تقویت سلامت مغز و جلوگیری از دیابت و بهبود سطح قند خون با چلغوز

با گنجاندن آجیل کاج در رژیم غذایی می‌توان از پیری یا زوال مغز جلوگیری کرد. آهن موجود در چلغوز برای ذخیره و انتقال اکسیژن در خون حیاتی است. علاوه بر این، منیزیم موجود در آجیل کاج می‌تواند به بهبود عملکرد افرادی که در دوران نوجوانی از اضطراب و افسردگی رنج می‌برند نیز کمک کند.

کدخبر : 24515
سایت سرگرمی روز :

آجیل کاج منبعی از امگا 3 است که حاوی 31.4 میلی‌گرم در هر 28 گرم است. طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت، میزان مصرف روزانه توصیه شده برای بزرگسالان 1.1 گرم برای زنان و 1.6 گرم برای مردان است. می‌توانید با پاشیدن یک مشت چلغوز روی پاستا یا اضافه کردن آن‌ها به نان تست و آووکادو، میزان دریافت امگا 3 خود را کمی افزایش دهید.

روی یک عنصر ضروری است که از علل ناباروری جلوگیری می‌کند. مقدار کافی روی موجود در چلغوز به بهبود تعداد اسپرم کمک می‌کند. علاوه بر این، روی سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به بهبود سریع‌تر زخم‌ها کمک می‌کند. طبق مطالعات انجام شده مصرف منظم زینک از بروز سرماخوردگی نیز جلوگیری می‌کند.

آجیل چلغوز منبع غنی منیزیم است. دوز کافی منیزیم از نوسانات خلقی و افسردگی جلوگیری می‌کند. منیزیم زمانی که در شب مصرف شود به افراد کمک می‌کند تا حواس و ماهیچه‌های خود را آرام کنند و خواب شبانه با کیفیتی داشته باشند.

شاخص گلیسمی چلغوز پایین است که این امر عملکرد انسولین را بهبود می‌بخشد. بنابراین، دانه کاج خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد. مطالعات حیوانی نشان داده است که مصرف عصاره دانه کاج ممکن است به کاهش سطح گلوکز خون ناشتا کمک کند. جایگزینی یک غذای غنی از کربوهیدرات با چربی‌های اشباع نشده چلغوز می‌تواند اثرات مفیدی بر سطح قند خون داشته باشد.

علاوه بر این، 28 گرم چلغوز 109 درصد از ارزش روزانه منگنز معدنی را تامین می‌کند که با خطر کمتر دیابت مرتبط است.

ترکیبات فنلی موجود در آجیل کاج به کاهش گونه‌های فعال اکسیژن موجود در بدن کمک کرده و کنترل قند خون را بهبود می‌بخشد. با این حال، این نتیجه بر اساس مطالعات حیوانی است و مطالعات انسانی محدود است.

آجیل کاج حاوی ترکیبی از پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم است که همگی به شما کمک می‌کنند تا مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید. با اینکه آجیل یک ماده مغذی پرکالری است، اگر در اندازه مناسب مصرف شود موجب افزایش وزن نمی‌شود. انتخاب آجیل برای میان وعده به جای غذاهای فرآوری شده می‌تواند به کاهش گرسنگی شما کمک کند. اسیدهای چرب موجود در چلغوز با مدیریت وزن نیز مرتبط هستند.

چلغوز سرشار از کربوهیدرات‌های انرژی‌زا است. مواد مغذی موجود در این آجیل باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و بهبود کلسترول خوب (HDL) در بدن می‌شود. وجود آلفا توکوفرول به بدن کمک می‌کند تا چربی‌ها را به انرژی تبدیل کند و این آجیل سرشار از آلفا توکوفرول است، از این رو فرآیند چربی سوزی را در بدن تحریک می‌کند. اسکوالن عنصر حیاتی دیگری در چلغوز است که به کاهش سریع‌تر کلسترول LDL کمک می‌کند.

90 درصد چربی موجود در چلغوز غیراشباع است و در نتیجه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی مفید است. چربی اشباع شده در این آجیل فقط به 10 درصد است، بنابراین از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. سطوح بالای کلسترول بد یا لیپوپروتئین‌های با چگالی کم (LDL) ممکن است خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. پینولنیک اسید یک اسید چرب غیر اشباع است که منحصرا در روغن این آجیل وجود دارد و می‌تواند به کاهش سطح کلسترول LDL در خون کمک کند.

با مصرف چلغوز می‌توان از شیوع آنفولانزا و ویروس تبخال جلوگیری کرد. وجود پلی ساکاریدها در آجیل به مبارزه با بسیاری از ویروس‌هایی که سلامتی را تهدید می‌کنند کمک می‌کند. همچنین روغن آجیل دارای خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد فشار خون است. اثر دیورتیک روغن چلغوز آن را به گزینه سالم‌تری برای مصرف به عنوان روغن تبدیل می‌کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: