بازنشستگان | حقوق بازنشستگان | همسان سازی حقوق بازنشستگان

بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند | خبر مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی

عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران مشکلات این قشر را بسیار زیاد دانست و گفت: بدون همدلی و همراهی رئیس جمهور و وزیر کار این مشکلات حل شدنی نیست.

کدخبر : 22080
سایت سرگرمی روز :

مجید سبزعلیان افزود: بازنشستگان تامین اجتماعی محروم تر از بازنشستگان سایر صندوق بوده و نیازمند توجه بیشتری هستند.

او با تاکید بر اجرای هر چه سریعتر متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اظهار داشت: روزی نیست که بازنشستگان در مراجعه به کانون ها پیگیر این مطالبه به حق خود نباشند بنابراین از مسولان اجرای آن را خواستاریم چون دیگر صبر بازنشستگان لبریز شده و ممکن است به صورت گروهی به سازمان تامین اجتماعی یا وزارت کار مراجعه کنند.

این مقام بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران مشکلات درمانی بازنشستگان را کمر شکن توصیف کرد و گفت: هزینه های درمانی بازنشستگان با درآمد آنان همخوانی ندارد و موجب رنج آنان است.

او با انتقاد به ضعف موضوع درمان تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: قرارداد بیمه تکمیلی از روی اجبار بوده چون بخش درمان تامین اجتماعی قادر به پاسخگویی قانون الزام درمان رایگان نیست.

غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس روز گذشته اعلام کرد که طبق محاسبات، هر بازنشسته به طور متوسط باید یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به حقوق خود اضافه کند. این در حالی است که بسیاری از بازنشستگان این رقم را زیر شش تا هفت میلیون تومان می‌دانند.

ولی داداشی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار کرد: علیرغم تصویب قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان، بازنشستگان هنوز از مزایای این قانون بهره‌مند نشده‌اند و اجرای آن به تأخیر افتاده است.

داداشی افزود: دولت  با توجه به برنامه توسعه هفتم باید در سه سال آینده، تفاوت حقوق بازنشستگان با شاغلین را حداقل به ۲۰ درصد برساند. به دلیل مشکلات اجرایی، از جمله شهادت رئیس‌جمهور و کمبود منابع مالی، روند اجرای این قانون کند پیش رفته است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: مجلس پیگیر این موضوع است و نظارت خود را بر دستگاه‌های متولی و وزارت کار ادامه خواهد داد تا حق بازنشستگان بر اساس قانون برنامه هفتم احقاق شود.

داداشی ادامه داد: دولت باید هر ساله در لایحه بودجه خود، افزایش درصدی برای حقوق بازنشستگان پیش‌بینی کند تا در طول سه سال به هدف تعیین‌شده برسد. برخی از شرکت‌های زیرمجموعه  صندوق های بازنشستگی از بهره‌وری کافی برخوردار نیستند و حتی برخی از آن‌ها ورشکسته‌اند.

روز گذشته، غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در اظهاراتی درباره همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان اعلام کرد که طبق محاسبات، هر بازنشسته به طور متوسط باید یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به حقوق خود اضافه کند. این در حالی است که بسیاری از بازنشستگان این رقم را زیر شش تا هفت میلیون تومان می‌دانند.

این اظهارات شوکی بزرگ به بازنشستگان کشور وارد کرد و باعث شد تا بسیاری از آن‌ها در تماس با رسانه‌ ها به شدت به این موضوع اعتراض کنند. بازنشستگان ابراز نگرانی کردند که دولت سیزدهم آن‌ها را فریب داده است و به دنبال روشن شدن وضعیت حقوق خود هستند.

سوالی که در این میان مطرح می‌شود، این است که چرا مسئولین با بازنشستگان صادقانه سخن نمی‌گویند و تکلیف این قشر زحمتکش را روشن نمی‌کنند؟ این موضوع نیازمند توجه و پاسخگویی جدی از سوی مسئولان است تا اعتماد بازنشستگان به نظام تامین اجتماعی و دولت حفظ شود.

حمایت‌های بانک رفاه کارگران از بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی مورد قدردانی کانون عالی کارگران بازنشسته کشور قرار گرفت.

طی مراسمی در همایش سالانه کانون عالی کارگران بازنشسته استان تهران در محل مجتمع آموزشی رفاهی رفاه‌گستر سازمان تامین اجتماعی در بندر انزلی، با اهدای لوح تقدیر به دکتر اسماعیل لله گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران از تلاش‌ها و اقدامات توسعه‌ای سال‌های اخیر این بانک به منظور پیشبرد برنامه‌های حمایتی از بازنشستگان تقدیر شد.

دکتر للـه‌گانی در سخنانی در این همایش از پرداخت بالغ بر 270 هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ بیش از 54000 میلیارد ریال به بازنشستگان در سال گذشته خبر داد و گفت: در سال جاری نیز ضمن تداوم پرداخت این تسهیلات، مبلغ هر فقره تسهیلات را از 200 به 300 میلیون ریال افزایش دادیم.

وی از پرداخت 40 هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه 300 میلیون ریالی به بازنشستگان در مرداد ماه سال جاری خبر داد و گفت: فرایند پرداخت 34 هزار فقره تسهیلات نیز از سوی کانون عالی بازنشستگان نهایی شده و به محض معرفی متقاضیان واجدشرایط، به حساب آنان واریز خواهد شد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران به اقدامات این بانک به‌منظور بهره‌برداری از تسهیلات تکلیفی در راستای حمایت از بازنشستگان اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون بودجه سال‌های 1401 و 1402 بانک‌ها موظف هستند از منابع قرض‌الحسنه به منظور پرداخت تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه و فرزندآوری استفاده کنند اما ما در بانک رفاه کارگران به عنوان یک بانک اجتماعی پیشنهاد دادیم که بازنشستگان نیز در زمره جامعه هدف این تسهیلات بانک قرار گیرند که خوشبختانه مورد موافقت گرفته و در حال تنظیم توافق‌نامه مربوطه هستیم.

به گفته وی، بانک رفاه کارگران آمادگی دارد در سال جاری با همکاری سازمان تامین اجتماعی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان را توسعه دهد.

دکتر للـه‌گانی به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه حضوری بازنشستگان اشاره کرد و گفت: برای این منظور در دومرحله قبلی مبلغ 2000 میلیارد ریال اعتبار برای کل کشور و 1000 میلیارد ریال برای استان تهران اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه بانک رفاه کارگران مزین به نام “کارگران” و متعلق به قشر شریف بازنشستگان است، تصریح کرد: در سال‌های اخیر تلاش کردیم حمایت‌ها از کارگران و بازنشستگان را افزایش و از طرق مختلف از این عزیزان پشتیبانی کنیم. بر این اساس تمامی اقدامات توسعه‌ای بانک با اولویت بازنشستگان اجرایی شده‌اند. اعتقاد راسخ داریم بازنشستگان پیش از آنکه مشتری بانک رفاه کارگران باشند سهام‌دار این بانک هستند.

 مدیرعامل بانک رفاه کارگران به سامانه “بتا” این بانک اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حدود 10 هزار فروشگاه عضو این سامانه هستند که بازنشستگان می‌توانند نسبت به خرید اقساطی کالا و خدمات مورد نیاز خود از آنها اقدام کنند. تعداد این فروشگاه‌ها هر روز افزایش می‌یابد و بازنشستگان می‌توانند با ارائه پیشنهادها، نظرات و انتقادات خود همیار ما در افزایش تعداد فروشگاه‌ها و بهبود عملکرد آنها باشند.

وی افزود: بدون شک هر فروشگاه یا مرکز ارائه خدمات که عملکرد مناسبی نداشته باشد را از این فهرست حذف و هر فروشگاه یا مرکز که بازنشستگان معزز پیشنهاد دهند را به آن اضافه می‌کنیم. در برنامه‌ریزی‌های آتی بانک انعقاد قرارداد سه‌جانبه با این فروشگاه‌ها و مراکز با حضور کانون عالی بازنشستگان امکان‌پذیر است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: