طرز پخت چغندر قند؛ لبو بازاری اینجوری پخته میشه!

پاییز و زمستون که می‌شه، لبوی گرم و شیرین توی خونه حال و هوای خاصی می‌ده.

طرز پخت چغندر قند؛ لبو بازاری اینجوری پخته میشه!
کدخبر : 40615
سایت سرگرمی روز :

اگه دنبال یه روش آسون و مطمئن برای پختن چغندر قند (لبو) تو خونه هستی، این دستور رو بخون.

توش سه تا نکته کلیدی هم می‌گم که لبات آب بیفته و لبوت خوشرنگ و خوشمزه بشه.

مواد لازم چغندر قند:

چغندر قند (لبو): ۳ عدد متوسط

آب: به میزان لازم (برای پوشاندن چغندرها)

شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری، برای طعم بهتر)

آب‌لیموی تازه یا سرکه: ۱ قاشق چای‌خوری (برای حفظ رنگ لبو)

طرز تهیه چغندر قند:

۱. شستن و آماده‌سازی چغندرها:

چغندرها رو خوب بشور تا خاک و گل‌شون کاملاً تمیز بشه.

بدون اینکه سر و ته چغندر رو ببری، بذار کامل بمونه. (اینجوری رنگش ازش بیرون نمی‌زنه و شیرینی طبیعی‌اش حفظ می‌شه.)

۲. پختن چغندر قند:

چغندرها رو تو یه قابلمه بزرگ بذار و روش آب بریز. مقدار آب باید تا ۲-۳ سانتی‌متر بالاتر از چغندرها باشه.

قابلمه رو روی حرارت متوسط بذار و وقتی آب جوش اومد، شعله رو کم کن تا آروم آروم بپزه.

برای بهتر شدن رنگ و طعم، شکر و آب‌لیمو رو توی آب بریز.

حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت زمان می‌بره تا چغندرها کامل بپزن. (با چاقو امتحان کن؛ اگه راحت فرو بره، پخته.)

۳. پوست گرفتن:

وقتی چغندرها پختن و کمی خنک شدن، پوستشون رو با دست جدا کن. پوست چغندر پخته به راحتی جدا می‌شه.

نکات مهم برای خوش‌رنگ و خوشمزه شدن:

اضافه کردن آب‌لیمو یا سرکه:

این کار باعث می‌شه رنگ چغندر خوشرنگ‌تر و براق‌تر بشه.

نبریدن سر و ته چغندر:

اگه سر و ته چغندر رو قبل از پخت ببری، آب و شیرینی طبیعی‌اش ازش بیرون می‌زنه و مزه‌اش کمتر می‌شه.

پخت با حرارت ملایم:

حرارت زیاد باعث می‌شه چغندر خشک و رنگش تیره بشه. آروم پختن، طعمش رو قوی‌تر و رنگش رو جذاب‌تر می‌کنه.

سرو چغندر قند (لبو):

چغندرها رو می‌تونی به صورت گرم یا سرد سرو کنی.

می‌تونی برش بزنی و کمی دارچین روش بزنی یا با کمی عسل ترکیب کنی تا خوشمزه‌تر بشه.

یه گزینه جذاب دیگه اینه که چغندر پخته رو با ماست ترکیب کنی و یه میان‌وعده سالم و رنگارنگ درست کنی.

حالا دیگه توی خونه هم می‌تونی یه لبوی خوشمزه درست کنی که بوش همه جا رو پر کنه. نوش جون!

ارسال نظر: