با این نوشیدنی خونگی و ارزون امعاء و احشاءبدنتو شستشو بده

این نوشیدنی بدن را شستشو می دهد.

کدخبر : 14010
سایت سرگرمی روز :

یکی از این نوشیدنی‌ها شربت «دانه چیا و آبلیمو» است که برخی از کاربران ادعا می‌کنند که علاوه بر رفع عطش و حرارت بدن، تاثیرات شگفت‌آور دیگری هم بر سلامت افراد دارد و به آن لقب «حمام درونی» داده‌اند که گویا درون بدن را شست‌وشو می‌دهد.

این معجون ساده را در واقع از مدت‌ها پیش یک قبیله مکزیکی استفاده می‌کرده‌اند که اعضای آن به اینکه دوندگانی عالی در مسافت‌های طولانی‌اند، شهرت دارند.

«حمام درونی» با دانه چیا، ترفندی برای سلامتی است که داریل گیوفره، مروجش، آن را «نوشیدنی ضد یبوست» می‌نامد که روده را پاک می‌کند، و بر این مبنا در فضای مجازی محبوب شده است.

 (Get Off Your Sugar and Get Off Your Acid)، در پادکستی در ماه مه، در مورد تاثیر درمانی این نوشیدنی صحبت کرد و گفت که خودش آن را پس از ابتلا به مشکلات جدی جهاز هاضمه، آزمایش کرده است.

دانه‌های چیا در فرهنگ غذایی و طب سنتی ما ناشناخته نیست و می‌توان آن را بانام «تخم شربتی»[۲] در عطاری‌ها پیدا کرد. چیا درواقع از نوعی گیاه نعناع به نام «Salvia hispanica» می‌آید که گفته می‌شود در این‌سوی دنیا، آن را نخستین بار آزتک‌ها و مایاها کشف کرده‌اند. واژه «chia» در زبان مایایی به معنای «قدرت» است. دانه چیا یک ماده اساسی در طب آزتک بوده و برای موارد مختلفی، از تسکین درد مفاصل گرفته تا تسکین پوست تحریک‌شده، به کار می‌رفته است.

دانه چیا منبع خوبی از فیبر و غنی از آنتی‌اکسیدان است و برای سلامت روده مفید است؛ اما صرفاً مفید بودن چیزی برای سلامت روده، دلیل کافی و مناسبی نیست که همه آن را مصرف کنند. گزینش‌ هر چیزی باید بر اساس مناسب بودن آن برای هر فرد، انجام شود. لیمو یا آب ‌لیموترش نیز، به‌ویژه اگر همراه باکمی شکر و نمک مصرف شود، برای ذخیره دوباره الکترولیت‌ها در بدن مفید است.

نوشیدنی دانه چیا فقط به این دلیل کارآمد است که آب موردنیاز بدن را برای «هیدراته شدن» تأمین می‌کند و دانه‌های چیا که از فیبر سرشارند، با حل شدن در آب به «ژل» تبدیل می‌شوند و می‌توانند تا ۲۷ برابر وزن خود آب جذب کنند. وجود این مقدار فیبر محلول در آب، باعث نرم شدن مدفوع می‌شود که همیشه خبر خوبی برای عملکرد روده‌ها است؛ اما  مصرف بیش‌ازحد فیبر هم می‌تواند به نتیجه معکوس منجر شود و به یبوست یا گاز، نفخ و گرفتگی بیشتر روده بینجامد و نیز در جذب مواد مغذی اختلال ایجاد کند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: