بدون روغن مرغ رو سرخ کن | با این ترفند با آب مرغت رو بهتر از روغن سرخ کن

یک روش سالم و خوشمزه برای پخت مرغ، سرخ کردن آن در آب است. در این روش، مرغ با چربی خودش که از پوستش خارج می‌شود سرخ می‌شود.

کدخبر : 15805
سایت سرگرمی روز :

سرخ کردن مرغ یکی از روش‌های محبوب پخت این ماده غذایی است. اما این روش پخت معمولاً با مصرف مقدار زیادی روغن همراه است که می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

یک روش سالم و خوشمزه برای پخت مرغ، سرخ کردن آن در آب است. در این روش، مرغ با چربی خودش که از پوستش خارج می‌شود سرخ می‌شود.

مواد لازم

بال و کتف مرغ: 1 کیلوگرم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

فلفل قرمز: به مقدار لازم

سیر: 3 حبه

سس سویا: 50 میلی لیتر

خردل: 1 قاشق غذاخوری

سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

بال و کتف مرغ را بشویید و خشک کنید.

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیر خرد شده را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سس سویا، خردل و سس کچاپ را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرغ را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.

مرغ را به آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

مرغ را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شود بپزید.

در این مرحله آب مرغ کشیده شده و مرغ شروع به سرخ شدن می‌کند.

ادویه‌های مورد نظر خود را به مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا مرغ کاملاً سرخ شود.

مرغ را از آب خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرغ را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

فواید سرخ کردن مرغ در آب

سرخ کردن مرغ در آب یک روش سالم برای پخت مرغ است. در این روش، مقدار روغن مصرفی بسیار کم است و مرغ کمتر در معرض حرارت قرار می‌گیرد.

سرخ کردن مرغ در آب باعث می‌شود که مرغ آبدارتر و خوشمزه‌تر شود.

سرخ کردن مرغ در آب یک روش آسان و سریع برای پخت مرغ است.

نکات

برای اینکه مرغ خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از مرغ‌های محلی استفاده کنید.

اگر می‌خواهید مرغ شما تندتر شود، می‌توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.

می‌توانید از سایر ادویه‌های دلخواه خود نیز در این دستور استفاده کنید.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: