اطلاعیه مهم درباره واریز حقوق بازنشستگان لشکری از دقایقی قبل | ماجرای واریز 1 میلیون تومانی بانک تجارت چیست؟

دقایقی پیش حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح در بانک سپه واریز شد. همچنین برای بازنشستگان حسابی در بانک تجارت افتتاح و یک میلیون از حقوق آنها به این بانک واریز شده است.

کدخبر : 33698
سایت سرگرمی روز :

در اطلاعیه این صندوق آمده: به منظور مدیریت فرآیند پرداخت به موقع حقوق شما در شرایط جنگ و بحران و جلوگیری از آسیب‌پذیری سایر خدمات سازمان در شرایط پیش گفته، حساب بانکی دوم در بانک تجارت برای بازنشستگان نیروهای مسلح افتتاح گردیده و مبلغ ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال (یک میلیون تومان) از حقوق خالص پرداختی تیر ماه شما به این حساب واریز شده است،  شخصی‌سازی حساب مذکور و دریافت کارت عابر بانک تجارت، در فاصله زمانی یکم تا سی و یکم مرداد ماه ۱۴۰۴ قابل انجام است.

حقوق و مزایای تیر  ماه 1404 بازنشستگان، وظیفه بگیران و مستمری بگیران نیروهای مسلح در روزدو شنبه  مورخ 1404/04/30  از طریق بانک  سپه و تجارت  در حال واریز می باشد . 

بسیاری  از بازنشستگان هم خبر از واریز 1 میلیون تومانی در بانک تجارت خبر داده اند و منتظر اعلام رسمی مسئولان در رابطه با این واریزی هستند.

یک فعال بازنشستگی نیروهای مسلح گفت: حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد.

 امیر رهبر، فعال بازنشستگی نیروهای مسلح، گفت: حقوق و مزایای دریافتی بازنشستگان نیروهای مسلح، پاسخگوی هزینه‌های زندگی آن‌ها نیست. 

رهبر گفت: اجرای دیرهنگام متناسب‌سازی حقوق بعد از ۱۶ سال انتظار، وضعیت دریافتی بازنشستگان را به چالش کشیده است. 

ایلنا نوشت: وی گفت: در حالی‌که بازنشستگان نیروهای مسلح، با مشکلات معیشتی، دست و پنجه نرم می‌کنند، ناامیدی  بین بازنشستگان نسبت به سرنوشت خانواده و به خصوص شغل فرزندانشان وجود دارد چرا که در دیگر سازمان‌ها، فرزندان بازنشسته‌ها می‌توانند جای پدر سرِ کار بروند ولی در نیروهای مسلح چنین قانونی وجود ندارد. 

رهبر به ابهام در ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و بلاتکلیفی در زمینه بیمه تکمیلی اشاره کرد و گفت: طبق این قانون، دستگاههای اجرائی مکلفند در چهارچوب بودجه‌های مصوب و آئین‌نامه‌ای که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، کارمندان و بازنشستگان و افراد تحت تکفل را علاوه بر استفاده از بیمه پایه درمان، با مشارکت آنان تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی قرار دهند. این در حالی است که بیمه تکمیلی بازنشستگان متفاوت از شاغلان است و از کارایی لازم هم برخوردار نیست. 

این فعال بازنشسته گفت: فوق‌العاده خاص  همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و این موضوع برای بازنشستگان بسیار اهمیت دارد. به علاوه حق مدیریت به‌درستی اجرا نشده و امتیاز مدیریت درست سر جای قبلی قرار نگرفته است. 

رهبر گفت: البته درخواست‌های بازنشستگان به این مسائل محدود نمی‌شود و ما خواستار توجه بیشتر  به مشکلات بازنشستگان هستیم.

به ازای هر ۲۴ ماه اسارت آزادگان و یا هر ۲۵درصد جانبازی و یا هر ۳۰ ماه سابقه حضور درجبهه، یکی از فرزندان ایثارگران از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شود.

امیر رهبر، فعال صندوق لشکری، در مورد معافیت فرزندان بازنشستگان ایثارگر گفت: به ازای هر ۲۴ ماه اسارت آزادگان و یا هر ۲۵درصد جانبازی و یا هر ۳۰ ماه سابقه حضور درجبهه، یکی از فرزندان ایثارگران از خدمت دوره ضرورت معاف می‌شود.

رهبر گفت: بازنشستگان ایثارگری که فرزند آنان برابر مصوبه رهبری یا قانون ماده واحده در سال‌های گذشته و یا مقررات زمان رسیدگی از معافیت‌های مربوط به ایثارگران، جانبازان، آزادگان و رزمندگان استفاده کرده‌اند، در صورت دارا بودن سوابق بیشتر از امتیازات استفاده شده به شرطی که باقیمانده هرکدام از امتیازات به تنهایی به حد نصاب معافیت برسد می‌توانند برای فرزند و یا فرزندان دیگر خود تقاضای معافیت کنند.

وی گفت: بازنشستگانی که سابقه جبهه آزادگی یا جانبازی آنان به تنهایی منجر به معافیت فرزندانشان نشود، در صورتی که تجمیع اعداد و یا تمامی عوامل مذکور به عدد ۳۰ و بیشتر برسد تنها می‌توانند یک فرزند خود را از دوره ضرورت معاف کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: