واریز مستمری ماهانه جدید برای این گروه از مددجویان | خبر خوش از واریزی جدید برای مددجویان

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: در طول ایام جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی بر کشورمان و شرایط حاکم بر جامعه، ۵۰۰ خانوار نیازمند به جمعیت زیرپوشش این نهاد در استان اضافه شد.

کدخبر : 33111
سایت سرگرمی روز :

امید عسکری اظهار کرد: در حال حاضر ۷۸ هزار و ۱۷۹ خانوار زیرپوشش نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هستند و ۵۰۰ خانوار از این تعداد در ایام جنگ ۱۲ روزه به این جمعیت اضافه شده‌اند.

وی با بیان اینکه در طول ایام جنگ و با توجه به شرایط بحرانی ما تمهیدات ویژه ای را برای خدمات رسانی مطلوب به مددجویان زیرپوشش بویژه سالمندان انجام دادیم گفت: در این ایام اعتبارات ویژه ای جذب شد، ضمن اینکه بایگانی کردن و یا قطع هرگونه پرونده مددجویی را فعلا ممنوع کرده‌ایم.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در ادامه اظهار کرد: از مجموع مددجویان زیرپوشش این نهاد در استان ۵۵ هزار و ۲۳۸ نفر در قالب ۴۲ هزار و۲۳۸ خانوار سالمند هستند که ۲۱ هزار و ۶۷۶ نفر سالمند مرد و ۳۳ هزار و ۵۶۲ نفر سالمند زن هستند.

وی با بیان اینکه اقدامات و خدمات مناسب و ویژه ای به این سالمندان ارائه خواهد شد، گفت: مستمری ماهیانه یکی از این اقدامات است و در خردادماه سال جاری ۷۶۷ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال مستمری به این افراد پرداخت شده است.

عسکری برگزاری دوره‌های آموزشی و ارائه مشاوره‌های سلامت دوران سالمندی، معافیت انشعابات آب، برق و گاز برای آنان، احداث مسکن مددجویی بویژه برای سالمندان در روستاها و پرداخت کمک هزینه اجاره مسکن برای سالمندانی که در شهرها مستاجر هستند را از دیگر خدمات ارائه شده توسط این نهاد اعلام کرد.

وی تهیه و توزیع تجهیزات پزشکی سالمندان و پرداخت هزینه های درمانی از را دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت: از مجموع سالمندان زیرپوشش این نهاد پنج هزار و ۲۵۴ نفر سالمند بیمار صعب العلاج و زمین‍گیر هستند برای آنان تجهیزات پزشکی از جمله، تخت، ویلچر، تشک طبی تهیه خواهد شد.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان ادامه داد: دیدار با سالمندان در قالب طرح مفتاح‌الجنه درکل نقاط استان و همچنین سرای سالمندان، مساعدت در زمینه تامین لوازم ضرری زندگی و کمک های موردی معیشتی از دیگر اقداماتی است که برای سالمندان انجام می شود.

رییس سازمان بهزیستی گفت: سرعت روند سالمندی و پیری جمعیت در ایران بسیار بالا است و با ادامه این روند، کشورمان در سال ۱۴۳۰ در رمزه کشورهای شدیدا سالخورده قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد: جامعه ایران با امواج متوالی جمعیتی روبه‌رو بوده است که از محو کودکی، طولانی‌شدن دوره جوانی، پرفشاری میانسالی، تا ورود به مرحله سالمندی همراه شده است.

رییس سازمان بهزیستی اظهار کرد: اکنون باید توجه داشت که ۲۵ سال از عمر هر فرد پس از بازنشستگی باقی می‌ماند که نباید آن را دوره انزوا تلقی کرد، بلکه این دوره، فرصتی برای فعالیت نقره‌ای و بهره‌گیری از تجربه و مهارت‌های سالمندان است.

وی از ارتقای شورای سالمندان و عهده داری رییس جمهور به عنوان ریاست شورا خبر داد و گفت: این شورا اکنون با ۲۷ عضو و بر اساس قانون جامع حمایت از سالمندان فعالیت می‌کند و برنامه‌ریزی شده است که در تمامی استان‌ها شوراهای سالمندان فعال شوند تا بتوان خدمات بهتر و هدفمندتری ارائه داد.

حسینی گفت: همان‌طور که رییس جمهور نیز تاکید کرد، توجه به «محله‌گرایی» و واگذاری اختیارات به استانداران می‌تواند باعث تصمیم‌گیری‌های بهتر و مدیریت کارآمدتر در سطح استان‌ها شود.

به گفته وی، این رویکرد نه تنها در مدیریت بحران بلکه در مواجهه با پدیده سالمندی نیز بسیار موثر است.

رییس سازمان بهزیستی همچنین به اهمیت بهره‌برداری از فرصت‌های اقتصادی ناشی از جمعیت سالمند اشاره کرد و گفت: اقتصاد نقره‌ای شامل بازار خدمات بهداشتی، تجهیزات پزشکی، مراقبت در منزل و توسعه اشتغال و کارآفرینی ویژه سالمندان است که می‌تواند سهم بزرگی در رشد اقتصادی کشور داشته باشد.

وی در پیشنهادات خود پیرامون ارتقای شرایط سالمندی در استان، خواستار افزودن یک معیار به شاخص‌های شهر سالمند شد و تاکید کرد: شهرداری‌ها به عنوان محور اصلی این طرح باید در کنار ۲۷ دستگاه اجرایی دیگر، مسئولیت‌پذیر باشند.

حسینی همچنین پیشنهاد برگزاری نشست‌های دوره‌ای شورای سالمندان با حضور شهردار و استاندار هر شهر به منظور تبادل تجربیات و تقویت برنامه‌ها نیز مطرح کرد.

وی تاکید کرد: با همکاری استانداران و دستگاه‌های ذیربط، خشونت علیه سالمندان به صفر خواهد رسید و پرداخت حقوق پرستاری و مستمری‌های معوق تسریع خواهد شد.

رییس سازمان بهزیستی گفت: امسال بیش از هزار و ۴۰ واحد مسکونی ویژه سالمندان، معلولان و مددجویان در استان خراسان رضوی ساخته خواهد شد و همچنین ایجاد بیش از پنج هزار فرصت شغلی با ارائه تسهیلات کم‌بهره ۱۵۰ میلیون تومانی برای اشتغال پایدار در مشاغل سبک برنامه‌ریزی شده است.

وی ادامه داد: یکی از طرح‌های نوآورانه، مشارکت مددجویان در نیروگاه‌های خورشیدی است که ظرفیت آن ۱۸ مگاوات خواهد بود. مددجویان سهامدار این نیروگاه‌ها خواهند شد و از سود آن بهره‌مند می‌شوند.

حسینی از برنامه ساخت پردیس «توانشهر» در مشهد خبر داد که به کمک شهرداری و آستان قدس رضوی اجرا خواهد شد، این مجموعه با امکانات ورزشی و توانبخشی، محیطی مناسب برای ارائه خدمات به معلولان خواهد بود.

وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های مرتبط با این حوزه آماده همکاری با استانداری و سایر نهادهای استانی هستند تا این برنامه‌ها به صورت کیفی اجرا شوند.

 یکی از خیران همدانی با اشاره به اینکه این بسته‌های معیشتی با ۵۸۰ میلیون تومان هزینه از محل درآمد‌های پدر مرحوم اش تامین شده گفت: ارزش هر بسته معیشتی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.

آقای تیموری با اشاره به اینکه سالانه چهار بار بسته‌های معیشتی بین مددجویان کمیته امداد توزیع می‌شود، افزود: هزینه بسته‌های معیشتی عاشورا، تا ۲۰ سال به وصیت پدرم از محل اجاره اماکن آن مرحوم، تامین می‌شود و هزینه مابقی بسته‌های معیشتی را خودم تامین می‌کنم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: