تهیه دسر شب یلدا توی 30 دقیقه

طرز تهیه انواع دسر شب یلدا آسان

کدخبر : 25335
سایت سرگرمی روز :

1- پاناکوتا انار

پاناکوتا یه دسر ایتالیاییه که با ترکیب خامه و ژله انار تهیه می‌شه؛ این دسر خوشمزه خیلی لذیذ و دلچسبه و طرفداران خاص زیادی داره. برای تهیه این دسر باید مراحل زیر رو انجام بدین.

مواد لازم

• خامه: 1 پیمانه

• شیر: 1 پیمانه

• شکر: 1 پیمانه

• پودر ژلاتین: 2 قاشق چای‌خوری

• وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

• آب انار: 1 لیوان

• ژله انار: 1 بسته

• دانه انار: به‌مقدار لازم

مرحله 1: پودر ژلاتین رو در نصف پیمانه آب سرد بریزین و بن‌ماری کنین (روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا حل بشه).

مرحله 2: در این مرحله خامه، شیر و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدین و به‌آرومی هم بزنین تا مخلوط بشن و شکر به‌خوبی حل بشه. حواستون باشه مخلوط نباید به‌جوش بیاد.

مرحله 3: حالا ژلاتین حل‌شده و وانیل رو به مخلوطتون اضافه کنین و خوب هم بزنین.

مرحله 4: مخلوط رو از روی حرارت بردارین و در قالب یا لیوان‌های دسر بریزین. حالا لیوان‌ها رو 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار بدین تا کاملا ببندد.

مرحله 5: حالا وقتشه لایه انار رو آماده کنین. ژله انار رو با یه پیمانه آب جوش حل کنین؛ سپس آب انار سرد رو به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنین.

مرحله 6: در این مرحله دونه‌های انار رو روی لایه بسته‌شده پاناکوتا بریزین و در آخر، ژله انار آماده‌شده رو به‌آرامی روی دانه‌های انار و لایه پاناکوتا بریزین و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا ژله کاملا بسته بشه.

2- ژله انار و بستنی

یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار که با رنگ زیبا و طعم دلپذیرش، جذابیت خاصی به سفره یلدا می‌ده، ژله انار و بستنیه. برای تهیه این دسر خوشمزه باید مواد زیر رو تهیه و مراحل تهیه رو آموزش ببینین.

مواد لازم

• ژله انار: یک بسته

• دانه‌های انار: به‌مقدار لازم

• بستنی وانیلی: یک بسته

مرحله 1: ابتدا ژله انار رو طبق دستور روی جعبه، آماده کنین و داخل قالب‌هاتون بریزین. حالا ژله‌ها رو داخل یخچال بزارین تا سفت بشن.

مرحله 2: بعد از بسته‌شدن ژله‌ها، یه لایه بستنی روی اون اضافه کنین و دوباره داخل یخچال بزارین.

مرحله 3: برای تزئین می‌تونین از دونه‌های انار استفاده کنین. دونه‌ها انار رو روی بستنی‌ها بریزین تا جذابیت ژله‌بستی یلداییتون بیشتر بشه.

3- توپک‌های هندوانه‌ای

توپک‌های هندوانه‌ای یک دسر جذاب، خوش‌طعم و ساده برای شب یلداست که ظاهری شبیه به هندوانه داره و در کمترین زمان آماده می‌شه. این دسر از خوراکی‌های محبوب بچه‌هاست که بسیار خوش‌طعم و دلچسبه؛ برای تهیه این دسر متفاوت، مراحل زیر رو انجام بدین.

مواد لازم

• کیک اسفنجی: 1 عدد

• پنیر خامه‌ای: 200 گرم

• پودر قند: 3 قاشق غذاخوری

• شکلات چیپسی: به‌مقدار لازم

• رنگ خوراکی قرمز و سبز: به‌مقدار لازم

• شکلات سفید: 200 گرم

مرحله 1: کیک اسفنجی رو خرد کنین و داخل یه کاسه بزرگ بریزین و پنیر خامه‌ای و پودر قند رو به کیک اضافه کنین.

مرحله 2: حالا با دست یا قاشق، مخلوط رو خوب هم بزنین تا به یه خمیر نرم و یک‌دست برسین.

مرحله 3: حالا خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنین، یه قسمت بزرگ‌تر برای داخل توپک قرمز، و یه قسمت کوچک‌تر برای پوشش توپک سبز.

مرحله 4: به قسمت بزرگ‌تر خمیر، چند قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کرده و خوب مخلوط کنین تا رنگ یکنواختی بشه.

مرحله 5: از خمیر قرمز گلوله‌هایی کوچک به‌اندازه گردو درست کنین و چند عدد شکلات چیپسی رو به‌عنوان دونه‌های هندوانه درون هر گلوله فرو کنین.

مرحله 6: در آخر شکلات‌های سفید رو بن‌ماری کنین؛ توپک‌ها رو داخل شکلات بزنین و داخل یخچال قرار بدین تا شکلات‌ها سفت بشن.

4- باسلوق با مغز گردو یا پسته

باسلوق یکی از دسرهای سنتیه که با مغزها جذاب‌تر و خوشمزه‌تر می‌شه. این شیرینی سنتی یکی از خوراکی‌های ویژه یلداست که بسیار لذیذ و خوشمزه‌ست. برای درست‌کردن باسلوق مغزدار مواد زیر رو تهیه کنین و مراحل تهیه رو تا انتها ادامه بدین.

مواد لازم

• نشاسته: 1 پیمانه

• آب: 2 پیمانه

• شکر: 1 پیمانه

• گلاب: نصف پیمانه

• مغز گردو یا پسته: به‌مقدار لازم

• پودر نارگیل: به‌مقدار لازم

مرحله 1: ابتدا نشاسته رو با آب مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار بدین و به‌آرومی هم بزنین.

مرحله 2: حالا شکر و گلاب رو به نشاسته اضافه کنین و هم بزنین تا وقتی که مخلوط شما غلیظ می‌شه.

مرحله 3: با سفت‌شدن مخلوط، شعله رو خاموش کنین و اجازه بدین که از داغی بیفته.

مرحله 4: شما می‌تونین مواد رو داخل قالب بریزین یا با دست به‌صورت دایره یا هر شکلی که می‌خواین دربیارین.

مرحله 5: پس‌از شکل‌دهی به مواد، باید اون‌ها رو داخل پودر نارگیل بغلتونین تا کامل پوشیده از پودر نارگیل بشن. در آخر هم می‌تونین یه مغز گردو یا مغز بادام رو وسط باسلوق‌ها قرار بدین. حواستون باشه در خرید مغز گردو یا پسته، مغز خام و بدون نمک رو تهیه کنین تا با شیرینی باسلق هم‌خوانی داشته باشه.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: