اهدا گوشت رایگان دولتی به این خانوارها | توزیع گوشت رایگان ۴.۵ کیلویی برای اقشار کم درآمد
آغاز توزیع گوشت رایگان به این خانوارها | اهدا سبد معیشتی جدید دولت برای این دهک ها
همزمان با دهه کرامت سه هزار بسته گوشت همراه با تبرکی امام رضا (ع) بین مددجویان کمیته امداد در استان یزد توزیع شد.
مدیر کل کمیته امداد استان یزد گفت: به مناسبت دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) کمیته امداد امام خمینی (ره) تعداد سه هزار بسته گوشت به وزن ۴۵۰۰ کیلوگرم بین افراد تحت پوشش کمیته امداد توزیع شد.
مبشری با بیان اینکه این کار به همت برنامهی به سمت خدا انجام شده است ادامه داد: داخل تمام بستهها یک تبرکی امام رضا (ع) نیز گذاشته شده و مدد جویان میتوانند دلنوشتههای خود امام هشتم را به شماره پیامکی درج شده روی بستهها ارسال کنند.
حبیباله آسوده، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد اعلام کرد: در چارچوب مرحله نخست تفاهمنامه کمیته امداد با مرکز نیکوکاری سمت خدا، سال گذشته در مجموع ۱۳۶ تن گوشت گرم میان خانوادههای نیازمند توزیع شد.
وی هدف از اجرای این طرح را تأمین معیشت محرومان عنوان کرد و ادامه داد: این میزان گوشت گرم در قالب بستههای ۱.۵ کیلویی در ۳۱ استان کشور در اختیار جامعه هدف قرار گرفت.
آسوده خاطرنشان کرد: در مرحله نخست تفاهمنامه، ۹۴ هزار خانوار از این بسته معیشتی برخوردار شدند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه مرحله دوم این تفاهمنامه از فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون توزیع بستههای گوشت گرم در استانهای سیستان و بلوچستان، بوشهر، کرمان انجام شده و این روند در تمام استانها ادامه خواهد یافت.
فرمانده سپاه شهرستان قدس گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴، ۲ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در بین جامعه هدف شهرستان قدس توزیع شد.
هادی حفیظی اظهار کرد: طی مرحلههای مختلفی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی به همت معاونت بسیج سازندگی سپاه حضرت مهدی موعود (عج) و گروههای جهادی شهرستان قدس جهت تأمین بخشی از نیازهای اقتصادی خانوادههای نیازمندی که با مشکلات اقتصادی دستوپنجه نرم میکنند، در بین جامعه هدف توزیع گردید.
هفتصد بسته معیشتی و کارت هدیه از محل فطریه و کفاره به مناسبت دهه کرامت، با همکاری اداره کل نذورات آستان قدس رضوی و مدیریت امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی در سالن ورزشی شهید جواد ایزدی، بستهبندی و آماده سازی شد.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: این سازمان تنها دستگاهی است که پس از پایان کرونا نیز هرماه به طور مستمر بسته معیشتی تهیه کرده و بین نیازمندان توزیع میکند.
حجت الاسلام محمد نوروزپور در آیین گرامیداشت امامزادگان و بقاع متبرکه استان مرکزی در امامزاده عبدالعلی(ع) روستای ریحان از توابع شهرستان خمین، افزود: در راستای لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری، از زمان شیوع کرونا تاکنون بیش از سه میلیون بسته معیشتی در قالب طرح قرار دوازدهم بین نیازمندان کشور توزیع شده است.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد این کمکها از محل حمایتهای خیرین و بقیه از محل موقوفات توزیع شده است.
حجتالاسلام نوروزپور اظهار کرد: بقاع متبرکه چون منصوب به اهل بیت(ع) هستند، یکی از اهداف برگزاری برنامههای بزرگداشت امامزادگان آشنایی با سلالههای پاک عصمت و طهارت(ع) است.
وی گفت: همانگونه که این امامزادگان در زمان حیات خود نسبت به مردم و مسائل اجتماعی بی تفاوت نبودند، سیره این عزیزان باید الگوی رفتاری آحاد جامعه باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز در این آیین گفت: ۲۷۸ امامزاده و بقعه متبرکه در استان مرکزی ثبت شده که ۶ امامزاده در سطح یک، ۱۴ امامزاده در سطح ۲ و ۲۵۸ امامزاده در سطح سه هستند.
حجتالاسلام عبدالله واحدی ادامه داد: یکهزار و ۲۱۱ نفر به صورت هیات امنا در بقاع متبرکه مشغول به کار هستند، و ۵۸ خادم به صورت ثابت و حقوق بگیر و یکهزار خادم نیز به صورت افتخاری به زائران خدمات ارائه میدهند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: راهاندازی مرکز افق در بقاع متبرکه، اجرای طرح شمیم به منظور حمایت از زنان بیسرپرست و بدسرپرست و ایجاد اشتغال از جمله خدمات در بقاع متبرکه است.
حجت الاسلام واحدی افزود: استان مرکزی جزو پنج استانی است که صندوق وقف را راهاندازی کرده است.
وی به شعار سال اشاره کرد و گفت: سرمایهگذاری در طرحهای دانش بنیان توسط اوقاف و امور خیریه هدفگذاری شده است و اوقاف استان مرکزی سهامدار ۳۴ درصد صندوق پژوهش و فناوری حمایت از طرحهای دانش بنیان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی اضافه کرد: پروژه پرورش ماهی در قفس این اداره با ظرفیت تولید پنج هزار تن در سال آغاز بکار کرده است و اوقاف استان مرکزی ۷۰ درصد تولید ماهی در قفس را برعهده دارد.