آغاز دور جدید فروش فوری ایران خودرو | فروش از دم قسط سورن پلاس ایران خودرو با اقساط 10 میلیون تومانی
ثبتنام طرح فروش ویژه ایرانخودرو در تیرماه ۱۴۰۴ آغاز شده و متقاضیان به دنبال بهترین گزینه سوددهی هستند.
ایرانخودرو در تیرماه ۱۴۰۴ طرح فروش فوری، فوقالعاده و پیشفروش محصولات خود را آغاز کرده است. این موضوع باعث شده بسیاری از متقاضیان به این سوال برسند که کدام خودروها سود بیشتری دارند و آیا اصلاً شرکت در این طرح بهصرفه است یا خیر؟ در این گزارش به بررسی جزئیات این طرح و نکات مهم برای خریداران پرداختهایم.
در فروش ویژه ایرانخودرو کدام خودروها عرضه شدهاند؟
طرح فروش تیرماه ایرانخودرو شامل ۶ محصول محبوب است: پژو ۲۰۷ دستی TU۳، رانا پلاس، سورن پلاس، دنا پلاس دستی EF۷P، تارا دستی و هایما.
این خودروها در سه قالب فروش فوری (تحویل ۳۰ روزه)، فروش فوقالعاده (تحویل ۹۰ روزه) و پیشفروش (تحویل ۴ تا ۸ ماهه) عرضه میشوند.
متقاضیان عادی میتوانند از روز دوشنبه ۱۰ تیرماه تا پایان ۱۷ تیرماه نسبت به افتتاح حساب وکالتی با موجودی ۳۶۰ میلیون تومان نزد بانکهای معرفی شده اقدام کنند. نکته مهم اینکه پول بلوکه شده در این حساب تا ۱۹ تیرماه قابل برداشت نیست و ایرانخودرو اجازه برداشت آن را ندارد.
با توجه به نوسانات اقتصادی و افزایش تورم، شرکت در طرح فروش ایرانخودرو میتواند هم فرصتی برای خرید خودرو با قیمت کمتر از بازار آزاد باشد و هم ریسکی بزرگ برای سرمایه خریداران به شمار رود. بلوکه شدن مبلغ قابل توجهی در حساب وکالتی و انتظار طولانی برای تحویل خودرو، در شرایط تورمی باعث کاهش ارزش واقعی سرمایه میشود و ممکن است سود مورد انتظار را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین، متقاضیان باید ضمن بررسی دقیق وضعیت اقتصادی، توان مالی و نیاز فوری خود، با احتیاط تصمیم به شرکت در این طرح بگیرند.
بررسی قیمت کارخانه و بازار آزاد نشان میدهد که اختلاف قیمت برخی خودروها بیشتر از سایرین است. جدول زیر خلاصهای از سود تقریبی خریداران در صورت موفقیت در طرح است:
خودرو عرضه شده قیمت کارخانه قیمت بازار تفاوت قیمت
۲۰۷ دستی هیدرولیک ۷۷۲ ۸۵۰ ۷۸ میلیون
۲۰۷ دستی پانوراما رینگ فولادی ۸۱۵ ۹۱۰ ۸۵ میلیون
دناپلاس اتوماتیک ۱،۱۵۰ ۱،۲۵۰ ۱۰۰ میلیون
سورن پلاس XUP ۷۲۵ ۷۶۰ ۳۵ میلیون
سورن پلاس دوگانه سوز ۸۲۲ ۸۶۰ ۳۸ میلیون
تارا دستی ۸۸۷ ۹۷۰ ۸۳ میلیون
تارا اتوماتیک ۱،۱۰۳ ۱،۲۰۰ ۹۸ میلیون
۲۰۷ اتوماتیک (سقف فلزی) ۹۵۸ ۱،۰۶۰ ۱۰۲ میلیون
۲۰۷ اتوماتیک (سقف پانوراما) ۹۹۰ ۱،۱۸۰ ۱۹۰ میلیون
راناپلاس ۷۴۳ ۷۷۵ ۳۲ میلیون
دنا دستی MT6 ۹۳۰ ۱،۰۳۰ ۱۰۰ میلیون
در میان خودروهای عرضه شده، تارا دستی با اختلاف قیمت قابل توجه نسبت به بازار آزاد، بیشترین سود را برای خریداران دارد. پس از آن، دنا پلاس و پژو ۲۰۷ در ردههای بعدی قرار دارند. کمترین اختلاف قیمت و سود تقریبی مربوط به رانا پلاس و سورن پلاس است که خرید آنها از نظر اقتصادی چندان جذاب نیست.
در این گزارش شرایط فروش اقساطی سورن پلاس را بخوانید.
براساس آگهی های منتشر شده از فروش اقساطی سورن پلاس در نمایشگاه های شخصی خودرو، سمند سورن پلاس XU۷P بنزینی مدل ۱۴۰۴ با ۴۱۷ میلیون تومان پیش پرداخت در اقساط ۲۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی ۲۴ ماهه به فروش میرسد و سمند سورن پلاس XU۷P بنزینی مدل ۱۴۰۴ با ۴۴۵ میلیون تومان پیش پرداخت در اقساط ماهه به مبلغ ۱۶ میلیون تومان در طی ۳۶ ماه معامله میشود.
در آگهی های سورن پلاس با اقساط بلند مدت، سمند سورن پلاس XU۷P بنزینی مدل ۱۴۰۴ به چشم میخورد که با پیش پرداخت ۳۴۰ میلیون تومانی در اقساط ۶۰ ماهه به مبلغ ۱۱ میلیون تومان به فروش میرسد. طبق آگهی های منتشر شده از شرایط جدید فروش اقساطی سورن پلاس در تیر ۱۴۰۴، سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۴ با ۵۶۰ میلیون تومان پیش پرداخت در اقساط ۶۰ ماهه به مبلغ ۱۰ میلیون تومان آگهی شده است. جدول زیر را برای اطلاع از شرایط فروش اقساطی سورن پلاس بخوانید.
شرایط جدید فروش اقساطی سورن پلاس - تیر ۱۴۰۴
مدل سال تولید کارکرد(کیلومتر) پیشپرداخت (تومان) مبلغ قسط ماهانه (تومان) تعداد اقساط
سمند سورن پلاس XU۷P بنزینی ۱۴۰۴ صفر ۴۲۷,۰۰۰,۰۰۰ ۲۷,۴۰۰,۰۰۰ ۲۴
سمند سورن پلاس XU۷P بنزینی ۱۴۰۴ صفر ۴۱۷,۰۰۰,۰۰۰ ۲۷,۴۰۰,۰۰۰ ۲۴
سمند سورن پلاس XU۷P بنزینی ۱۴۰۴ صفر ۴۴۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱۶,۰۰۰,۰۰۰ ۳۶
سمند سورن پلاس XU۷P بنزینی ۱۴۰۴ صفر ۳۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱۱,۰۰۰,۰۰۰ ۶۰
سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز ۱۴۰۴ صفر ۳۵۲,۰۰۰,۰۰۰ ۱۲,۰۰۰,۰۰۰ ۶۰
سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز ۱۴۰۴ صفر ۵۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۶۰
در داخل دو خودرو نیز مثل بیرون با طراحی کاملاً کهنه و تکراری مواجه هستیم. سورن پلاس همچنان از همان داشبوردی استفاده میکند که در سال ۱۳۹۰ در سورن ELX ارائه شد. این داشبورد برای آن زمان طراحی قابلقبولی داشت اما حالا کاملاً رنگ و بوی کهنگی گرفته است.
البته در سورن پلاس، ایرانخودرو با استفاده از غربیلک فرمان جدید دنا، افزودن نمایشگر کوچک مشابه پژو ۲۰۶ به بالای داشبورد، صفحهنمایش لمسی در میانهٔ داشبورد در نمونههای جدیدتر، تودوزی مشکیرنگ با خطوط قرمز و تغییراتی در قطعات تزئینی مثل استفاده از تریمهای طرح فیبر کربن، تا حدودی کابین خودرو را بروز کرده است. کابین رانا اما با دریچههای تهویه دایرهای و کنترلهای دستی سیستم تهویه، کاملاً قدیمیتر از سورن به نظر میرسد.
مهمترین بهروزرسانی داخلی این خودرو که در سال ۱۳۹۹ در نسخهٔ پلاس صورت گرفت، تجهیز به غربیلک فرمان جدید پژو ۲۰۷ با دکمههای کنترلی بود که بهمراتب بهتر از غربیلک فرمان قبلی به نظر میرسد.
صفحه آمپر جدید با نمایشگر دیجیتالی، رو دریهای جدید با تریم پارچهای، کنسول میانی جدید، تزئینات طرح فیبر کربن و صندلیهای جدید متعلق به پژو ۲۰۷ هم از دیگر تغییرات داخلی رانا پلاس هستند؛ اما بااینوجود، کابین رانا پلاس هنوز هم قدیمیتر و ارزانتر از سورن پلاس به نظر میرسد و این تغییرات هرچند مثبت هستند ولی کمک چندانی به بروز شدن آن نکردهاند. علاوه بر این، برتری مهم دیگر سورن پلاس نسبت به رانا پلاس، کابین جادارتر و فضای بسیار بیشتر صندلیهای عقب است درحالیکه صندلیهای عقب رانا پلاس بیشتر برای کودکان مناسب است و برای مسافرتهای خانوادگی نمیتوان چندان روی آن حساب کرد.