طرز تهیه خیار شور ترکی با خردل و لیمو

دستور تهیه خیار ترشی خوشمزه ترکی با خردل و لیمو را در ادامه ببینید.

کدخبر : 33522
سایت سرگرمی روز :

هر کسی می‌داند چگونه خیارشور درست کند. آنها با ادویه‌ها، برگ توت، سیر، فلفل چیلی و سس کچاپ بسیار خوشمزه خواهند شد. خیارهای تندتر با دانه‌های لیمو و خردل هم خوشمزه‌تر می‌شوند.

ما دستور تهیه خیار ترشی خوشمزه ترکی با خردل و لیمو  را به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم:

خیارها

فلفل چیلی - 1 عدد.

برگ های توت فرنگی، ترب کوهی، گیلاس، چترهای شوید

سیر - 3 حبه.

دانه‌های خردل

فلفل فرنگی

ماریناد:

شکر - 1 قاشق چایخوری.

نمک درشت - 1 قاشق غذاخوری.

لیمو - 1 عدد.

سرکه سیب - 1 قاشق چایخوری. 

آب

روش پخت:

خیارها را بشویید، نوک آنها را ببرید. فلفل چیلی را ورقه ورقه کنید. سیر، برگ‌ها، شوید، دانه‌های خردل و برش‌های لیمو را در شیشه‌ها قرار دهید و خیارها را روی آنها بچینید. آب جوش را روی آنها بریزید و 10 دقیقه بگذارید بماند.

برای ماریناد، آب را از شیشه‌ها تخلیه کنید، شکر و نمک اضافه کنید، سرکه را اضافه کنید و بجوشانید.

ماریناد را روی خیارها بریزید، درب شیشه‌ها را ببندید و آنها را وارونه کنید.

دبه خیارشور ترکی شما آماده شدو

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: