قیمت خودرو | قیمت بیمه خودرو

تاثیر قیمت خودرو بر بیمه خودرو | بیمه خودرو دو برابر شد؟

سخنگوی بیمه مرکزی از تاثیرگذاری افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها بر نرخ بیمه بدنه خبر داد.

کدخبر : 1745
سایت سرگرمی روز :

قیمت خودرو یکی از داغ ترین مباحث در چندین سال اخیر بوده است. قیمت خودرو ثبات ندارد و بیشتر شاهد افزایش قیمت خودرو هستیم. به تازگی اخباری مبنی بر تاثیر واردات خودرو بر کاهش قیمت خودرو به گوش میرسد که تاکنون تاثیر چندانی بر قیمت خودرو نداشته است. ما در سایت سرگرمی روز جدیدترین اخبار از قیمت خودرو را برای شما قرار میدهیم. در ادامه میتوانید بروزترین قیمت خودرو را مشاهد کنید.

سخنگوی بیمه مرکزی از تاثیرگذاری افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها بر نرخ بیمه بدنه خبر داد.

مجید مشعلچی، سخنگوی بیمه مرکزی، با اشاره به افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها اظهار کرد: افزایش قیمت خودروها روی قیمت بیمه بدنه خودروها نیز تاثیرگذار بوده و باعث افزایش قیمت‌ها می‌شود. البته بیمه بدنه مانند بیمه شخص ثالث نرخ مشخص ندارد و قیمت‌ها متفاوت است.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر بیمه بدنه که یک بیمه اختیاری است و مانند بیمه شخص ثالث اجباری نیست نرخ مشخصی ندارد و بر اساس توافق بین بیمه‌گذار و بیمه‌گر رخ می‌دهد. باید به این نکته توجه داشت که نرخ شرکت‌های بیمه متفاوت است و بعضا تخفیف هم داده می‌شود.

بر اساس این گزارش، یکشنبه ۲۰ اسفند ماه میزان افزایش قیمت محصولات دو خودروساز بزرگ به میزان متوسط ۲۹ درصد (۱۰ تا ۴۲ درصد) اعلام شد که به دنبال آن لیست جدید قیمت پایه محصولات این دو شرکت منتشر شد؛ قیمت‌های اعلامی قیمت‌های پایه، بدون احتساب هزینه‌های جانبی نظیر مالیات‌ها، هزینه‌های شماره‌گذاری، عوارض و… بود؛ این میزان بایستی به قیمت پایه اعلامی برای محصولات سایپا و ایران‌خودرو اضافه شود.

منبع: ایسنا

قیمت بسیاری از خودرو‌ها بیشتر از قیمت دیه کامل یعنی ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است، ضروری است تا قانون بیمه شخص اصلاح شود.

مجید مشعلچی فیروزآبادی، سخنگوی صنعت بیمه کشور گفت: خاستگاه اصلی ایجاد مفهوم خودرو‌های متعارف و غیر متعارف را ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث عنوان و اظهار کرد: بیش از یک دهه است که افزایش تردد خودرو‌های لوکس و گران قیمت در خیابان‌های کشور باعث بروز نگرانی برای رانندگان شده است، زیرا ارزش برخی از این خودرو‌ها از سرمایه زندگی بسیاری از آحاد جامعه بیشتر شده است و در صورت تصادف، جبران خسارت احتمالی برای افراد بی شماری سخت و بعضاً غیرممکن خواهد بود.

مشعلچی افزود: این دغدغه باعث شد تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی در زمان بررسی قانون اخیر بیمه شخص ثالث مصوب سال ۱۳۹۵ با هدف حمایت از افراد کمتر برخوردار جامعه، ناچاراً با محدود نمودن سقف مسئولیت مالی مقصر حادثه رانندگی به نصف دیه کامل مرد مسلمان در ماه‌های حرام، در تبصره ۴ ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث خودرو‌ها را به دو گروه متعارف و غیرمتعارف تقسیم بندی کنند. به این ترتیب خودرو‌هایی که ارزش آن‌ها بیش از پنجاه درصد دیه کامل باشد خودروی غیرمتعارف محسوب شد.

سخنگوی صنعت بیمه کشور تصریح کرد: با این تعریف هر خودرویی که ارزش آن در سال ۱۴۰۲ بیشتر از ۶۰۰ میلیون تومان باشد، غیرمتعارف محسوب می‌شود. این در حالی است که در زمان تصویب قانون بسیاری از انواع خودرو‌های در حال تردد در کشور اعم از تولیدی، مونتاژ داخل و وارداتی خودروی متعارف محسوب می‌گردید، اما با گذشت زمان حتی بیشتر خودرو‌های ارزان قیمت تولید داخل هم به جمع غیر متعارف‌ها پیوستند. بیمه مرکزی ایران در سال ۱۳۹۹ برای حل این مشکل لایحه اصلاح ماده ۸ قانون مذکور را به مجلس شورای اسلامی ارائه داد، اما متاسفانه تا کنون مصوب نگردیده است.

مشعلچی اظهار امیدواری نمود تا نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با درک مشکلاتی که اجرای این قانون برای جامعه و زیاندیدگان مالی بیمه‌های شخص ثالث ایجاد نموده است، در اسرع وقت نسبت به تصویب و ابلاغ اصلاحیه مذکور اقدام کنند.

منبع: ایبنا

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: