راز فالوده شیرازی خوشمزه بازاری! طرز تهیه فالوده شیرازی اصل با ترفندهای طلایی

فالوده یکی از انواع دسرهای محبوب و قدیمی ایرانیان است که معروف ترین نوع آن را به شهر شیراز نسبت می دهند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده همراه باشید.

کدخبر : 31256
سایت سرگرمی روز :

برای طرز تهیه فالوده، ابتدا آب و شکر را روی حرارت ملایم ترکیب می‌کنیم تا شکر کاملاً حل شود، سپس گلاب را افزوده و اجازه می‌دهیم شربت پس از جوشیدن سرد شود. شربت را در فریزر یخ می‌زنیم و بعد از پودر کردن با غذاساز، دوباره فریز می‌کنیم. در مرحله بعد، نشاسته را با آب ترکیب کرده و حرارت می‌دهیم تا غلیظ و کشدار شود، سپس از صافی ریز رد می‌کنیم تا به شکل رشته‌هایی نازک روی یخ بریزد. در پایان، این رشته‌ها را با یخ پودر شده مخلوط کرده و فالوده را با شربت آلبالو یا آب‌لیمو سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد

نشاسته ۳۰۰ گرم

گلاب ¼ لیوان

شکر ۱ لیوان

آب ۴ لیوان

لیمو ترش ۱ عدد

شربت آلبالو برای تزیین

ابتدا ۲ لیوان از آب را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود و دیگر هم زدن را متوقف می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت قوام یابد.

اضافه کردن گلاب

در این مرحله گلاب را می افزاییم و شربت را هم می زنیم و صبر می کنیم تا بجوشد و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا شربت سرد شود و بعد در کاسه ای می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند.

آماده کردن شربت

سپس شربت یخ زده را از فریزر خارج می کنیم و در مخلوط کن یا غذاساز می ریزیم و پودر که شد در کاسه ای می ریزیم و مجددا داخل فریزر قرار می دهیم.۲ لیوان آب باقی مانده را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

اضافه کردن نشاسته

حالا نشاسته را به آن می افزاییم و کمی با قاشق مخلوط آب و نشاسته را هم می زنیم و دیگر اجازه می دهیم تا آب کامل تبخیر شود و نشاسته غلیظ شود. پس از اینکه نشاسته غلیظ شد با قاشق آن را هم می زنیم.

ریختن نشاسته در یخ

باید نشاسته کشدار نیز شده باشد و بعد خیلی سریع در کاسه ای تکه های درشت یخ می ریزیم و نشاسته غلیظ شده را در آبکش ( سوراخ های ریز داشته باشد ) می ریزیم و با قاشق روی نشاسته ها فشار می آوریم.

رشته کردن نشاسته

حالا نشاسته ها از سوراخ های آبکش رد می شوند به صورت رشته هایی بسیار نازک و کاسه یخ را زیر آبکش می گذاریم تا رشته ها روی تکه یخ ها بریزند و با قاشق رشته ها را آرام زیر و رو می کنیم تا به طور کامل سفت نشوند و انعطاف داشته باشند.

ترکیب کردن فالوده و یخ پودری

یخ پودر شده را از فریزر بیرون می آوریم و در کاسه ای می ریزیم و رشته های نازک نشاسته را از داخل کاسه یخ بیرون می آوریم و به یخ پودر شده می افزاییم و خوب با یکدیگر مخلوط می کنیم تا رشته های فالوده منسجم شوند.

تزیین و سرو فالوده

حالا فالوده ما آماده شده است و می توانیم فالوده را در کاسه های مورد نظرمان بریزیم. برای بهتر شدن طعم فالوده می توانید به سلیقه خود از آب لیمو ترش، شربت آلبالو و … استفاده کنید که کاملا سلیقه ای می باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: