فالوده این دو میوه پادشاه بدترین بد اخلاق ها و بی اعصاب ها را در یک ماه ارام و درمان می کند
مجید جهانگیری مهر استاد طب اسلامی گفت : ترکیب رنده شده سیب و میوه به و مصرف منظم آن برای درمان بیماران اعصاب و روان و افرادی که آشتانه تحمل کمی دارند بسیار موثر است و یکی از قوی ترین درمان های موجود در طب سنتی به شمار می رود .
مجید جهانگیری مهر استاد طب اسلامی گفت : ترکیب رنده شده سیب و میوه به و مصرف منظم آن برای درمان بیماران اعصاب و روان و افرادی که آشتانه تحمل کمی دارند بسیار موثر است و یکی از قوی ترین درمان های موجود در طب سنتی به شمار می رود .
مجید جهانگیری مهر استاد طب اسلامی گفت : ترکیب رنده شده سیب و میوه به و مصرف منظم آن برای درمان بیماران اعصاب و روان و افرادی که آشتانه تحمل کمی دارند بسیار موثر است و یکی از قوی ترین درمان های موجود در طب سنتی به شمار می رود .
وی افزود : فالوده و ترکیب همزمان سیب و میوه به به طور حتم می تواند درمانگر بسیاری از بیماری های معده و کبدی باشد و البته بیشتر از این ترکیب برای درمان ضعف اعصاب و روان باید استفاده کرد .
خواص و مزاج سیب شیرین
در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج سیب شیرین این گونه آمده است که :
مزاج سیب شیرین گرم و تر است.
خوردن و بوئیدن سیب نشاط آور بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن شامل کبد و قلب و مغز میشود.
وسواس ناشی از سودا را درمان میکند.
هم دهان و دندان و هم معده و سیستم گوارش را از وجود ذرات باقیمانده غذا پاک میکند،
سیب خوشبو کننده معده و دهان نیز هست.
خوردن سیب پیش از غذا موجب پاکسازی معده و برانگیختن اشتها میشود.
چون توان جویدن و هضم کردن در مواقع بیماری کم میشود، برای راحتی بیمار و نیل سریعتر به اثرات درمانی، معمولاً به جای خود میوه، آب یا کمپوت (پخته) سیب توصیه میگردد.
مصرف سحرگاهی سیب و آب سیب، موجب میشود که فرد در طول روزهداری از عطش، التهاب معده، کاهش تمرکز و بیحوصلگی دور باشد.
سیب میخوش خلط صالح تولید میکند، برطرف کننده تشنگی و حالت تهوع و اسهال صفراوی میباشد و در سایر موارد مانند سیب ترش است.
روش تهیه رب سیب و خواص آن
رب سیب از حرارت دادن غیرمستقیم آب سیب به دست میآید به اینصورت که میتوان ۲ الی ۳ لیتر آب سیب را در ظرف شیشهای مقاوم به حرارت ریخته، روی کتری که به صورت ملایم در حال جوشیدن است گذاشته، بعد از حدود ۱۲ ساعت،آب کاهش حجم داده و رب سیب که دارای قوام عسلی است تشکیل میشود.
هر یکی دو قاشق از رب سیب از نظر محتویات و خواص معادل یک سیب کوچک میباشد با این تفاوت که هضم و جذب بسیار راحتی دارد و از بهترین خوراکیها برای افراد بیمار است.
نکات مهم در مصرف سیب شیرین
در مورد سیب نیز همچون اکثر میوهها نوشیدن آب پس از میوه ممنوع است چون هضم آن مختل شده و باعث فساد در معده میشود.
تا زمانی که سیب کاملاً از معده خارج نشده نباید اقدام به غذا خوردن کرد.
زیاد خوردن سیب به خصوص سیب نارس باعث نفخ، تولید باد، ضعف هضم و ایجاد درد شکم میشود.
مصرف آن در افراد دارای معده مرطوب مضر است.
مرباى سیب برای سرد مزاجان و معدههای سرد بهتر از سایر اشکال آن مانند خام و آب و رب آن میباشد.
خوب است افراد در هفته (هفتهای یکبار) یا حداقل در ماه (۲ تا ۳ بار) سیب را ناشتا بخورند و تا ۲ ساعت بعد از آن چیزی نخورند. در این موارد توصیه میشود هنگام نماز صبح یک عدد سیب بخورند و صبحانه را با فاصله از آن میل کنند.
مصلح سیب شیرین چیست؟
دارچین و گلنگبین، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج سیب شیرین هستند.