طرز تهیه فرنی انار؛ دسر خوشمزه یلدایی

فرنی انار یک دسر خوشمزه یلدایی است که می‌توانید آن را به روش‌های مختلفی تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه فرنی انار؛ دسر خوشمزه یلدایی
کدخبر : 41991
سایت سرگرمی روز :

برای درست کردن فرنی انار، ابتدا نشاسته را با کمی شیر خنک کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود. باقی شیر را روی حرارت ملایم گرم کرده، سپس مخلوط نشاسته و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه کم‌ کم غلیظ شود.

بعد از رسیدن به غلظت مناسب، آب انار را به‌تدریج اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا بافتی صاف و یکنواخت به دست آید. در انتها کره را اضافه کنید، حرارت را خاموش کرده و فرنی را در ظرف سرو بریزید.

پس از خنک شدن در دمای محیط، آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد و آماده سرو شود. در ادامه با طرز تهیه فرنی انار به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای فرنی انار برای 4 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

شیر 2 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

آب انار 1 لیوان

کره 1 قاشق غذاخوری

وانیل ¼ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اُکالا

مرحله اول: نشاسته و شیر را مخلوط کنید

نشاسته ذرت یا آرد برنج را با مقداری شیر خنک داخل یک کاسه مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

اگر هنوز گلوله‌های ریز داخل مایه دیدید، بهتر است آن را از صافی رد کنید.

باقیِ شیر را داخل قابلمه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید؛ شیر را فقط در حدی که داغ شود و بخار کند گرم کنید. نیازی نیست شیر به دمای جوش برسد.

مرحله دوم: شکر را اضافه کنید

مخلوط نشاسته را آرام‌آرام به شیر اضافه کنید و هم‌زمان هم بزنید، سپس شکر را داخل قابلمه بریزید.

این ترکیب باید چند دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم زده شود تا کم‌ کم غلیظ شود.

صبر و هم زدن مداوم در این بخش باعث می‌شود فرنی ته نگیرد و بافتی نرم و خوش‌قوام داشته باشد.

مرحله سوم: آب انار را اضافه کنید

وقتی مایه از حالت رقیق خارج شد، آب انار را به‌ تدریج اضافه کنید و هم‌زدن را ادامه دهید تا کاملاً با مواد ترکیب شود.

بعد از چند دقیقه هم زدن، فرنی به غلظت مناسب می‌رسد. در صورت سفت شدن بیش از حد، می‌توانید کمی شیر یا آب انار اضافه کنید.

یادتان باشد بعد از سرد شدن، فرنی کمی بیشتر خودش را می‌گیرد.

مرحله چهارم: کره را اضافه کنید

کره را به فرنی اضافه کنید. مواد را آرام هم بزنید تا کره کاملاً ذوب شود، سپس حرارت را خاموش کنید و یکی دو دقیقه دیگر هم زدن را ادامه دهید تا دما متعادل شود.

مرحله پنجم: فرنی را در یخچال بگذارید

فرنی را زمانی که هنوز گرم است داخل ظرف‌های سرو بریزید و بگذارید ابتدا در دمای محیط خنک شود.

بعد روی سطح آن را طوری بپوشانید که هوا به فرنی نرسد تا رویه نبندد.

در نهایت، ظرف‌ها را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بافت فرنی کاملاً منسجم شود و برای سرو آماده باشد.

چند ایده برای تزئین فرنی انار در شب یلدا

در ادامه با ایده‌هایی آشنا می‌شویم که به کمک آن می‌توانید فرنی انار را تزئین کنید:

بعد از این که فرنی بست می‌توانید یک لایه ژله انار روی آن بریزید و دانه‌های انار را هم به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود دسر شما ظاهری چند برابر زیبا و شکیل داشته باشد.

در صورتی که نمی‌خواهید لایه ژله‌ای را به فرنی انار اضافه کنید، می‌توانید روی فرنی را با چند دانه انار قرمز و پودر نارگیل و پودر پسته تزئین کنید.

سیروپ انار یا مربای انار هم گزینه مناسبی است که می‌توانید برای تزئین روی این دسر استفاده کنید.

با توجه به این که انسجام این دسر آن قدر زیاد نیست که بتوانید آن را برگردانید، بهتر است فرنی انار را در ظروف تک نفره سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه فرنی انار

برای آماده کردن فرنی انار نکات زیر را هم در تظر داشته باشید:

می‌توانید این دسر را با ژله انار ترکیب کنید. در این صورت نیازی به استفاده از آب انار نیست. تنها کافی است فرنی را به روش سنتی آماده کنید و وقتی ولرم شد، ژله انار را بنا بر روش نوشته شده روی بسته‌بندی آماده کنید و پیش از گذاشتن ژله در یخچال آن را با فرنی مخلوط کنید؛ ترکیب حاصل را خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس آن را در یخچال بگذارید. این فرنی انار کمی از فرنی آموزش داده شده در این مطلب قوام بیشتری دارد.

در صورت تمایل می‌توانید به جای نشاسته ذرت از آرد برنج هم استفاده کنید. البته نشاسته ذرت برای آماده کردن فرنی انار مناسب‌تر است زیرا بافت آن را لطیف‌تر می‌کند.

در صورت تمایل می‌توانید کمی هم گلاب به فرنی اضافه کنید.

بهتر است برای آماده کردن این دسر از آب انار طبیعی استفاده کنید.

ارسال نظر: