کمک بلاعوض ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومانی دولت به مددجویان | خبر مهم از واریزی جدید دولت برای مددجویان

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب گفت: در راستای کمک به امر ازدواج آسان جوانان، ۱۲۰ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در میاندوآب، چهاربرج و باروق اهدا شده است.

کدخبر : 31587
سایت سرگرمی روز :

سرمست چوپان نژاد با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در راستای حمایت از جوانی جمعیت اقداماتی را انجام داده است، اظهار کرد: یکی از این اقدامات، اهدای جهیزیه به نوعروسان و هدیه ازدواج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب افزود: از ابتدای سال گذشته و در راستای کمک به امر ازدواج آسان جوانان، ۱۲۰ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در میاندوآب، چهاربرج و باروق اهدا شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب با اشاره به اینکه برای تهیه این جهیزیه‌ها به طور متوسط ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، افزود: این جهیزیه‌ها متشکل از پنج قلم کالا شامل تلویزیون، یخچال، جاروبرقی، اجاق‌گاز و لباسشویی هستند که از محل منابع امدادی و کمک‌های خیران تهیه و طی مراسمی در طول سال با حضور مسئولان به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در این شهرستان اهدا شده‌اند.

وی با بیان اینکه در کنار این موضوع نیز هدایایی برای خانواده‌های دارای فرزند سه قلو و بیشتر اهدا می‌شود، تصریح کرد: وام خرید مسکن بلاعوض، وام اشتغال، بسته‌های کمک معیشتی و اهدای کمک هزینه از دیگر اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) در این زمینه است.

چوپان نژاد با تقدیر و تشکر از ستاد خیرین و کمک‌های مردمی به این نهاد، اظهار کرد: خیرین نیکوکار میاندوآب همواره یار و مددکار ما بوده و هستند در راستای رفع نیاز‌های محرومان و اقدامات خداپسندانه قدم برداشته‌اند و امیدواریم همیشه یارویاور ما باشند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی ( ره ) بابل گفت: طی سال گذشته مددجویان تحت پوشش کمیته امداد در این شهرستان با تولید کرم ابریشم و فروش پیله ،۳۲۰ میلیارد ریال درآمد زایی داشتند.

 احمد نیک پور در بازدید از چند طرح اشتغال زایی در بخش بابلکنار اظهار کرد: نوغان داری و پرورش کرم ابریشم یکی از طرح های درآمد زایی محسوب می شود که مورد حمایت کمیته امداد است.

وی گفت: در یک سال گذشته ۱۸ هزار اصله درخت توت که مورد استفاده برای تولید کرم ابریشم است در بخش های بابلکنار و بندپی بابل توزیع شد.

نیک پور با بیان این مطب که توانمند سازی و اشتغال آفرینی از جمله اهداف مهم کمیته امداد برای مددجویان تحت پوشش است، اظهار کرد: با توجه به سرمایه گذاری و فرهنگ سازی انجام شده صنعت نوغانداری در بابل رونق می گیرد.

رئیس کمیته امداد بابل ادامه داد: بر اساس راهبردی که کمیته امداد برای خود ترسیم کرد همه افراد تحت پوشش زیر ۴۵ سال باید در مسیر کار و اشتغال آفرینی حرکت کنند.

وی گفت: این نهاد بسته های تشویقی و حمایتی برای همه واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان در نظر گرفت تا در صورت به کار گیری افراد تحت پوشش از آنها بهره مند شوند.

نیک پور تصریح کرد: با هماهنگی های انجام شده با فنی و حرفه ای شهرستان افراد تحت پوشش بعد از طی مراحل آموزش رایگان برای فن آموزی در واحدهای تولیدی جذب می شوند.

۱۰ هزار و ۸۸۰ خانوار برابر با ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر از جمعیت بابل تحت پوشش کمیته امداد بابل هستند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: ۹۳ مرکز غیردولتی با مجوز این اداره کل برای ارائه انواع مشاوره و آموزش در حوزه توانبخشی اجتماعی در این استان راه‌اندازی شده و طی سال گذشته، حدود ۳۸ هزار نفر از خدمات این مراکز بهره‌مند شدند.

طاهره رزاق پور اظهار کرد: در مراکز مشاوره حضوری متخصصان و کارشناسان زبده حضور داشته و با مشاوره‌های سازنده و نتیجه‌بخش برای مقابله با آسیب‌ها مداخله می‌کنند.

وی افزود: افرادی به این مراکز مراجعه می‌کنند که مشکلات آنها از طریق مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ برطرف نشده و یا حسب نظر کارشناسان بهزیستی به مراجعه حضوری آنها برای حل و فصل مشکلات مربوطه نیاز بوده است.

وی ادامه داد: خط تلفن ۱۴۸۰ برای مشاوره در بخش توانبخشی اجتماعی بهزیستی هر روز از ساعت هشت صبح تا ۲۴ دایر است و در سال گذشته حدود ۱۵ هزار تماس تلفنی با آن برقرار و خدمات مشاوره متنوعی به تماس گیرندگان ارائه شد.

رزاق پور گفت: فراوانی تماس‌ها با خط مشاوره و آموزش بهزیستی اردبیل به ترتیب شامل اختلافات خانوادگی و تربیت فرزندان بوده و بیشترین تماس‌ها را بانوان برقرار کردند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: آموزش‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی مشترک، خانواده و مسائل و موضوعات تربیتی فرزندان و پیشگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی از خدماتی است که از طریق خط مشاوره و آموزش بهزیستی به مردم ارائه می‌شود.

او اظهار کرد: متاسفانه آقایان از خدمات بهزیستی استفاده چندانی نمی‌کنند ، در صورتی که مشاوره‌های بهزیستی برای آنها هم بسیار سودمند است و از رسانه‌ها انتظار داریم برای آگاه سازی همه اقشار از خدمات مشاوره تلفنی بهزیستی تلاش کنند.

مدیرکل بهزیستی اردبیل گفت: ۱۰ مرکز روزانه سالمندی با مشارکت بخش خصوصی در این استان فعال است و رسیدگی، مراقبت و نگهداری جامعه هدف در آنها به نحوی انجام می‌گیرد که سالمندان همچنان با خانواده‌های خود مرتبط باشند.

رزاق پور اظهار کرد: راهبرد سازمان بهزیستی حفظ و تحکیم روابط سالمندان با خانواده‌های مربوطه است و مراکز روزانه سالمندان زیرپوشش بهزیستی اردبیل از خانه‌های کوچک و مرتبی برخوردار است تا خدمات‌رسانی به جامعه هدف ، ارتباط آنها با خانواده‌ها را حفظ کند.

وی افزود: کرامت سالمندان در جامعه ایرانی امری انکارناپذیر است و در استان اردبیل نیز پیوند عاطفی عمیقی بین سالمندان و خانواده‌های آنها برقرار است و پیشگیری از معلولیت سالمندی از برنامه‌های مهم بهزیستی در این استان است.

وی ادامه داد: در این راستا سالمندی سالم و شاداب را با ارائه آموزش‌ها و آگاه‌سازی‌های لازم دنبال می‌کنیم و خانواده محوری، پیوست دائمی خدمات بهزیستی مربوط به سالمندان است.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: