خبر مهم مدیر عامل درباره تغییرات محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی | حقوق بگیران و مستمری بگیران تامین اجتماعی بخوانند

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هیچ تغییر مشخصی در خصوص افزایش ماه‌های تعیین حقوق بازنشستگی صورت نگرفته و حتی توافق با مراجع و نهادهای دیگر نیز نشده است.

کدخبر : 31338
سایت سرگرمی روز :

افزایش مبنای حقوق بازنشستگی از ۲۴ ماه حقوق آخر دریافتی به ۳۱ ماه از ابتدای سال آینده در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر و ادعا شده که این کار از سوی سازمان تامین اجتماعی و صندوق های بازنشستگی در دست اقدام است تا با کاهش حدود ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان، بخشی از ناترازی خود را جبران کنند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این باره در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا تاکید کرد که هیچ تغییری در حقوق بازنشستگی کارمندان برای سال ۱۴۰۵ صورت نگرفته است.

مصطفی سالاری در حاشیه حضورش در اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به مباحث مطرح شده در خصوص تغییر مبنا قرار دادن حقوق بازنشستگی کارمندان از میانگین ۲۴ ماه حقوق آخر به ۳۱ ماه حقوق برای سال آینده اظهار داشت: این عدد ۳۱ ماه در نوشته ها و گفته های کارشناسان سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد ممکن است در بحث های کارشناسی مباحث مختلفی مطرح شده باشد.

وی افزود: در خصوص افزایش ماه های حقوق کارمندان در تعیین حقوق بازنشستگی هیچ تغییر مشخصی صورت نگرفته و حتی توافق با مراجع و نهادهای دیگر نیز نشده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در صورتی که قرار باشد تغییری ایجاد شود با جامعه کارگری و کارفرمایی به عنوان شرکای اجتماعی این سازمان بحث و گفت و گو خواهیم کرد تا ساز و کاری تعیین شود که در آن نه کارگر، نه کارفرما و نه سازمان دچار ضرر نشوند.

وی تاکید کرد: فعلا هیچ تصمیمی در این زمینه قطعی نیست.

مصطفی سالاری در آیین بهره‌برداری از ساختمان جدید مرکز ارتباطات و پاسخگویی سازمان تأمین اجتماعی گفت: هیچ سوالی از سوی مردم نباید بی‌پاسخ بماند و حتماً به گلایه‌ها و انتقادها و دغدغه‌های مخاطبان رسیدگی کنیم و از همه ظرفیت‌های موجود و نوین مانند دستیار هوش مصنوعی برای پاسخگویی بهره ببریم.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری با تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی افزود: این مرکز روزانه به صورت میانگین به 12 هزار تماس پاسخ می‌دهد. فضای قبلی مرکز محیط مناسبی برای پاسخگویی نبود و با همکاری بخش‌های مختلف توانستیم فضای خوبی آماده شود البته پاسخگویی صرفاً محدود به تجهیز و توسعه مرکز نیست، بلکه تلاش شده است که کار جدیدی آغاز شود.

وی افزود: اگر به هدفگذاری‌مان که همان ارتقای پاسخگویی و رضایتمندی مخاطبان است برسیم از حیث تعامل و پاسخگویی متمایز از سازمان‌های دیگر خواهیم شد.

وی گفت: 1900 سوال پرتکرار استخراج شده است که باید کامل ترین پاسخ ها را برای این سئوالات آماده کنیم که حتی هوش مصنوعی از آن استفاده کند. در مقابل تعدادی از تماس‌ها است که مختص تماس‌گیرنده است که در این موارد کاربر باید با دسترسی به سامانه‌ها پاسخ آن موضوع را ارائه کند. البته در موضوع دسترسی به سامانه‌ها امنیت اطلاعات مهم است و حتماً هویت فرد احراز می‌شود و بعد پاسخ در اختیار وی قرار داده می‌شود.

سالاری تصریح کرد: تلاش ما این است که هیچ گلایه‌ای بدون توضیح و هیچ سوالی بدون پاسخ باقی نماند و از مرکز پاسخگویی سوالات به سایر همکاران توزیع می‌شود. این ظرفیت به وجود آمده که پاسخگو تنها انسانی نباشد و پاسخ اقناع کننده از سمت هوش مصنوعی نیز پاسخ کامل داده شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، سوالات و ابهاماتی که غالباً از سوی مخاطبان سازمان مطرح می‌شود را قابل حل دانست و تصریح کرد: باید به دغدغه‌ها و درخواست‌های شرکا پاسخ بدهیم و به طور حتم سازمان نیز از پاسخگویی شفاف و دقیق منتفع می‌شود و رضایتمندی مخاطبان را بدست می‌آورد.

سالاری گفت: امیدوارم مرکز ارتباطات سازمان تأمین اجتماعی نماد پاسخگویی و ارتباط با مردم شود و به عنوان یک مرکز پاسخگوی پیشگام در کشور شناخته شود و سازمان بتواند به عنوان یک سازمان پاسخگو و دارای تعامل حداکثری با شرکا تبدیل شود. امیدواریم این روند باعث تغییر محسوس در رضایتمندی از سازمان شود و تا شش ماه آینده دستیار هوش مصنوعی نیز در پاسخگویی‌ها به خوبی استفاده کنیم.

گفتنی است ساختمان جدید مرکز ارتباطات و پاسخگویی سازمان تأمین اجتماعی با افزایش دو برابری فضای فیزیکی در کمتر از دو ماه آماده و به بهره‌برداری رسید. این مرکز با 110 کاربر؛ با شماره تلفن 1420 بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه روزی پاسخگوی مخاطبان است.


 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: