توزیع بسته معیشتی جدید 1 میلیون تومانی دولت | اهدا بسته معیشتی جدید به مناسبت میلاد امام رضا
به برکت ایام مبارک دهه کرامت، ۱۲۰ بسته معیشتی بین خانوادههای زندانیان نیازمند اسلامآباد غرب با حضور مدیرکل زندان های استان توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان کرمانشاه، همزمان با دهه مبارک کرامت و میلاد با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، مراسم توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی شامل اقلام اساسی در بین خانوادههای زندانیان نیازمند این شهرستان برگزار شد.
این آیین با حضور مدیرکل زندانهای استان کرمانشاه، مسئولان دستگاه قضایی، نمایندگان نهادهای دولتی و جمعی از خیرین در محل دادگستری شهرستان اسلامآباد غرب برگزار گردید.
در این مراسم که با هدف کمک به معیشت خانوادههای آسیبدیده زندانیان و به مناسبت میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت ترتیب داده شده بود، بستههای حمایتی شامل مواد غذایی و کالاهای اساسی میان مددجویان توزیع شد.
مدیرکل زندانهای استان کرمانشاه در این آیین با اشاره به اهمیت مساعدت به خانوادههای زندانیان، از تلاشهای خیرین و دستگاههای اجرایی در این زمینه تقدیر کرد. وی همچنین بر تداوم اینگونه اقدامات انساندوستانه تاکید نمود.
این برنامه که در سفر یکروزه مدیرکل زندان های استان به اسلام آباد غرب صورت گرفت بخشی از طرحهای حمایتی انجمن حمایت از خانوادههای زندانیان شهرستان محسوب میشود که با همکاری نهادهای دولتی و خیرین به صورت مستمر در حال اجراست.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: این سازمان تنها دستگاهی است که پس از پایان کرونا نیز هرماه به طور مستمر بسته معیشتی تهیه کرده و بین نیازمندان توزیع میکند.
حجت الاسلام محمد نوروزپور در آیین گرامیداشت امامزادگان و بقاع متبرکه استان مرکزی در امامزاده عبدالعلی(ع) روستای ریحان از توابع شهرستان خمین، افزود: در راستای لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری، از زمان شیوع کرونا تاکنون بیش از سه میلیون بسته معیشتی در قالب طرح قرار دوازدهم بین نیازمندان کشور توزیع شده است.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد این کمکها از محل حمایتهای خیرین و بقیه از محل موقوفات توزیع شده است.
حجتالاسلام نوروزپور اظهار کرد: بقاع متبرکه چون منصوب به اهل بیت(ع) هستند، یکی از اهداف برگزاری برنامههای بزرگداشت امامزادگان آشنایی با سلالههای پاک عصمت و طهارت(ع) است.
وی گفت: همانگونه که این امامزادگان در زمان حیات خود نسبت به مردم و مسائل اجتماعی بی تفاوت نبودند، سیره این عزیزان باید الگوی رفتاری آحاد جامعه باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز در این آیین گفت: ۲۷۸ امامزاده و بقعه متبرکه در استان مرکزی ثبت شده که ۶ امامزاده در سطح یک، ۱۴ امامزاده در سطح ۲ و ۲۵۸ امامزاده در سطح سه هستند.
حجتالاسلام عبدالله واحدی ادامه داد: یکهزار و ۲۱۱ نفر به صورت هیات امنا در بقاع متبرکه مشغول به کار هستند، و ۵۸ خادم به صورت ثابت و حقوق بگیر و یکهزار خادم نیز به صورت افتخاری به زائران خدمات ارائه میدهند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: راهاندازی مرکز افق در بقاع متبرکه، اجرای طرح شمیم به منظور حمایت از زنان بیسرپرست و بدسرپرست و ایجاد اشتغال از جمله خدمات در بقاع متبرکه است.
حجت الاسلام واحدی افزود: استان مرکزی جزو پنج استانی است که صندوق وقف را راهاندازی کرده است.
وی به شعار سال اشاره کرد و گفت: سرمایهگذاری در طرحهای دانش بنیان توسط اوقاف و امور خیریه هدفگذاری شده است و اوقاف استان مرکزی سهامدار ۳۴ درصد صندوق پژوهش و فناوری حمایت از طرحهای دانش بنیان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی اضافه کرد: پروژه پرورش ماهی در قفس این اداره با ظرفیت تولید پنج هزار تن در سال آغاز بکار کرده است و اوقاف استان مرکزی ۷۰ درصد تولید ماهی در قفس را برعهده دارد.
حجتالاسلام واحدی ادامه داد: استفاده از نخبگان برای کاهش آلودگی هوا، تولید خودروهای برقی از دیگر برنامههای اوقات و امور خیریه کشور است.
وی تصریح کرد: اوقاف استان تولید انرژی تجدیدپذیر را از چندسال قبل آغاز کرده است و یک نیروگاه ۵۰ کیلوواتی در یکی از شهرستانهای استان مرکزی آماده بهرهبرداری است و توسعه این بخش از برنامههای این نهاد فرهنگی است.