واریز مرحله جدید افزایش سنواتی و دور دوم متناسبسازی حقوق بازنشستگان | خبر مهم از واریزی جدید برای بازنشستگان
کلیه بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری میتوانند نسبت به دریافت فیش حقوقی خود اقدام کنند.
ایلنا نوشت: از ساعتی پیش، فیش حقوقی اردیبهشت ماه بازنشستگان کشوری بر روی سامانه صبا بارگذاری شده است.
از ساعتی پیش فیش حقوقی اردیبهشتماه بازنشستگان کشوری بر روی سامانه صبا بارگذاری شده است.
کلیه بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری میتوانند نسبت به دریافت فیش حقوقی خود اقدام کنند.
گفتنی است در روزهای گذشته حقوق اردیبهشت بازنشستگان کشوری به همراه افزایش سنواتی و دور دوم متناسبسازی واریز شد.
معوقات حقوق فروردینماه بازنشستگان تأمین اجتماعی که قرار بود در اردیبهشتماه پرداخت شود، با یک ماه تأخیر، در خرداد ۱۴۰۴ به همراه حقوق ماهانه به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد. جزئیات کامل افزایش حقوق و مزایای جانبی نیز اعلام شده است.
با گذشت چند روز از واریز حقوق اردیبهشتماه بازنشستگان تأمین اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که مبلغ مابهالتفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ که به دلیل تأخیر پرداخت نشده بود، در خردادماه همراه با حقوق جاری به حساب بازنشستگان و مستمریبگیران واریز خواهد شد. این معوقات مربوط به افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ است که از اردیبهشت اجرایی شده و حالا پرداخت آن با تأخیر یکماهه انجام خواهد شد.
با وجود وعدههای قبلی مبنی بر پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در اردیبهشتماه، این پرداختی انجام نشد و حالا زمان واریز معوقات به صورت رسمی اعلام شده است. سازمان تأمین اجتماعی تأیید کرده است که مابهالتفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بههمراه حقوق خردادماه به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.
بر اساس برنامه اولیه، قرار بود مبلغ مابهالتفاوت مربوط به فروردینماه همزمان با حقوق اردیبهشت پرداخت شود، اما این وعده به دلایل نامشخص محقق نشد. در پایان اردیبهشت، تنها حقوق پایه اردیبهشت به همراه افزایش سنواتی و اجرای مرحله دوم متناسبسازی به حساب بازنشستگان واریز شد.
طبق اعلام رسمی، فیشهای حقوقی اردیبهشت و خردادماه نیز از ابتدای خرداد در دسترس قرار گرفتهاند و بازنشستگان میتوانند از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی آنها را مشاهده کنند.
میرزایی تأکید کرد که هدف این بازنگری، دائمیسازی مزایای معیشتی و رفع اشکالات ساختاری است.
بازنشستگان کشوری انتظار دارند بازنگری متناسبسازی هرچه زودتر در دستور کار قرار بگیرد. مستمریبگیران به خصوص حداقلبگیران توقع دارند آورده متناسبسازی برای آنها افزایش یابد.
مشخص نیست نتایج این تیم پژوهشی چه زمانی رسانهای و اعمال میشود.
در پی ابلاغ قانون بودجه ۱۴۰۴، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی نامهای رسمی به تمامی دستگاههای اجرایی، خواستار اجرای کامل قانون بودجه و ارائه خدمات و امکانات رفاهی به بازنشستگان و وظیفهبگیران همتراز با شاغلان همان دستگاه شد.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در این نامه تاکید کرده است: «طبق مفاد بند (10) ماده (3) ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کشور، دستگاههای اجرایی مکلفاند نسبت به ارائه امکانات و خدمات رفاهی به بازنشستگان و موظفین خود در سقف اعتبارات ابلاغی مربوط اقدام نمایند. خواهشمند است دستور فرمایید در راستای تحقق عدالت اجتماعی، بهبود وضعیت معیشتی و ارتقای سطح رفاه بازنشستگان و موظفین، زمینه اجرای ماده مذکور به نحو شایسته فراهم گردد.»
لازم به ذکر است نامه مذکور به دنبال پیشنهاد مکتوب دکتر حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، مبنی بر ارائه امکانات و خدمات رفاهی دستگاههای اجرایی به بازنشستگان و موظفین تهیه شده است.
رسول رئیس جعفری مطلق، مدیرعامل گروه مالی صندوق بازنشستگی کشوری، در گفتوگو با خبرنگار صندوق بازنشستگی کشوری در روز پایانی نمایشگاه تخصصی بورس، بانک و بیمه مشهد مقدس، هدف از حضور این هلدینگ در نمایشگاه را تشریح کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، رئیس جعفری مطلق گفت: «این نمایشگاه، گردهمایی سالانه فعالان بازار سرمایه است و فرصتی ارزشمند برای تعامل میان بنگاههای اقتصادی و بازارهای مالی فراهم میکند. هلدینگ مالی صندوق بازنشستگی کشوری بهعنوان واسطهای بین بنگاههای تولیدی و خدماتی صندوق و بازارهای سرمایه و پول، وظیفه دارد با تأمین مالی ارزان و بهموقع، نیازهای مالی این بنگاهها را برآورده کند.»
وی با اشاره به شعار سال و تأکید بر ارتقای بنیه تولید ملی افزود: «هیچ کشوری بدون تقویت تولید ملی به توسعه نرسیده است. تولید ملی از منظر اشتغال، امنیت ملی و ارتقای ظرفیتهای تکنولوژیک اهمیت بسزایی دارد. بسیاری از بنگاههای تولیدی ما به دلیل کمبود سرمایه در گردش یا نبود منابع برای بهروزرسانی تکنولوژی، با ظرفیت خالی مواجهاند. هلدینگ مالی با بهرهگیری از ابزارهای نوین مانند اوراق قرضه، اوراق سلف، کرادفاندینگ و صندوقهای پروژه در حوزه املاک و مسکن، تلاش میکند منابع مالی ارزان را برای ارتقای تولید فراهم کند.»
رئیس جعفری مطلق با اشاره به نرخ بالای تأمین مالی در بازارهای موازی (تا 67 درصد) و محدودیت ظرفیت بانکها، تأکید کرد: «هلدینگ مالی با استفاده از ابزارهای بازار سرمایه، به دنبال کاهش هزینههای تأمین مالی و تسریع در اجرای پروژههای تولیدی است تا در شرایط تورمی، بنگاهها از تأخیر در تأمین منابع متضرر نشوند.»
وی همچنین به خدمات هلدینگ مالی برای بازنشستگان اشاره کرد و گفت: «هلدینگ مالی با در اختیار داشتن کارگزاری صبا جهاد، شرکت لیزینگ و بیمه ملت، خدمات متنوعی به بازنشستگان ارائه میدهد. بازنشستگان میتوانند با سرمایهگذاری در ابزارهای مالی مطمئن مانند اوراق درآمد ثابت یا صندوقهای سرمایهگذاری، عایدی بالاتر از نرخ بانکی با امنیت و تضمین دریافت کنند.
همچنین خدمات لیزینگ برای خرید لوازم خانگی و خودرو و خدمات کارگزاری برای دریافت کد بورسی و فعالیت در بازار سرمایه، بهصورت ویژه در دسترس بازنشستگان قرار دارد.»
مدیرعامل گروه مالی صندوق بازنشستگی کشوری در پایان خاطرنشان کرد: «حمایت از بنگاههای صندوق نهتنها به افزایش سودآوری آنها منجر میشود، بلکه در نهایت به نفع بازنشستگان خواهد بود. ما متعهدیم با ارائه خدمات مالی نوین و تقویت تولید ملی، سهمی در توسعه اقتصادی کشور و بهبود معیشت بازنشستگان داشته باشیم.»