اطلاعیه مهم برای بازنشستگان و مستمری بگیران | نحوه ثبت کفالت و ایجاد حقوق مستمری فرزندان بازنشستگان

نحوه ثبت کفالت و ایجاد حقوق مستمری فرزندان چگونه می باشد؟

کدخبر : 32964
سایت سرگرمی روز :

سرپرست ذکور می تواند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی و ارائه مدارک از قبیل شناسنامه و تکمیل تعهد نامه مبنی بر عدم اشتغال و بیمه پردازی و عدم دریافت حقوق مستمری یا ازکارافتادگی نسبت به ثبت کفالت فرزند اقدام نماید.

همچنین سرپرست اناث نیز می تواند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی و پس از ارائه مدارک و مستندات ازقبیل گواهی فوت پدر، حکم دادگاه مبنی بر حضانت و تأمین نفقه فرزند توسط سرپرست  اناث مطلقه، تکمیل تعهد نامه مبنی بر عدم اشتغال و بیمه پردازی، دریافت نکردن حقوق مستمری یا ازکارافتادگی ، نسبت به ثبت کفالت فرزند اقدام نماید.

نحوه پرداخت حقوق با وکالت نامه برای مشترکان داخل کشور و مشترکان مقیم خارج از کشور چگونه می باشد؟

در وکالت نامه می بایست موضوع دریافت حقوق ماهانه از حساب موکل توسط وکیل به طور دقیق و مجزا تصریح شده باشد.هر یک از مشترکین داخل کشور، در صورت تمایل شخصی خود می توانند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و تنظیم وکالت نامه برای دریافت حقوق متعلقه برای مدت دو سال وکیل تعیین نمایند و در صورت انقضای مدت وکالت نامه، استمرار وکالت،منوط به تمدید یا تنظیم وکالت نامه جدید می باشد.

در صورتی که وکالت نامه در خارج از ایران تنظیم شده باشد باید به گواهی یکی از مأمورین سیاسی یا سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در محل اقامت مشترک برسد و موکل می بایست برای دریافت حقوق متعلقه برای مدت یک سال وکیل تعیین نماید و موضوع دریافت حقوق ماهانه از حساب موکل توسط وکیل به طور دقیق و مجزا تصریح شده باشد و در صورت انقضای مدت وکالت نامه، استمرار وکالت منوط به تنظیم وکالت نامه جدید می باشد.

ثبت کفالت مادر به تنهایی توسط سرپرست چگونه امکان پذیر می باشد؟

ثبت کفالت مادر به تنهایی در صورتی امکان پذیر است که طلاق گرفته یا پدر فوت شده باشد و همچنین دارای شرایط قانونی از قبیل نداشتن بیمه پردازی، شغل،حقوق بازنشستگی،مستمری،حقوق ایام بیکاری و یا تمکن مالی و درآمد ماهیانه باشد.در صورتی که مادر ازدواج نماید از کفالت فرزند خارج می شود.

 نحوه ثبت کفالت و ایجاد حقوق مستمری برای پدر ومادر چگونه می باشد؟

سرپرست در صورتی می تواند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی و تکمیل اظهار نامه، تقاضای کفالت والدین خود را نماید که پدرش دارای شرایط زیر باشد:

۱- سن پدر کمتر از ۶۰ سال شمسی نباشد.

۲- در صورتی که سن پدر زیر  ۶۰ سال باشد، طبق نظر شورای عالی پزشکی از کارافتاده کلی باشد.

۳- پدر بیمه شده یا شاغل نباشد و یا از حقوق بازنشستگی یا ازکارافتادگی یا مستمری برخوردار نباشد و یا شرایط دریافت حقوق بازنشستگی یا ازکارافتادگی یا مستمری از هر یک از صندوق های بازنشستگی دیگر را نداشته باشد.

حقوق مستمری پدر و مادری که درکفالت قرار دارند پس از فوت سرپرست در صورت احراز شرایط مذکور به مدت ۶ ماه به صورت مشروط  برقرار می گردد(استمرار پرداخت حقوق مستمری مستلزم ارائه مدارک و مستندات قانونی است).

 عایله تحت تکفل شامل چه کسانی می باشد؟

عایله تحت تکفل سرپرست شامل :

۱- همسر دائم و شوهر ازکارافتاده کلی ۲-اولاد ذکور ۳-اولاد اناث ۴- پدر و مادر ۵- برادر محجور یا بیمار ۶- برادر صغیر  ۷- خواهر ۸-نوه

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: