توزیع رایگان کالای خانگی به اقشار کم درآمد | واگذاری رایگان لوازم خانگی ضروری به این افراد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ایلام گفت: یکهزار و ۷۰۰ قلم کالای خانگی در یک سال گذشته به مددجویان و نیازمندان واجد شرایط استان اهدا شده است.
ناصر مرادیپویانی اظهار کرد: این کالاهای خانگی شامل کولرهای آبی، ماشین لباسشویی، بخاری گازی، تلویزیون، جاروبرقی، اجاق گاز، فرش ۶ و ۹ متری و یخچال بوده است.
وی اظهار کرد که ارزش این تعداد کالای خانگی که از محل اعتبارهای کمیته امداد تهیه شده حدود ۱۱۶ میلیارد ریال است.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام تاکید کرد: توزیع این تعداد کالای خانگی تنها بابت نیازهای ضروری خانوادههای مددجویان بوده و در کنار آنها، کالاهای جهیزیه نیز میان زوجهای مددجوی واجد شرایط توزیع شده است.
مرادیپویانی با عنوان اینکه برنامه کمیته امداد تسریع در اهدای جهیزیه به مددجویان است، یادآور شد: با توجه به اینکه بخشی از جهیزیه مددجویان با مشارکت خیران تأمین می شود از مردم نیکوکار استان برای مشارکت در تأمین جهیزیه زوجهای مددجو و نیازمند دعوت میکنیم.
وی اضافه کرد: اکنون ۲۸ تا ۳۰ هزار حامی با این نهاد همکاری میکنند و به صورت مداوم کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را در اختیار نیازمندانی قرار میدهند که به حمایتهای فوری و اساسی نیاز دارند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب گفت: در راستای کمک به امر ازدواج آسان جوانان، ۱۲۰ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در میاندوآب، چهاربرج و باروق اهدا شده است.
سرمست چوپان نژاد با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در راستای حمایت از جوانی جمعیت اقداماتی را انجام داده است، اظهار کرد: یکی از این اقدامات، اهدای جهیزیه به نوعروسان و هدیه ازدواج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب افزود: از ابتدای سال گذشته و در راستای کمک به امر ازدواج آسان جوانان، ۱۲۰ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در میاندوآب، چهاربرج و باروق اهدا شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب با اشاره به اینکه برای تهیه این جهیزیهها به طور متوسط ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، افزود: این جهیزیهها متشکل از پنج قلم کالا شامل تلویزیون، یخچال، جاروبرقی، اجاقگاز و لباسشویی هستند که از محل منابع امدادی و کمکهای خیران تهیه و طی مراسمی در طول سال با حضور مسئولان به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در این شهرستان اهدا شدهاند.
وی با بیان اینکه در کنار این موضوع نیز هدایایی برای خانوادههای دارای فرزند سه قلو و بیشتر اهدا میشود، تصریح کرد: وام خرید مسکن بلاعوض، وام اشتغال، بستههای کمک معیشتی و اهدای کمک هزینه از دیگر اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) در این زمینه است.
چوپان نژاد با تقدیر و تشکر از ستاد خیرین و کمکهای مردمی به این نهاد، اظهار کرد: خیرین نیکوکار میاندوآب همواره یار و مددکار ما بوده و هستند در راستای رفع نیازهای محرومان و اقدامات خداپسندانه قدم برداشتهاند و امیدواریم همیشه یارویاور ما باشند.
بیش از یکهزار و 700 فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی آذربایجانغربی ایجاد می شود.
ایجاد بیش از یکهزار و 700 فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی آذربایجانغربیبه گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان بهزیستی کشور در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بهزیستی شهرستان مهاباد با اشاره به ایجاد یکهزار و 750 فرصت شغلی در آذربایجانغربی گفت: از این تعداد ۲۰۰ فرصت شغلی برای شهرستان مهاباد خواهد بود.
سیدجواد حسینی افزود: امسال از ۲۰ شهرستان استان در ۱۰ شهرستان باشگاه سالمندی راه اندازی می شود که در این مراکز تغذیه، بیماری و نظام ارجاع سالمندان مورد توجه قرار می گیرد.
وی، با اشاره به وضعیت سالمندی مخاطره آمیز در کشور اضافه کرد: جمعیت ایران به شدت درحال حرکت به سمت سالخوردگی است به طوریکه موج سرعت سالمندی در کشور از تمام دنیا بالاتر است.
حسینی افزود: پیگیری و رصد سالمندان و نیز راهاندازی سامانه جامع سالمندان در دستور کار سازمان بهزیستی قرار دارد.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی هم گفت: درحال حاضر دو هزار و ۵۰۰ ضایعه نخاعی در مهاباد در انتظار خدمات تخصصی بهزیستی هستند.
سلام ستوده ، با اشاره به وضعیت موجود خدمات بهزیستی در منطقه، خواستار توجه جدی دولت به زیرساختهای حوزه توانبخشی و رفاه اجتماعی شد.
ستوده، با تأکید بر اینکه اورژانس اجتماعی از مشاغل سخت محسوب میشود و باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرد، اظهارکرد: درحال حاضر، بیش از ۹ هزار پرونده تحت پوشش بهزیستی در مهاباد وجود دارد که هفت هزار نفر آنها خدمات توانبخشی دریافت میکنند.
وی، با بیان اینکه ۹۶۴ پشت نوبتی در بهزیستی مهاباد وجود دارد، افزود: دو هزار و ۵۰۰ نفر دارای ضایعه نخاعی در مهاباد وجود دارند که برای حمایت از این افراد لازم است در بازسازی و تجهیز مرکز توانبخشی مهاباد اعتبارات لازم اختصاص یابد.
نماینده مهاباد همچنین به مشکلات حوزه مسکن معلولان اشاره کرد و گفت: تأمین مسکن برای افراد دارای معلولیت باید با اختصاص اعتبار بلاعوض در اولویت قرارگیرد.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مهاباد هم در این نشست با بیان اینکه این شهرستان از نظر تعداد سازمانهای مردمنهاد و فعالیتهای مددکاری در استان بینظیر است، گفت: در قالب طرح نهضت ملی مسکن، زمینهایی در شش روستا شناسایی شده که اولویت واگذاری آنها با توانخواهان و مددجویان بهزیستی خواهد بود.
محمدصادق امیرعشایری،با تأکید بر اهمیت اشتغال مددجویان اضافه کرد: ایجاد اشتغال برای افراد دارای معلولیت،تضمینی برای حفظ کرامت انسانی آنان است و باید درتمامی برنامهریزیهای اجرایی شهرستان لحاظ شود.