واریز قطعی یارانه معیشتی جدید برای این خانوارها | پرداخت یارانه جدید 4 میلیون تومانی از این ماه

مدیرکل دفتر خانواده، بانوان و سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی با اعلام حمایت‌های مالی و خدماتی این سازمان از خانواده‌های دارای فرزندان دوقلو و چندقلو، از پرداخت مستمری‌ها، کمک‌هزینه‌های مراقبتی، تغذیه‌ای و مسکن برای این خانواده‌ها خبر داد. تاکنون ۳۸ هزار و ۴۱۹ نفر مشمول این برنامه‌ها شده‌اند و ۱۵۰۰ پرونده دیگر در نوبت بررسی هستند.

کدخبر : 31138
سایت سرگرمی روز :

مریم خاک‌رنگین، مدیرکل دفتر خانواده، بانوان و سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی، درباره برنامه‌های حمایتی این سازمان از خانواده‌های دارای فرزندان دوقلو و چندقلو اظهار کرد: «تاکنون ۳۸ هزار و ۴۱۹ نفر مشمول دریافت مستمری حمایتی شده‌اند و بیش از ۱۵۰۰ پرونده در صف بررسی قرار دارند.»

وی گفت: «این حمایت‌ها شامل پرداخت مستمری، کمک‌هزینه مراقبتی، بسته‌های معیشتی و تغذیه‌ای برای خانواده‌های دارای فرزندان سه‌قلو و بیشتر است. همچنین، کمک‌های مسکنی و اشتغالی نیز در دستور کار قرار دارد.»

مدیرکل دفتر خانواده سازمان بهزیستی توضیح داد: «کودکان چندقلویی که در دو سال اول زندگی دچار سوءتغذیه تشخیص داده شوند، کمک‌هزینه تغذیه دریافت می‌کنند. همچنین، وزارت بهداشت شیرخشک لازم برای کودکان زیر یک سال را در صورت معرفی از سوی بهزیستی، تأمین می‌کند.»

خاک‌رنگین درباره منابع مالی این طرح‌ها گفت: «مستمری‌ها از محل اعتبارات سازمان بهزیستی و سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین می‌شوند. در حال حاضر ۳۸ هزار و ۴۱۹ نفر از این کمک‌ها بهره‌مند هستند و ۱۵۲۸ پرونده هم در صف بررسی قرار دارند.»

وی افزود: «در سال گذشته، مبلغ کل یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو پرداخت شده است. این کمک‌ها با اولویت دهک‌های پایین درآمدی انجام می‌شود و در صورت وجود اعتبار، به دهک‌های بالاتر نیز گسترش پیدا خواهد کرد.»

خاک‌رنگین درباره کمک‌هزینه مراقب همراه برای فرزندان سه‌قلو و بیشتر گفت: «از سال ۱۴۰۳ این کمک‌هزینه به خانواده‌های دهک سوم و پایین‌تر اعطا شده است. این مبلغ برای تامین هزینه‌های مهدکودک یا استخدام پرستار اختصاص می‌یابد.»

وی ادامه داد: «در حال حاضر حدود ۳ هزار خانواده دارای فرزند سه‌قلو و بیشتر در سازمان بهزیستی پرونده دارند. تأمین اعتبار برای این کمک‌ها در دستور کار قرار دارد و امیدواریم امسال تمامی خانواده‌های دارای پرونده این یارانه را دریافت کنند.»

در بخش دیگری از صحبت‌های خاک‌رنگین، او به خدمات غربالگری سلامت برای زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: «این سال، غربالگری سلامت برای ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار برنامه‌ریزی شده است. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز شریک اصلی این طرح است و قول همکاری کامل داده است.»

وی تصریح کرد: «هدف ما این است که این زنان نه تنها شناسایی شوند، بلکه به مرکز درمانی مراجعه کنند و در صورت نیاز، درمان دریافت کنند.»

مدیرکل دفتر خانواده سازمان بهزیستی اضافه کرد: «در سال جاری، غربالگری بیماری‌های شایع زنان مانند سرطان رحم و سینه در دستور کار قرار گرفته است. این برنامه بیشتر بر زنان بالای ۳۹ سال تمرکز دارد، چرا که در این گروه سنی، شیوع این بیماری‌ها بیشتر است.»

وی ادامه داد: «همچنین، برای مادران دارای فرزندان چندقلو، ارتباط منظم با مددکاران اجتماعی، هماهنگی مراجعه به مراکز درمانی و آموزش مداوم در نظر گرفته شده تا این خانواده‌ها در نگهداری از فرزندان خود کمک و هدایت شوند.»

خاک‌رنگین در پایان گفت: «خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو با چالش‌های متعددی در زمینه‌های اقتصادی، روانی و مراقبتی مواجه هستند. اغلب نمی‌دانند چگونه از فرزندان خود به‌درستی مراقبت کنند. بنابراین، برنامه‌های حمایتی ما باید جامع‌تر و هدفمندتر باشد.»

 سرپرست اداره بهزیستی سبزوار در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: برای اجرای این طرح به هر متقاضی حدود ۱۵۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه با بازپرداخت ۷ ساله پرداخت می‌شود و هر نفر صاحب نیروگاه ۵ کیلو واتی می‌شود که حدود ۴ میلیون تومان درآمد نصیب فرد می‌شود.

کاظم شبانی افزود: تا کنون حدود ۷۰۰ نفر معلول بیکار شناسایی شده‌اند و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های متولی همچون برق، منابع طبیعی برای واگذاری زمین جهت مزرعه پنل خورشیدی شاهد تحقق این طرح بزرگ باشیم.

سرپرست اداره بهزیستی سبزوار گفت:  این نیروگاه در مجموع ۵ مگاواتی خواهد بود که در رفع ناترازی انرژی در سبزوار نیز مفید است.

شبانی درباره اشتغال سال گذشته مددجویان تحت پوشش بهزیستی سبزوار گفت:سال گذشته تعهد اشتغال ما ۳۶۰ نفر بود که عمده آن محقق شده است و حدود ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان تحت پوشش واگذار شد.

 مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی (ره) خراسان‌ جنوبی گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۴۵۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان زیرپوشش این نهاد از محل جزء ۳و ۴ تبصره ۲ و منابع صندوق قرض الحسنه امداد ولایت پرداخت شده است.

 عرب افزود: با این تسهیلات برای سه هزار و ۵۹۸ نفر فرصت شغلی ایجاد شد و هم اکنون ۸۴۸ نفر در انتظار دریافت وام هستند.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۳۰۸۸ نفر از آموزش‌های مقدماتی، پایدارسازی و مهارتی برای ورود به بازار کار افزود: برای این تعداد آموزش تاکنون ۳۷ میلیارد ۴۷۶ میلیون ریال هزینه شده است.

مدیرکل کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) استان از بکارگیری ۱۵۸ نفر از مددجویان زیرپوشش این نهاد از طریق کاریابی در سال گذشته تا کنون خبر داد و افزود: این افراد از بیمه تامین اجتماعی تمام وقت و حقوق حداقل قانون کار برخوردار هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: