روانشناسی رابطه | روانشناسی رابطه دقیق

روانشناسی رابطه | در دوران نامزدی اینطوری رفتار کن که هم باکلاس باشی هم شریک عاطفیت 100 برابر بیشتر عاشقت بشه

رفتار دوران نامزدی، از آن حیث مهم است که این دوران بیش از آن که مهلت برنامه ریزی برای جشن عروسی باشد، زمانیست تا شما یکدیگر را به عنوان شریک ابدی زندگی بشناسید. بنابراین از این زمان بایددر این جهت استفاده کرد.

کدخبر : 12326
سایت سرگرمی روز :

در ادامه این بخش از  روانشناسی رابطه سایت سرگرمی روز به این موضوع میپردازیم: دوران نامزدی فراتر از میهمانی‌ها و خرید لباس و دعوت‌های مختلف است. آن حلقه نامزدی کوچک درون دستانتان به تمام دنیا می‌گوید که حالا شما در یک رابطه متعهدانه مادام العمر هستید. معمولا در دوران نامزدی، مهمترین چیزی که درباره اش صحبت می‌شود، مراسم عروسی است. اما نامزدی مسابقه‌ای نیست که خط پایانش عروسی باشد. این دوره، یک زمان اسثتثنایی است که پایه‌‌هایی قوی برای زندگی مشترکتان بنا کنید. در اینجا می‌توانید ببینید که رفتار در دوران نامزدی چگونه می‌تواند شما را به همسرتان نزدیک‌تر کند.

رفتار در دوران نامزدی

۱. صحبت‌ها را فراتر از عروسی ببرید

خیلی راحت می‌توان نشست و مدام درباره‌ی تزئین میز‌های عروسی، گل‌ها و تزئینات و اینکه چه کسی دعوت باشد و چه کسی نه صحبت کرد. همه نظری درباره روز بزرگ زندگی شما خواهند داشت. ادغام خانواده‌ها، کنترل بودجه، راضی نگه داشتن همه و استرس… به همین خاطر، یک قدم به عقب بردارید تا دید بهتری داشته باشید.

من و همسرم تصمیم گرفتیم که در دوران نامزدی، صحبت‌هایی از این قبیل را محدود کنیم و زمانی را به این اختصاص دهیم تا راجع به انتظاراتمان از زندگی مشترک صحبت کنیم. ما همچنین اطمینان حاصل کردیم که علایق مشترکی که در ابتدا ما را به هم جذب کرده بود را پرورش دهیم. اگر شما و نامزدتان هر دو دوست دارید مطالعه کنید، یک زمان انتخاب کنید و باهم درباره‌اش بحث کنید. اجازه ندهید عشقتان محدود به برنامه ریزی عروسی شود.

۲. عادات زناشویی خوب بنا کنید

ما همه عادت محور هستیم. همانطور که زندگی زناشویی‌تان پیچیده و پیچیده‌تر می‌شود، بچه دار شدن، کار، دوستان و همه‌ی جزئیات شگفت انگیز دیگر، تغییر عادات زناشویی و ازدواج دشوار خواهد شد. زمانی را صرف بحث در مورد اهداف کوتاه مدت و بلندمدت خود کنید و در مورد نحوه ایجاد عادات خوب و موفق در زندگی زناشویی خود برنامه ریزی کنید. صحبت درباره اینکه چقدر هزینه صرف میهمانی خواهید کرد یا تعطیلات آخر هفته دوست دارید چه کنید، چیز‌هایی هستند که برای سلامت بلندمدت رابطه تان حیاتی اند.

۳. در یک برنامه آمادگی ازدواج ثبت نام کنید

با کمی اکراه، من و همسرم در دوران نامزدی، در یک سمینار برای زوج‌های تازه نامزد کرده که توسط کلیسای ما برگزار می‌شد شرکت کردیم. اما در آخر چیز‌های زیادی از این برنامه عایدمان شد. اگرچه ما دوسال قبل از نامزدی، با هم آشنا بودیم، برخی از موضوعات مثل امور مالی، تعادل کار، قوانین و… هرگز مطرح نشده بودند. من به خاطر دارم که چطور درباره برقراری تعادل میان گذراندن تعطیلات با خانواده‌ها سردرگم بودیم. اتفاق زیادی در ادغام زندگی دو نفر رخ می‌دهد و هرچه بیشتر برای آمادگی بابت تعارضات آینده وقت صرف کنید، بهتر است.

۴. یکدیگر را مدام ببینید

به نظر ساده می‌آید، اما بسیاری از زوج‌ها به محض اینکه نامزد می‌شوند، فراموش می‌کنند که عشق بازی کنند و همدیگر را دوست بدارند. اینکه عشقتان را در میان هیاهوی زندگی حفظ کنید کار ساده‌ای نیست و به تمرین نیاز دارد و چه زمانی بهتر از دوران نامزدی برای تمرین این مسائل؟ بسیار اهمیت دارد که رابطه عاشقانه با همسرتان حفظ شود، باهم ناهار دونفره بخورید، باهم به پیک نیک ببرید و به یکدیگر عشق بورزید.

۵. کمی از روزمرگی را برای ازدواجتان نگه دارید

مهمترین چیزی که وجود دارد این است که زمانی که باهم ازدواج کردید، زندگی با هم را شروع کنید. من و همسرم بعد از نامزدی، جدا از هم زندگی کردیم. شما به هرحال قرار است تمام زندگیتان را با همسرتان بگذرانید، پس چرا باید عجله کنید و این زمان را جلو بیاندازید؟ این زمان انتظار روزانه برای شروع زندگی تاثیر بسزایی در زندگی دارد که نباید به سادگی از آن عبور کرد. سعی کنید همچنان کمی فاصله در دوران نامزدی با همسر آینده‌تان نگه دارید و بایدها و نباید های دوران نامزدی را رعایت کنید، تا ازدواج و زندگی مشترکتان خاص و منحصر به فرد باشد.

۶. صادق باشید

دوران نامزدی وقت آن نیست که احساساتتان را پنهان کنید و سعی کنید میزان اهمیت دادنتان به رابطه را بروز ندهید. شما تا به اینجای کار آمده‌اید، اما دوران نامزدی همچنان زمان شک و تردید است. آیا نامزدم واقعا همان کسی است که می‌خواهم تمام عمرم را با او سپری کنم؟ چراغ قرمز‌ها را نادیده نگیرید. اگر همسرتان بسیار به بازی‌های کامپیوتری وابسته است یا نشانه‌های شکاک بودن را در او می‌بینید، فکر نکنید که به طرز معجزه آسایی بعد از ازدواج تغییر می‌کند. این تفاوت در دیدگاه‌ها، علایق و خلق و خو‌ها می‌توانند در آغاز زندگی گسترش یابند. اطمینان حاصل کنید که همسر آینده‌تان را به خوبی می‌شناسید نه اینکه امیدوار باشید در آینده تغییرش دهید.

دوران نامزدی باید زمان آینده نگری باشد. نامزدی یک زمان بسیار ویژه در زندگی است و شما باید از آن به نحو احسن استفاده کنید. به جای احساس استرس و عجله برای گذر از این زمان انتظار، از آن به صورت بهینه استفاده کنید و پایه‌های زندگی مشترکتان را بنا کنید.

منبع: ستاره
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: