توزیع بسته معیشتی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی برای محرم به این خانوارها | اهدا کمک معیشت محرم برای اقشار کم درآمد

در آستانه عاشورای حسینی، ۲۰۰ بسته معیشتی از سوی اصناف و بازاریان همدان بین جامعه هدف توزیع می‌شود.

کدخبر : 32962
سایت سرگرمی روز :

​ یکی از خیران همدانی با اشاره به اینکه این بسته‌های معیشتی با ۵۸۰ میلیون تومان هزینه از محل درآمد‌های پدر مرحوم اش تامین شده گفت: ارزش هر بسته معیشتی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.

آقای تیموری با اشاره به اینکه سالانه چهار بار بسته‌های معیشتی بین مددجویان کمیته امداد توزیع می‌شود، افزود: هزینه بسته‌های معیشتی عاشورا، تا ۲۰ سال به وصیت پدرم از محل اجاره اماکن آن مرحوم، تامین می‌شود و هزینه مابقی بسته‌های معیشتی را خودم تامین می‌کنم.

مدیرکل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه در ایام محرم و صفر بیش از ۴۲۰ هزار پرس غذای گرم در میان نیازمندان استان گیلان توزیع شد، گفت: در کنار اطعام حسینی بیش از ۷ هزار و ۴۰۰ بسته معیشتی نیز به ارزش ۶۰ میلیارد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سید مجتبی جلالی پور امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به جزئیات پویش «احسان و اطعام حسینی»، اظهار کرد: این پویش با تولیت مراکز نیکوکاری و با بهره گیری از ظرفیت های مردمی از جمله خیریه های معتبر، هیئت های مذهبی، مساجد، حسینیه ها، موکب ها، گروه های جهادی و سایر تشکل های مردمی در استان اجرا می شود. 

به گفته وی، سال گذشته در قالب این پویش، بیش از ۴۲۰ هزار پرس غذای گرم به ارزش تقریبی ۵۹۲ میلیارد ریال طبخ و بین خانواده های نیازمند در استان گیلان توزیع شد. 

مدیرکل کمیته امداد گیلان همچنین به اجرای طرح «احسان حسینی» در کنار اطعام اشاره کرد و گفت: در این طرح نیز بیش از ۷ هزار و ۴۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۶۰ میلیارد ریال تهیه و بین نیازمندان استان توزیع شد. 

در روزهایی که تهدیدات دشمن صهیونیستی، فضای کشور را تحت تأثیر قرار داده، مساجد بار دیگر به سنگرهای اجتماعی و معنوی مردم تبدیل شده‌اند.

 این مکان‌های مقدس، علاوه بر نقش عبادی، به پایگاهی برای تقویت روحیه جمعی، حمایت مردمی و هم‌افزایی محلی بدل شده‌اند.

مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد قلب تپنده‌ی انقلاب و نماد مقاومت مردمی است و حضور پررنگ جوانان و همه‌ی برادران و خواهران مسجدی، نشان‌دهنده‌ی زنده‌بودن روحیه‌ی جهادی و ایستادگی در برابر هرگونه توطئه‌ی دشمنان اسلام است.  

امروز مساجد ما تنها جای عبادت نیستند، بلکه دژهای استواری هستند که در خط مقدم جنگ نرم و سخت دشمن ایستاده‌اند.

مسجد، به عنوان کانون وحدت، همدلی، اقتدار و با سابقه‌ای بسیار درخشان در خدمت‌رسانی به آحاد مردم، باید در این برهه نیز با تمام توان این ظرفیت و نعمت الهی را به میدان آورد؛ به همین جهت طرح «قرار همدلی» از سوی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ایام پر افتخار دفاع مقدس دوشادوش با مدافعان وطن اجرا می‌شود.

مدیر کانون فرهنگی هنری شقایق روستای نامنیک شهرستان میامی با اشاره به انجام فعالیت های فرهنگی و هنری با محوریت کانون های مساجد، در طی سال بیان کرد: تعامل با کانون های همجوار و کانون های استان های مجاور در ماه محرم آغاز شد.

مجید وزیری با اشاره به توزیع ۷۲ بسته معیشتی به نیت هفتاد و دو تن از یاران سید و سرور شهیدان، امام حسین (ع) در نیمه اول محرم و در مناطق کم‌برخوردار روستای نامنیک با همدلی فعالان کانون فرهنگی هنری شقایق روستای نامنیک، افزود: این کمک خیرخواهانه با مشارکت اعضای کانون فرهنگی هنری، خیرین، بسیجیان، هیئت امنای مسجد صورت گرفت.

وی تصریح کرد: دراین اقدام خداپسندانه اقلام اولیه معیشتی همچون برنج، مرغ، روغن، رب گوجه فرنگی و قند در میان اقشار کم‌برخوردار مناطق به ارزش ۱۵۰میلیون ریال توزیع شد.

وزیری با اشاره به اینکه همت همه اعضای کانون برای حمایت از خانواده های بی بضاعت و نیازمند است افزود: تاکنون در شناسایی این خانواده کارهای مهم و اساسی صورت گرفته تا از آنها حمایت های مادی و معنوی صورت گیرد.

مدیر کانون فرهنگی هنری شقایق روستای نامنیک شهرستان میامی با بیان این مطلب که روحیه کمک به افراد نیازمند باید در سطح جامعه زنده نگه داشته شود، عنوان کرد: با این فعالیت های اجتماعی تلاش می کنیم فرهنگ احسان و نیکوکاری را در بین نوجوانان و جوانان زنده نگه داریم.

به گفته وی توجه به اهداف تربیتی و اجتماعی رزمایش های همدلی و کمک مومنانه در کنار اهداف مالی و جمع آوری کمک های نقدی در مناطق شهری می تواند بسیاری از آسیب های اجتماعی و اقتصادی خانواده های بی بضاعت را بهبود ببخشد.

وزیری طبخ غذای گرم و نذری و توزیع بین خانواده های نیازمند،  در دهه اول محرم الحرام در مسجد به همت کانون فرهنگی هنری شقایق روستای نامنیک را از دیگر برنامه ها برشمردوافزود: برگزاری  نشست ها و دورهمی های تدبر در قرآن و جزء خوانی ها و نشست های تفسیر و تشریح آیه های مقاومت، با هدف ایجاد امیدواری و تقویت ایمان عمومی، برپایی ایستگاه های صلواتی و تشکیل هیئت های مسجدی ویژه نوجوانان وتبیین جایگاه مهم و اثرگذار مسجد در عبور از چالش های موجود به ویژه در عرصه های اجتماعی و پشتیبانی از مدافعان وطن از برنامه های ماه محرم است.

با پیگیری دادستانی و مشارکت خیرین،  ۱۰۰ بسته معیشتی به خانواده زندانیان شهرستان شوش اهدا شد.

مسلم کرم‌الهی بیان داشت: به مناسبت هفته قوه قضاییه و در راستای حمایت از خانواده‌های زندانیان، با پیگیری دادستانی شوش و برگزاری جلسه هماهنگی با خیرین نیک‌اندیش شهرستان، ۱۰۰ بسته معیشتی تهیه و بین این خانواده‌ها توزیع شد.

وی افزود: این بسته‌ها شامل اقلام اساسی مورد نیاز خانوار از جمله برنج، روغن و سایر مواد غذایی بوده و ارزش مجموع آنها بالغ بر دو میلیارد و پانصد میلیون ریال است.

کرم‌الهی با قدردانی از مشارکت خیرین در این اقدام خداپسندانه تأکید کرد: خانواده زندانیان از اقشار آسیب‌پذیر جامعه هستند و حمایت از آنها، بخشی از مسئولیت اجتماعی دستگاه قضایی و نهاد‌های مردمی به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: دادستانی شوش در کنار انجام وظایف قانونی، در زمینه اقدامات اجتماعی و پیشگیرانه نیز برنامه‌های مستمر و حمایتی را دنبال می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: