آب پیازک شیرازی ؛ طرز تهیه آب پیازک یا اشکنه شیرازی غذایی سبک و مقوی در روزهای سرد
آب پیازک شیرازی غذای ساده، سریع و کمهزینهای است که با طعمهای تند زردچوبه و عطری نعناع خشک، برای صبحانه، ناهار یا شام سبک بسیار محبوب و سنتی در شیراز است.
در این مطلب از سایت برای شما طرز تهیه آب پیازک یا اشکنه شیرازی غذایی سبک و مقوی در روزهای سرد سال را آماده کردیم ، با ما همراه شوید .
آب پیازک شیرازی (که به اشکنه شیرازی هم معروف است) یک غذای سنتی و محلی استان فارس و شهر شیراز است که بیشتر بهعنوان صبحانه یا غذایی سبک و مقوی در روزهای سرد سال مصرف میشود. این غذا با مواد سادهای مانند پیاز خلال شده، روغن، ماست یا دوغ، تخم مرغ، شنبلیله خشک، نعناع خشک، نمک و زردچوبه تهیه میشود.
مواد لازم برای آب پیازک :
پیاز متوسط یک عدد
زردچوبه یه قاشق چایخوری
فلفل سیاه یه قاشق چایخوری
شمبلیله خشک یه قاشق غذا خوری
پودر تخم گیشنیز یه قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
آب یک تا یک ونیم لیتر
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه آب پیازک یا اشکنه شیرازی
طرز تهیه :
پیاز که تفت داده شد وسبک شد بهش ادوه میزنیم یه جوش که خوردن آب اضاف میکنیم بعد جوش اومدن آب نمک و تخم مرغ ها رو دونه دونه به آب اضاف میکنیم تا خودشون رو تو آب بگیرن و به مدت ده تا ۱۵ دقیقه با شعله کم جا بیفته
برخی نسخهها آرد گندم بهعنوان غلظتدهنده به غذا اضافه میکنند.
تخم مرغ را میتوان با ماست یا دوغ مخلوط کرد تا طعم ملایمتر و نرمتری داشته باشد.
از سبزیجات تازه شنبلیله نیز در کنار سبزیجات خشک میتوان استفاده کرد.
آب پیازک شیرازی غذای ساده، سریع و کمهزینهای است که با طعمهای تند زردچوبه و عطری نعناع خشک، برای صبحانه، ناهار یا شام سبک بسیار محبوب و سنتی در شیراز است.