تست شخصیت شناسی | خودشناسی

تست شخصیت شناسی | میخوای تمام ویژی های ظاهری و شخصیتی عشقتو بفهمی؟ بگو صداش چطوری تا بگم

شناخت شخصیت افراد و حتی بیماری که درگیر آن هستند از روی صدا از رموز جالب و هیجان انگیز زندگی می باشد.

کدخبر : 2924
سایت سرگرمی روز :

تست شخصیت شناسی یکی از روش‌های شناختی است که برای تعیین ویژگی‌های شخصیتی فرد استفاده می‌شود. در این تست، فرد با پاسخ دادن به سوالات مختلف، ویژگی‌های شخصیتی خود را شناسایی می‌کند. تست شخصیت‌شناسی یک ابزار است که به کمک آن می‌توانید خودتان و دیگران را به صورت عمیق‌تری بشناسید. در این تست، شما با پاسخ دادن به سوالات مختلف، به نحوه فکر کردن، رفتار و واکنش‌های خود برای موقعیت‌های مختلف پی می‌برید. تست شخصیت‌شناسی می‌تواند به شما کمک کند تا بیشتر با خودتان آشنا شوید و نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید. همچنین، با استفاده از این تست، می‌توانید اطلاعاتی درباره شخصیت دیگران نیز کسب کنید و در ارتباط با آنها بهتر و مؤثرتر عمل کنید. تست شخصیت‌شناسی معمولاً شامل سوالاتی درباره موضوعاتی مانند انواع شخصیت، نگرش‌ها، ارزش‌ها، افکار، روابط، رفتارها و غیره است. پاسخ‌های شما به این سوالات توسط نرم‌افزار یا متخصصین روانشناسی تجزیه و تحلیل می‌شود و گاهی اوقات توجیهی برای هر پاسخ نیز در نظر گرفته می‌شود. در کل، تست شخصیت‌شناسی یک ابزار مفید و جالب برای خودشناسی و ارتباط با دیگران است. با این حال، باید به این نکته توجه کنیم که این تست‌ها فقط یک ابزار هستند و نمی‌توانند شما را به صورت کامل توصیف کنند.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

تست شخصیت‌شناسی یک روش ارزیابی است که به کمک آن می‌توان شخصیت افراد را بررسی و تحلیل کرد. این تست‌ها شامل مجموعه‌ای از سوالات و وظایف هستند که با هدف رصد و پیگیری رفتارها، عقاید و ویژگی‌های شخصی در نظر گرفته می‌شوند.تست شخصیت‌شناسی به منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف شخصی، تشخیص جوانب مثبت و منفی و بررسی حدودی شخصیت فرد به کار می‌رود. این تست‌ها به دلیل کاربری گسترده‌ای که در محیط‌های مختلف از آن‌ها می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای مهم در حوزه روانشناسی شناختی شناخته می‌شوند.تست شخصیت‌شناسی به دو دسته تقسیم می‌شود: تست‌های مستقیم و تست‌های غیرمستقیم. تست‌های مستقیم شامل سوالات و کوئیزهایی هستند که به صراحت از فرد سؤال می‌شود و در پاسخ به آن‌ها، فرد باید عقاید و پیش‌فرض‌های خود را اعلام کند. این نوع تست‌ها به عنوان یکی از دقیق‌ترین روش‌ها در شناسایی شخصیت فرد شناخته می‌شوند.در کل، تست شخصیت‌شناسی به عنوان یک ابزار مفید و موثر در حوزه روانشناسی، به کار گرفته می‌شود. با استفاده از آن، بررسی شخصیت فرد و شناخت صحیح او قابل دستیابی است.تست شخصیت شناسی یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین روش‌های ارزیابی رفتار و شخصیت افراد است. این تست‌ها اغلب توسط روانشناسان، کارشناسان رفتاری و سایر متخصصان به کار گرفته می‌شود و برای انجام آن، فرد باید به سوالات خاصی پاسخ دهد.عمده‌ی تست‌های شخصیت شناسی به دو دسته تست های هنجاری و تست های پروژکتیو تقسیم می‌شوند. در تست‌های هنجاری، سوالاتی از فرد پرسیده می‌شود که به نوعی به بررسی ویژگی‌های مختلف شخصیت فرد می‌پردازد. در تست‌های پروژکتیو، فرد به چالش کشیده می‌شود تا به صورت آزادانه نقاشی و یا تکمیل جملات معینی شده با رعایت یک سری قواعد و دستورالعمل‌های خاص، عکس العمل و واکنش شخصیتی خود را به تصویر بکشد.تست شخصیت شناسی به عنوان یک ابزار ارزیابی، در بسیاری از زمینه‌های مختلف استفاده می‌شود. به عنوان مثال، در صنایع مختلف از جمله صنعت فروش، مدیریت منابع انسانی، کارآفرینی، روابط عمومی، تحقیقات بازار، طراحی و تولید محصولات و ... استفاده می‌شود.

.

.

.

 

۱. اجتماعی بودن:

صدای شما می تواند شخصیتتان را نشان دهد یا به طور خاص، اگر برون گرا یا درونگرا هستید را مشخص کند.

در طول یک مطالعه افرادی به صحبت های تولید شده توسط کامپیوتر گوش دادند، که برای شنیدن صداهای درون گرایان و برون گرایان مدلسازی شده بود و در نتیجه شرکت کنندگان توانستند شخصیت ها را شناسایی کنند.

برون گرایان سریع تر و بلند تر صحبت می کنند و درون گرایان برعکس، افکار خود را به شیوه ای آرام تر و کند تر بیان می کنند.

۲. قابل اعتماد بودن:

یک "سلام! " می تواند به مردم بگوید که چقدر قابل اعتماد هستید. ۶۴ نسخه از این کلمه توسط داوطلبان از یک مطالعه دیگر شنیده شد و تقریباً همه شرکت کنندگان، مردانی را انتخاب کردند که انتهای این کلمه را بلند می گفتند که به ظاهر قابل اعتماد بودند و برای زنان، برعکس، آن هایی که گام پایینی در پایان کلمه دارند قابل اعتمادتر هستند.

۳. قد:

صدای شما می تواند نشان دهد که چقدر قد بلند هستید. در طی ۲ آزمایش، از افراد خواسته شد تا بلندترین فرد را بین ۲ شخص صحبت کننده و ۵ سخنران را طبق قدشان مشخص کنند و ۶۲.۱۷ % از شرکت کنندگان توانستند بلندترین سخنران ها را تشخیص دهند و مشخص شد که هر چه شخصی بلندتر باشد، صدایش هم عمیق تر خواهد بود.

۴. باروری:

روشن شده که چرخه قاعدگی نه تنها بر خلق و خوی و تغییرات هورمونی تاثیر می گذارد، بلکه بر صدا نیز تاثیر گذار خواهید بود.

طبق این مطالعه با نزدیک شدن به تخمک گذاری صدا بلندتر می شود و بنابراین زنان با صدای بلندتر احتمال باروری بیشتری خواهند داشت.

۵. قدرت:

صدا توانایی نشان دادن قدرت یک انسان را دارد.

شرکت کنندگان در یک مطالعه به صدای مردانی از کشورهای مختلف گوش دادند که به زبان مادری خود صحبت می کردند و سپس قدرت آن ها را ارزیابی کردند و در نتیجه، آن ها توانستند که مردان قوی تر را تشخیص دهند چرا که مردان قوی تر صدای عمیق تری داشتند.

۶. حرفه ای بودن:

صدای شما می تواند تاثیری بر حرفه تان داشته باشد.

این مطالعه نشان داد افرادی که دارای صدای گرفته و ضعیفی هستند، تحصیلات و صلاحیت کمتری دارند و این به خصوص برای زنان صادق است و می تواند حتی بر تصمیم کارفرما تاثیر بگذارد و آن ها را به سمت انتخاب نامزد دیگری راهنمایی کند.

۷. بیماری پارکینسون

تغییرات خاصی در صدا می تواند نشان دهنده بیماری پارکینسون باشد.

بیماران آرام صحبت می کنند، صدای آن ها ساکت تر می شود و کوتاهی نفس کاملا به نظر می رسد.این افراد به طور یکنواخت شروع به صحبت کردن می کنند و در مراحل بعدی، لرزش های خفیف تری شروع به ظاهر شدن می کنند.

منبع: patoghonline

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: