مدیرعامل تامین اجتماعی برای بازنشستگان و بیمه شدگان آستین بالا زد | شگفتانه جدید سازمان برای بیمه شدگان تامین اجتماعی
مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تأمیناجتماعی در آئین بهرهبرداری از ساختمان جدید مرکز ارتباطات و پاسخگویی این سازمان از استفاده از دستیار هوش مصنوعی برای پاسخ به مخاطبان در آینده نزدیک خبر داد.
سالاری گفت: هیچ سوالی از سوی مردم نباید بیپاسخ بماند و حتماً به گلایهها و انتقادها و دغدغههای مخاطبان رسیدگی کنیم و از همه ظرفیتهای موجود و نوین مانند دستیار هوش مصنوعی برای پاسخگویی بهره ببریم.
وی با تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی افزود: این مرکز روزانه به صورت میانگین به ۱۲ هزار تماس پاسخ میدهد. فضای قبلی مرکز محیط مناسبی برای پاسخگویی نبود و با همکاری بخشهای مختلف توانستیم فضای خوبی آماده شود البته پاسخگویی صرفاً محدود به تجهیز و توسعه مرکز نیست بلکه تلاش شده است که کار جدیدی آغاز شود.
سالاری ادامه داد: اگر به هدف گذاری خود که همان ارتقای پاسخگویی و رضایتمندی مخاطبان است برسیم از حیث تعامل و پاسخگویی متمایز از سازمانهای دیگر خواهیم شد.
وی گفت: ۱۹۰۰ پرسش پرتکرار استخراج شده است که باید کامل ترین پاسخها را برای این پرسشها آماده کنیم که حتی هوش مصنوعی از آن استفاده کند. در مقابل تعدادی از تماسها است که مختص تماسگیرنده است که در این موارد کاربر باید با دسترسی به سامانهها پاسخ آن موضوع را ارائه کند. البته در موضوع دسترسی به سامانهها امنیت اطلاعات مهم است و حتماً هویت فرد احراز و سپس پاسخ در اختیار وی قرار داده میشود.
سالاری تصریح کرد: تلاش ما این است که هیچ گلایهای بدون توضیح و هیچ پرسشی بدون پاسخ باقی نماند و از مرکز پاسخگویی سوالات به سایر همکاران توزیع میشود.
وی گفت: این ظرفیت به وجود آمده که پاسخگو تنها انسانی نباشد و پاسخ اقناع کننده از سمت هوش مصنوعی نیز پاسخ کامل داده شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پرسشها و ابهاماتی که غالباً از سوی مخاطبان سازمان مطرح میشود را قابل حل دانست و تصریح کرد: باید به دغدغهها و درخواستهای شرکا پاسخ بدهیم و به طور حتم سازمان نیز از پاسخگویی شفاف و دقیق منتفع میشود و رضایتمندی مخاطبان را بدست میآورد.
سالاری گفت: امیدوارم مرکز ارتباطات سازمان تأمین اجتماعی نماد پاسخگویی و ارتباط با مردم شود و به عنوان یک مرکز پاسخگوی پیشگام در کشور شناخته شود و سازمان بتواند به عنوان یک سازمان پاسخگو و دارای تعامل حداکثری با شرکا تبدیل شود. امیدواریم این روند باعث تغییر محسوس در رضایتمندی از سازمان شود و تا ۶ ماه آینده از دستیار هوش مصنوعی نیز در پاسخگوییها به خوبی استفاده کنیم.
ساختمان جدید مرکز ارتباطات و پاسخگویی سازمان تأمین اجتماعی با افزایش دو برابری فضای فیزیکی در کمتر از دو ماه آماده و به بهرهبرداری رسید. این مرکز با ۱۱۰ کاربر؛ با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه روزی پاسخگوی مخاطبان است.
نشست مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با صمد حسنزاده رئیس اتاق ایران و اعضای هیات رئیسه و روسای کمیسیونهای تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در چارچوب جلسات «هماندیشی برای تحولآفرینی» با همراهی جمعی از معاونین و مدیران سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری با تشریح سیمای منابع و مصارف این سازمان گفت: پیشبینی مصارف امسال سازمان تأمیناجتماعی ۱۵۰۰ همت است. اگر ماهانه ۹۰ همت وصولی حق بیمه در سالجاری محقق شود، ۱۱۰۰ همت از این بخش تامین خواهد شد، ۴۰۰ همت دیگر موردنیاز سازمان تأمیناجتماعی برای امسال از سود سهام و دیگر حوزههای تامین مالی سازمان تأمین میشود.
سالاری ادامه داد: در جایی که ضوابط و مقررات نیاز به بازنگری و بروزسانی دارد، همفکری با ذینفعان و شرکای اجتماعی نظیر اتاق ایران چارهساز است. به این واسطه کارگروه مشترک سازمان تأمیناجتماعی با اتاق ایران در دستور کار قرار می گیرد تا اخذ تصمیمات و انجام فرایندهای اصلاحی و اتخاذ تصمیمات و رویکردهای جدید با اجماعسازی و مشارکت و هماندیشی ذینفعان صورت گیرد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی افزود: امروز هم کارگران و هم کارفرمایان، از وضعیت نابسامان مشاغل سخت و زیانآور و بازنشستگی این بخش ناراضی هستند. در این چارچوب قوانین این حوزه حتی امکان بازنشستگی در ۳۶ سالگی وجود دارد که در هیچ کشوری سابقه ندارد.
سالاری اضافه کرد: اصلاح عناوین شغلی یکی از پیچیدهترین اقدامات سازمان تامین اجتماعی است. ما در حال اصلاح آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور با مشارکت ذینفعان هستیم. به این منظور در یک مسیر با حضور نمایندگان وزارت کار، اتاق، وزارت بهداشت و نمایندگان حوزه کار، اصلاح آییننامه مشاغل سخت و زیانآور با نظر همگان بررسی میشود. انتقال دبیرخانه مشاغل سختوزیانآور به سازمان تأمیناجتماعی با موافقت وزارت کار در این قالب در دستور کار خواهد بود و متعاقبا در حوزه اصلاح قانون مشاغل سخت و زیانآور هم چند مورد در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با اشاره به مطالبه قدیمی و مهم کارفرمایان در ارتباط با محاسبه ضریب حق بیمه پیمان، خاطر نشان کرد: در قالب طرحهای 20 گانه سازمان، یکی از برنامههای جدی ما این است که که ضریب کسورات پیمان را مقطوع و به صورت سامانهای تغییر دهیم.وی افزود: با این تغییر مهم، محاسبه ضریب پیمان تابع سلیقه نخواهد بود، میزان نارضایتیها و زمینه بروز فساد و همینطور مراجعه به هیاتهای تشخیص مطالبات به شدت کاهش پیدا میکند.
سالاری با اعلام آمادگی این سازمان برای بازنگری در مقررات مربوط به تقسیط بدهی کارگاهها به منظور حمایت از بخش تولید کشور افزود: باید روش شناسایی بنگاههای مشمول حمایت مشخص شود تا محل سواستفاده قرار نگیرد و منابع نیز برای هدف درست و منفعت عمومی بکار گرفته شود.