خداحافظی با فشار خون با مصرف ۷ روز ناشتا این معجون دم دستی و خونگی
شاید تا امروز وقتی اسم سیر میآمد فقط به بوی تندش فکر میکردید و وقتی اسم عسل را میشنیدید، شیرینی و انرژی آن در ذهنتان نقش میبست.
اما جالب است بدانید وقتی این دو ماده طبیعی را با هم ترکیب کنید، یک معجون فوقالعاده میسازید که هم برای سلامتی بدن معجزه میکند و هم برای پیشگیری از بیماریها عالی است.
سیر و عسل چه میکنند؟
سیر بهتنهایی یک ضدعفونیکننده قوی و دشمن بیماریهای قلبی، عفونتها و فشار خون است. از طرف دیگر عسل هم یک بمب انرژی و سرشار از آنتیاکسیدان است. حالا تصور کنید این دو کنار هم چه ترکیب قدرتمندی میسازند!
کارشناسان تغذیه میگویند اگر فقط ۷ روز پشت سر هم، صبحها ناشتا یک قاشق از ترکیب سیر و عسل بخورید، نتیجهاش شما را شگفتزده میکند.
فواید مصرف سیر و عسل به مدت ۷ روز
بهبود گردش خون
گوگرد موجود در سیر به همراه خاصیت ضدالتهابی عسل کمک میکند خون در رگها بهتر جریان پیدا کند و جلوی لخته شدن خون را بگیرد.
کاهش فشار خون
اگر فشار خون بالا دارید، این ترکیب یک راهحل طبیعی برای کنترل آن است.
کنترل کلسترول
آلیسین موجود در سیر باعث میشود کلسترول بد کاهش یابد و تریگلیسیریدها در سطح متعادل باقی بمانند.
کاهش التهاب بدن
از درد مفاصل گرفته تا مشکلات عضلانی، این ترکیب خاصیت ضدالتهابی دارد و به کاهش التهاب کمک میکند.
تقویت سیستم ایمنی
سیر و عسل هر دو ضدویروس و ضدباکتری هستند. یعنی با مصرف آنها کمتر سرما میخورید و بدن در برابر بیماریها مقاومتر میشود.
تسکین سرفه و گلودرد
اگر دچار سرفه یا سرماخوردگی شدهاید، این ترکیب مثل یک شربت طبیعی خلطآور عمل میکند و خیلی زود حالتان بهتر میشود.
طرز تهیه معجون سیر و عسل در خانه
مواد لازم:
۱۰ حبه سیر تازه
۱ پیمانه عسل طبیعی
طرز تهیه:
سیرها را خرد کنید یا بکوبید، داخل یک ظرف شیشهای بریزید و عسل را به آن اضافه کنید. در ظرف را ببندید و یک هفته در جای تاریک بگذارید. بعد از آن، معجون شما آماده است!
هر روز صبح، ناشتا یک قاشق از این ترکیب بخورید. بعد از یک هفته تاثیر شگفتانگیزش را روی انرژی و سلامتی خودتان خواهید دید.
پس دفعه بعد که دیدید پوست سیر و عسل در آشپزخانه دارید، یادتان باشد با همین مواد ساده میتوانید یک معجون شگفتانگیز بسازید؛ معجونی که هم برای سلامت بدن مفید است و هم مثل یک داروی طبیعی جلوی خیلی از بیماریها را میگیرد.
مخلوط عسل و سیر تخمیر شده نوعی ترشی است که میتوان آن را در دمای اتاق نگه داشت.
حبههای سیر کامل پوست گرفته شده را در یک شیشه تمیز استریل قرار دهید. میتوانید شیشه و درب آن را بجوشانید تا استریل شود.
دقت داشته باشید که شیشه را از سیر پر نکنید بلکه بالای شیشه فضای کافی برای گازهایی که بعدا سیر آزاد میکند وجود داشته باشد. حداقل یک سوم شیشه خالی باشد.
عسل را روی سیرها بریزید به نحوی که عسل سطح روی تمام سیرها را بپوشاند. سپس آنها را هم بزنید تا مخلوط شوند. درب شیشه را ببندید و ۳ روز به آن اجازه دهید که در همین حالت بماند.
هر از گاهی شیشه را باز کنید تا هر گونه گاز خارج شود و سیر و عسل را مجددا هم بزنید. اگر حبابهای ریزی مشاهده کردید این نشان دهندهی این است که سیر در حال تخمیر است و این نشانهی خوبی است.
پس از یک هفته میتوانید از این ترکیب استفاده کنید.
نکات مهم درباره عسل و سیر تخمیر شده
۱. سیر زمانی شروع به تخمیر و ایجاد حباب میکند که رطوبت خود را به عسل بدهد و رطوبت عسل را به بالای ۱۸ درصد برساند. اگر مقدار عسل زیاد باشد رطوبت عسل به این مقدار نمیرسد و سیر شروع به تخمیر نمیکند. پس در نظر داشته باشید که تنها مقداری عسل بر روی سیرها بریزید که سطح سیر را بپوشاند.
۲. اگر بعد از ۳ روز نشانهای از تخمیر در مخلوط سیر با عسل ندیدید (حباب ایجاد نشد) میتوانید به مخلوط خود کمی آب اضافه و هم بزنید.
۳. مانند سایر موادی که تخمیر میکنید سیر نیز باید در زیر مایع نگه داشته شود تا از رشد کپک جلوگیری کند. از آنجایی که سیر به طور طبیعی بالای عسل شناور میشود، میتوانید روزانه سیرها را هم بزنید و یا ظرف عسل را وارونه کنید تا دوباره سیرها به عسل آغشته شوند. این کار را تا زمانی که سیرها دیگر شناور نشوند ادامه دهید.
۴. هنگامی که تخمیر طی چند روز شروع میشود. حبابهایی از کمی تا زیاد تولید میشوند که گاهی اوقات ممکن است آنقدر فعال باشند که شیشه را سریز کنند بنابراین هنگام تخمیر سیر و عسل جای کافی برای افزایش حجم در نظر بگیرید و شیشه را سر خالی بگذارید.
۵. همچنین مهم است که روزانه درب شیشه را باز کنید تا با آزاد شدن دی اکسید کربن حاصل از تخمیر این حبابها در طول هفته کمتر و کمتر شوند.
همانطور که در تصویر زیر میبینید سیر تخمیر شده با عسل با گذشت زمان تغییر رنگ میدهد و به تیرگی میرود. در سمت چپ عسل و سیر تازه ترکیب شدهاند. هفته اول حبههای سیر بالای عسل شناور هستند. در سمت راست شیشهای از سیرهای تخمیر شده در عسل است که به مدت یکسال در شیشه است.
با گذشت زمان حبههای سیر به پایین ظرف رفته و عسل به خاطر رطوبت آزاد شده از سیر رقیق میشود.