طرحهای رفاهی جدید برای بازنشستگان کشوری کلید خورد | خبر خوش از واریزی های جدید و کمک هزینه های رایگان برای بازنشستگان کشوری
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به دیگر آثار سوء تسویه نشدن کسورات حقوق، ادامه داد: «تأخیر در پرداختهای کسور موجب تعلیق تفاهمنامههای رفاهی، ازجمله خرید اقساطی از فروشگاهها شده بود. بسیاری از این مجموعهها، تمدید همکاری را منوط به تسویه اقساط گذشته کرده بودند. با حل مشکل، اکنون تفاهمنامهها در حال احیاست و حتی در حال گسترش است.»
وی از آغاز مذاکرات با فروشگاه های بزرگ و برخی مجموعههای لوازم خانگی برای بازگشت به چرخه خدمات بازنشستگان خبر داد و افزود: «اخبار جدید در این زمینه بهزودی منتشر خواهد شد. ضمن اینکه صندوق از همه تولیدکنندگان و عرضه کننده گان کالا و خدمات که تقسیط و تخفیف برای بازنشستگان درنظر می گیرند استقبال می نماید و آماده عقد تفاهم نامه می باشد
در حاشیه نخستین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک و بیمه مشهد مقدس، دکتر اوقانی آرانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری در گفتوگو با خبرنگار صندوق بازنشستگی کشوری درباره حل یکی از قدیمیترین مشکلات بازنشستگان و آثار مثبت آن توضیح داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل صندوق بازنشستگی کشوری، وی با اشاره به سابقه چندساله تأخیر در پرداخت کسورات حقوق بازنشستگان اظهار داشت: «این موضوع از سال ۱۳۹۶ وجود داشت، اما از سال ۱۴۰۰ بهطور ثابت با تأخیر دو تا سهماهه همراه بود. اقساط وامهای دریافتی، خرید از شرکتهای تعاونی و وامهای کانونهای بازنشستگی که از حقوق بازنشستگان کسر میشد، اما بهموقع به حساب نهادهای مربوطه واریز نمیشد و مشکلات جدی برای بازنشستگان به وجود آورد.»
به گفته دکتر اوقانی، این تأخیرات علاوه بر ایجاد موانع در دریافت وام و خریدهای اقساطی، باعث بروز مشکلات اعتباری و حیثیتی برای بازنشستگان عزیز شده بود.
وی افزود: «با آغاز به کار مدیریت جدید، این موضوع در اولویت قرار گرفت و پس از برگزاری جلسات متعدد، در مدت کمتر از دو ماه، تصمیم نهایی گرفته شد و در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ تمام بدهیهای معوق به صفر رسید.»
او همچنین از استقبال گسترده کانونهای بازنشستگان در استانهای مختلف کشور نسبت به این اقدام خبر داد و آن را نشانهای از اثرگذاری تصمیمات جدید و عمل به تعهدات و وظایف صندوق عنوان کرد.
احیای طرحهای رفاهی و تفاهمنامههای فروشگاهی
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به دیگر آثار سوء تسویه نشدن کسورات حقوق، ادامه داد: «تأخیر در پرداختهای کسور موجب تعلیق تفاهمنامههای رفاهی، ازجمله خرید اقساطی از فروشگاهها شده بود. بسیاری از این مجموعهها، تمدید همکاری را منوط به تسویه اقساط گذشته کرده بودند. با حل مشکل، اکنون تفاهمنامهها در حال احیاست و حتی در حال گسترش است.»
وی از آغاز مذاکرات با فروشگاههای بزرگ و برخی مجموعههای لوازم خانگی برای بازگشت به چرخه خدمات بازنشستگان خبر داد و افزود: «اخبار جدید در این زمینه بهزودی منتشر خواهد شد. ضمن اینکه صندوق از همه تولیدکنندگان و عرضه کننده گان کالا و خدمات که تقسیط و تخفیف برای بازنشستگان درنظر می گیرند استقبال می نماید و آماده عقد تفاهم نامه می باشد»
دکتر اوقانی در ادامه این گفتوگو، به موضوع تأخیر در پرداخت خسارات درمان نیز پرداخت و گفت: «در گذشته با استدلالی مبتنی بر حسن نیت، بیمه درمان از حالت صندوقی خارج و بهصورت سرانهای به بیمه ملت واگذار شد. با وجود تعلق بلوک بزرگی از سهام این شرکت به صندوق بازنشستگی، بیمه ملت زیرساخت لازم برای پوشش سراسری نداشت. از اردیبهشت ۱۴۰۳ تا اسفند همان سال، با وجود پرداخت مبالغی قابل توجه از صندوق، هیچ پرداختی به بازنشستگان انجام نشد.»
وی خاطرنشان کرد: «با آغاز دوره جدید مدیریتی، قرارداد بیمه بررسی و با همکاری بیمه ملت،در مرحله اول پرداختهای ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۳ بهصورت یکجا تسویه شد و برای بیماران خاص نیز تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ پرداختها کامل انجام گرفت. و در مرحله دوم پرداختهای مربوط به آبان، آذر و دیماه نیز انجام شده و بهزودی در سومین مرحله خسارات مربوط به بهمن، اسفند و فروردین نیز نهایی و پرداخت خواهد شد.»
او همچنین تأکید کرد: «اسنادی که بهموقع توسط بازنشستگان ارائه و توسط شرکت بیمه ملت کارشناسی و تأیید شده، هماکنون تا دیماه پرداخت شده است. برای بیماران خاص، تسویه تا نیمه فروردین انجام شده و فرآیند ادامه دارد.»
در پایان این گفتوگو، دکتر اوقانی با اشاره به تلاشهای مستمر مدیریت عالی صندوق برای بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان، وعده خبرهای خوش بیشتری را در آینده نزدیک داد و گفت: «ما با تمام توان در حال تلاش برای ارتقای کیفیت خدمات و کمک به زندگی بازنشستگان هستیم و امیدواریم بتوانیم رضایت حداکثری را در این قشر ارزشمند فراهم کنیم.»