوفیان خود را به‌طور الکترونیکی انتقال دهند. با این حال، برای تکمیل فرآیند انتقال، هنوز نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها وجود دارد. علاوه بر این، سود سهام عدالت متوفیان نیز محاسبه و برای وراثی که پرونده تشکیل داده‌اند، واریز خواهد شد.

در راستای سیاست‌های حمایتی از خانواده‌ها، دولت ایران سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری را به نوزادان متولد سال ۱۴۰۲ اختصاص داده است. این سهام به ارزش ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برای هر نوزاد اعطا می‌شود و تا سن ۲۴ سالگی به نام آنها حفظ و مدیریت خواهد شد. این طرح با هدف ایجاد پشتوانه مالی برای نسل آینده و تشویق به فرزندآوری اجرا شده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: