عصاره این گیاه جایگزین مورفین و دیکلوفناک است

درد احسـاس ناخوشـایندی اسـت کـه بـه دنبـال بـروز آسـیب در بافتهــا ایجــاد شــده و دال بــر وجــود یــا احتمــال وجــود خطــر در بافــت میباشــد.

کدخبر : 13584
سایت سرگرمی روز :

اسـانس روغنـی و صـمغ رزینی گیـاه بارجه دارای خـواص آرام بخشـی، ضـد اسپاسم و کاربرد های متعدد دیگری است عصــاره ایــن گیــاه دارای ترکیباتــی همچــون بتــا پینــن، آلفــا  پینــن، میرســن، لیمونــن، آلفــا توجــن، پاراســیمن اســت.

طــی پژوهــش هــای صــورت گرفتــه مشــخص شــده  اسـت کـه عصـاره ایـن گیـاه دارای خـواص ضـد باکتریایـی و  ضــد قارچــی ،ضدالتهابــی  وآنتــی اکســیدانی میباشــد. مشــخص شــده اســت کــه برخــی از اعضـای جنـس این گیاه دارای اثـر ضـد دردی قابـل توجهـی در مقایسـه بـا دیکلوفنـاک و مورفیـن میباشـند اثـر ضـد دردی باریجـه بـه وسـیله ی تسـت فرمالیـن در مـوش بـه اثبـات رسـیده است.

باریجه برای پوست

یکی از خواص باریجه برای پوست جوان‌سازی پوست است. از خواص اصلی و مهم باریجه جوان‌سازی و شادابی پوست است. عصاره باریجه که یک داروی گیاهی است حاوی ویتامین‌ها و املاح لازم و ضروری پوست است و همچنین فرآیند کلاژن سازی را با خاصیت آنتی اکسیدانی خود تحریک می‌کند که از این طریق موجب رفع چین و چروک ها، شل شدگی و افتادگی پوست می‌شود. عصاره باریجه در زنان باردار علائم کشیدگی پوست را نیز رفع می‌کند و پوست را جوان، زیبا و شاداب می‌کند.

از دیگر خواص باریجه برای پوست می‌توان به از بین برندگی جای زخم‌ها اشاره کرد. برای از بین بردن اثر و بازماندگی آثار زخم و آسیب دیدگی پوستی بر روی بدنتان از روغن یا عصاره باریجه استفاده کنید. گفتیم عصاره باریجه قابلیت جوان سازی پوست و تاثیر چشم‌گیری در تولید سلول های سالم پوستی دارد و به پوست کمک می‌کند تا چروکیدگی، قرمزی یا هر نوع تغییر در ظاهر و حالت پوست در نتیجه انواع آسیب‌ها از جمله زخم، جوش یا دیگر اختلالات پوستی درمان شود. برای بهره‌مندی از این خواص باریجه کافی است به مدت چند هفته، دو بار در روز عصاره باریجه را بر روی موضع مورد نظر بریزید و ماساژ دهید. بعد از گذشت چند هفته تاثیر این داروی گیاهی بی‌نظیر را بر پوست خود خواهید دید.

خواص باریجه برای سم زدایی از بدن

سم زدایی یکی دیگر از خواص باریجه یا قاسنی  برای بدن است. گیاه قاسنی یا باریجه دارای ترکیباتی است که به فرآیند سم زدایی کمک می‌کنند و سم زدایی را در اندام‌هایی چون کبد چرب و کلیه تقویت می‌کنند. باریجه نه تنها به پاکسازی خون کمک می‌کند بلکه با تحریک ترشح هورمون‌هایی در درمان و پیشگیری از ایجاد برخی آسیب‌های پوستی درنتیجه عفونت پوست نقش دارند.

خواص باریجه برای درمان سنگ کلیه

یکی از خواص درمانی گیاه باریجه این است که می‌تواند موجب رفع و خرد شدن سنگ کلیه شود. برای اطلاع از مقدار مصرف عصاره باریجه در جهت درمان سنگ کلیه باید با متخصص طب سنتی مشورت شود.

خواص باریجه برای رفع گرفتگی و احتقان

رفع گرفتگی و احتقان مسیر‌های تنفسی از دیگر خواص درمانی باریجه است. رفع مشکل عبور هوا در افرادی که مبتلا به بیماری‌هایی همانند آسم، برونشیت، سرماخوردگی با سرفه های شدید هستند و یا افرادی که به علل مختلف درگیر عفونت مجاری تنفسی هستند با استفاده از عصاره باریجه ممکن است. گیاه دارویی باریجه دارای خاصیت ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی است که با داشتن این خاصیت می‌تواند عفونت ریه، حنجره و سایر بخش‌های دستگاه تنفسی را درمان کند و موجب تنفس بهتر و راحت‌تر شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • ناشناس
    1

    ما بهش میگیم بلیدی بلوچستان فراونه

  • ناشناس
    4

    از برگ آن برای درمان دردهای مفاصل و استخوان درد هم استفاده میشود ما به آن کما میگوییم وبه عصاره شیره آن انغوذه میگویند

  • حبی
    2

    حداقل اون کفشی که گذاشتید برای تبلیغ دوخت دورش رو ی نگاه میکردید🤣🤣🤣😂😂😅😅😅😅😅😅😅😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • گیتی پژوه
    3

    سلام ممنون ازتوضیحات خوبتون لطفا طرزتهیه عصاره ونگهداری این گیاه درخانه رابگویید وآیا ازخشک شده آن باید چگونه استفاده کرد

  • ایرانی
    2

    واقعا که معجزه میکنه.

  • ناشناس
    1

    آیا همون گیاه خوشبو هستش که به زبان کوردی چنگیوریاچنگیر میگن

  • تقی
    0

    لطفا بفرمایید عصاره آنرا برای پوست چگونه تهیه کنیم؟و آیا این گیاه همان کماست؟

  • ناشناس
    2

    این گیاه کما است در کوههای زاگرس می روید.

  • حسن درانی
    2

    با سلام
    در کرمان این گیاه هنگو یا گندبو نام دارد که شیره آن هم انغوزه نام دارد

  • قدرت .رضوی
    1

    این گیاه درزبان محلی ما چویل است که در مناطق سردسیری استان کهگیلویه ‌وبویر احمد رشد می کند

  • نسل سوخته
    0

    چرابرا سنگ کلیه چیزی نگفتین، همه خواصشو موبه مو توضیح دادین به درد و مرض ما که رسید بریم طب سنتی؟؟!! واقعا اااااااااا که،

  • ناشناس
    0

    نام این گیاه بلامبو هست وشیره آن باریجه نام دارد

  • سلمان ذوالقدری نژاد
    1

    ما محلی بهش گنبو میگیم با بیلهر و ماست میخوریم یاسوج

  • ناشناس
    0

    سلام میشه توضیح بدین چطوری برا پوست یاجای زخم یا اینک جای سوختی ک براثرتصادف روی پوست مونده چطورازش استفاده کنیم ممنون میشم ازتون

  • یغما
    0

    خیلی خوب بود فقط طرز استفاده شو نگفتین و درباره مرفین که گفتین چیز خاصی نگفتین بیشتر توضیح بدین ممنون میشم