اعمال مزایای رفاهی برای بازنشستگان تأمین اجتماعی | اضافه شدن آیتم جدید به فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی
بازنشستگان تامین اجتماعی با راهاندازی کارزاری خواستار اعمال رفاهیات برای بهبود وضعیت معیشتی خود شدند.
متن این کارزار که خطاب به وزیر کار تنظیم شده به این شرح است:
«وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
با سلام،
احتراما، ما بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی که در طول مدت خدمت مشمول بودجه کشوری نبودیم و اکنون که بازنشسته شدهایم، دیگر از هیچگونه مزایای رفاهی سازمان و شرکت متبوع خود بهرهمند نشده و حتی یادی هم از بازنشستگان نمیشود و این قشر زحمتکش به فراموشی سپرده میشوند.
لذا از حضرتعالی درخواست داریم که همانند نامهای که خطاب به دستگاههای اجرایی برای ارائه خدمات به بازنشستگان همسطح با شاغلان بر اساس مصوبه دولت صادر گردید، این موضوع برای بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی نیز لحاظ شود؛ چرا که اکثریت این بازنشستگان به طرق مختلف زیرمجموعه سازمانهای دولتی و وابسته به دولت که ردیف بودجه داشتهاند، بودهاند. لذا انتظار و خواسته ما بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز در راستای تحقق عدالت اجتماعی، بهبود وضعیت معیشتی و ارتقای سطح رفاه بازنشستگان، همسطح با شاغلان از مزایای رفاهی و بیمه تکمیلی میباشد.
خواهشمند است دستور و اقدامات لازم را مبذول فرمایید.
پیشاپیش از همه مسئولین و خادمین ملت و وکلایی که با این قشر ضعیف جامعه همکاری مینمایند و همواره تسهیلگری در این خصوص مینمایند، بینهایت سپاسگزاریم.
امیدواریم دولت، مجلس و قوه قضائیه تسهیلگری برای کارفرمایان و بازنشستگان را فراهم نمایند».
مدیرکل امور بینالملل سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه بازنشستگی مشاغل سختو زیانآور یکی از معضلات سازمان تأمیناجتماعی است، گفت: امروزه اینگونه مشاغل در بسیاری از کشورهای جهان برچیده شدهاند.
به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتاعی، حسین مشیری تبریزی امروز در جریان نشست هماندیشی برگزاری همایش «کاهش حوادث و بیماریهای شغلی؛به سوی چشمانداز صفر» افزود: موضوع سلامت، ایمنی و رفاه توسط سازمان تأمیناجتماعی و در چارچوب پویش و همایش چشمانداز صفر برنامهریزی و دنبال میشود.
وی همچنین از برگزاری «همایش سلامت، ایمنی و رفاه؛ به سوی چشمانداز صفر» در سالجاری خبر داد و گفت: علاوه بر پویش چشمانداز صفر، در راستای این همایش پنلهای مختلف تخصصی برگزار میشود.
مدیرکل امور بینالملل سازمان تأمیناجتماعی با اشاره به اینکه تأمیناجتماعی خدمات متنوع و گستردهای را به 50 میلیون نفر در قالب جامعه تحت پوشش ارائه میدهد، تأکید کرد: تأمین اجتماعی به واسطه حجم بالای ارائه خدمات، یکی از سازمانهای منحصر بفرد تأمیناجتماعی در سطح جهان است.
مشیری تبریزی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۱۸ سازمان از ۱۵۹ کشور عضو اتحادیه بینالمللی تأمیناجتماعی هستند، گفت: جمعیتی در حدود ۳ میلیارد نفر عضو این اتحادیه هستند.
او در ادامه توضیح داد: کمیسیون پیشگیری اتحادیه بینالمللی تأمیناجتماعی متشکل از ۱۴ بخش، برنامه کاری ویژهای در راستای کاهش حوادث ناشی از کار ارائه میدهد. در حال حاضر سه شرکت ایرانی عضویت این کمیسیون تخصصی را دارا هستند.
مدیرکل امور بینالملل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه اتحادیه بینالمللی تأمیناجتماعی از سال ۲۰۱۷ به مساله چشمانداز صفر ورود کرده است، افزود: ارکان سهگانه ایمنی، سلامت و رفاه و اصول چهارگانه در حوزه فعالیت چشمانداز صفر طراحی و دنبال میشود.
وی همچنین یادآور شد: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ اولین نشست تخصصی چشمانداز صفر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد. تاکنون اقداماتی مختلفی توسط سازمان تأمیناجتماعی در حوزه چشمانداز صفر انجام شده است. در این راستا بیش از ۳۰ جلسه هماندیشی با شرکتهای مختلف، ۲۰ نشست درونسازمانی و برگزاری جلسات با نمایندگان سازمانهای مختلف در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار داشته است.
مشیری تبریزی ادامه داد: هرکدام از دستگاههای مشارکت کننده در حوزه اقدامات چشمانداز صفر، به صورت جداگانه اقدامات مربوط به این حوزه را در دستور کار داشتهاند.
او اضافه کرد: بیش از ۲ میلیون کارمند در سطح کشورهای جهان ناشی از شرایط ارگونومی نامناسب حضور و نشستن در محل کار، ازکارافتاده شدهاند.
شایان ذکر است، نمایندگان وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیرو، صمت و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نماینده سازمان جهانی ایمنی(دفتر اتریش)، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، سرپرست مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار، نمایندگان موسسه آهنگ آتیه، موسسه کار و تأمین اجتماعی، شرکت هواپیمایی ماهان، شرکت ایرانخودرو، کرمان موتور، دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله، سازمان ایمیدرو و شرکت سایپا در این نشست هماندیشی حضور داشتند.