ولوو EX30 وارد بازار ایران شد + قیمت | معرفی خودرو ولوو EX30 با مشخصات فنی

یک شرکت واردات خودرو اکنون تصمیم گرفته کراس‌اوور الکتریکی ولوو EX30 را به بازار ایران بیاورد. این خودرو کوچک‌ترین کراس‌اوور برقی ولوو به حساب می‌آید و در بازار اروپا بسیار محبوب است

کدخبر : 31202
سایت سرگرمی روز :

این خودرو کوچک‌ترین کراس‌اوور برقی ولوو به حساب می‌آید و در بازار اروپا بسیار محبوب است. ولوو EX30 در ۲ نسخه تک‌موتوره و دوموتوره به بازار جهانی عرضه شده که نسخه‌های وارداتی به بازار ایران، تک‌موتوره‌اند.

سرگرمی روز :پکیج باتری‌های ولوو EX30 ظرفیتی معادل ۶۶ کیلووات ساعت دارد. با یک‌ بار شارژ، می‌توانید ۵۹۰ کیلومتر را با این خودرو پیمایش کنید. شارژ این باتری‌ها با استفاده از شارژرهای سریع از ۲۰ تا ۸۰ درصد حدود نیم ساعت ادامه دارد.

قیمت و شرایط فروش ولوو EX30 طی روزهای آینده منتشر خواهد شد.

توجه به آیرودینامیک با حفظ زیبایی، در نمای اصلی EX30 دیده می‌شود. چراغ‌های باریک و حذف جلوپنجره، حس یک خودروی الکترویکی مدرن را برای این کراس‌اور فراهم می‌کند.  شکی نیست که EX30 زیباتر از XC40 است و با وجود ابعاد کوچک، جذاب به نظر می‌رسد.

حجم‌دهی بدنه خصوصا برای کاپوت جلو به خوبی انجام شده است. در سپر، ادوات پلاستیکی دیده می‌شوند اما چندان واضح و ناخوشایند نیستند. برند شرکت سازنده و محل نصب پلاک در نمای جلو، هماهنگ با دیگر هستند. از سویی دیگر، ابعاد نسبتا بزرگ کاپوت جلو که تا نزدیکی گلگیرها به سمت پایین کشیده شده، جالب توجه است.

در نمای جانبی، EX30 از دستگیره‌های مخفی‌شونده استفاده نمی‌کند. طرح رینگ‌های ۱۹ و ۲۰ اینچ این خودرو، در کنار خطوط روی بدنه و گلگیرها، ترکیبی عجیب تشکیل می‌دهند که برای مخاطب، تازگی دارد. مواد پلاستیکی در رکاب، قاب پنجره و حتی آینه بغل، حس لوکس در EX30 را شدیدا کاهش می‌دهد.

جمع عجایب در پشت خودرو به اوج می‌رسد. چراغ‌های عقب با دو خط موازی متصل شده‌اند و نزدیک سقف هم،  چند ردیف LED بزرگ با چیدمان عمودی دیده می‌شوند. بسیاری از ادوات EX30 شامل سقف، اسپویلر، سپر و تزئینات داخل کاسه چراغ، سیاه‌رنگ هستند. این مجموعه، EX30 را به خودروهای اقتصادی شبیه می‌کند.

سرگرمی روز ابعاد خودرو با طول ۴,۲۳۳  و عرض ۱,۸۳۶  و ارتفاع ۱,۵۵۰  و فاصله محوری ۲,۶۵۰  میلی‌متر تعریف می‌شود که تقریبا مشابه ام‌وی‌ام X22 مدیران خودرو است.

پلاستیک خشک و سبک مینیمال (کمینه‌گار) در اتاق EX30 دیده می‌شود. این خودرو به وضوح از محصولات تسلا الگو گرفته و نمایشگر وسط داشبورد را به ساختار عمودی، ارایه کرده است.

مانیتور لمسی ۱۲/۳ اینچ، بسیار باکیفیت به نظر می‌رسد. تقریبا تمام تجهیزات فنی و امکانات رفاهی خودرو از طریق این نمایشگر کنترل می‌شود. بین صندلی‌ها نیز خبری از دکمه‌های فیزیکی یا کلید گردان تعویض حالت رانندگی نیست. ولوو EX30 از یک پنل دیجیتال پشت فرمان بسیار کوچک استفاده می‌کند؛ اما فناوری نمایش اطلاعات روی شیشه (هدآپ دیسپلی) دارد.

صندلی‌ها طراحی بسیار خوبی دارند و عرض قابل قبول بدنه، باعث می‌شود ۴ سرنشین بالغ به راحتی در ولوو EX30 جای گیرند. البته افراد بلندقد در عقب، هنگام سفرهای بین شهری از کمبود فضای جلوی زانو آزار خواهند دید.  تودری‌ها نیز پلاستیک خشک دارند, اما چرم مصنوعی صندلی‌ها باکیفیت و راضی‌کنده است. صندوق عقب در حالت استاندارد، ۳۱۸ لیتر فضای قابل استفاده دارد و چندان جادار نیست. جمع‌کردن صندلی‌های ردیف دوم، امکان حمل بار با حجم ۹۰۰ لیتر را ممکن می‌کند.

دو مدل تک و دو موتوره برای EX30 در بازار جهانی وجود دارد. این مدل‌ها نه‌تنها به دلیل استفاده از سیستم محرک عقب یا چهار چرخ محرک فرق می‌کنند، از نظر قدرت و شتاب اولیه هم، تفاوت چشم‌گیر دارند.

سرگرمی روز در نسخه‌ی پایه که احتمالا وارد ایران خواهد شد، قدرت ۲۷۲ اسب بخار و گشتاور ۳۴۳ نیوتن‌متر ارایه می‌شود. وزن خالص این نمونه، ۱۸۰۰ کیلوگرم است اما سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت ۵/۵ ثانیه فراهم می‌کند. ارزان‌ترین EX30 تک موتوره با انتقال نیرو به چرخ‌های عقب است و با یک شارژ، ۳۴۰ کیلومتر را طی می‌کند. نمونه‌های مجهز به باتری‌های گران‌تر، توان پیمایش ۴۲۰ و ۴۸۰ کیلومتر دارند.

مدل دو موتوره چهار چرخ محرک، ۴۲۸ اسب بخار قدرت و ۵۴۵ نیوتن‌متر گشتاور دارد. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت ۳/۸ ثانیه، EX30 را به کلاس سوپراسپرت نزدیک می‌کند. نهایت سرعت این مدل به ۱۸۰ کیلومتر برساعت محدود شده است و مشابه نسخه‌ی پایه، با گیربکس تک سرعته ارایه می‌شود.

کراس‌اور کوچک ولوو، فهرست نسبتا بلندی از تجهیزات الکترونیک و امکانات ایمنی فراهم می‌کند. علاوه‌بر سیستم‌های پیشرفته‌ی ترمز و کنترل تعادل، مثل ترمزهای ABS و سامانه TCS و ESP رادار تابلوخوان و تعداد ۶ کیسه هوا (راننده و سرنشین، جانبی جلو و پرده‌ای) نیز برای EX30 ارایه شده است. ترمز خودکار، کروز کنترل تطبیقی با کاهش و افزایش سرعت، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم دریافت فرمان صوتی، تهویه مطبوع اتوماتیک با فیلتر آلودگی، فناوری تشخیص خستگی راننده، رابط اپل کارپلی و اندروید اتو، هدایت بین خطوط و سیستم صوتی ۹ بلند گو از برند هارمن کاردن، در EX30 وجود دارند.

ارزان‌ترین نمونه‌ از کوچک‌ترین خودروی الکتریکی ولوو، ۳۵ هزار دلار قیمت دارند. این شرایط ضمن توجه به دلار ۹۰ هزار تومانی، حتی با وجود تخفیف‌های مالیاتی مخصوص مدل‌های برقی وارداتی، هزینه خرید EX30 همراه آپشن‌های سفارشی را برای مشتری ایرانی، به محدوده‌ی ۴/۵ میلیارد تومان می‌رساند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: