پرداخت مابقی معوقات بازنشستگان امشب 31 تیر ماه

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: نیمی از مطالبات معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ در ماه گذشته پرداخت شد و قرار بود این ماه نیز نیم دیگر آن پرداخت شود، اما با شرایط خاص کشور این مهم انجام نشد و از این بابت عذرخواهی می‌کنم.

کدخبر : 33748
سایت سرگرمی روز :

تلاش می‌کنیم این مطالبه ماه آینده پرداخت و تسویه شود. معوقات سال ۱۴۰۳ نیز طبق روال اقساطی در حال پرداخت است.

حجت میرزایی، در این نشست با تشریح روند پرداخت مطالبات در حوزه بیمه تکمیلی، گفت: این مهم از اولویت‌های اصلی صندوق بازنشستگی و حوزه مالی ما است.

میرزایی با بیان اینکه در حوزه بیمه تکمیلی، دولت منابعی برای تخصیص ندارد، گفت: به همین دلیل صندوق بازنشستگی باید از محل سود شرکت‌ها مطالبات بیمه تکمیلی را برای سال گذشته و امسال پرداخت کند؛ با توجه به شرایط خاصی که در کشور ایجاد شد و مجامع شرکت‌ها به تعویق افتاد، تامین منابع لازم نیز با تاخیر انجام شده و ما تلاش می‌کنیم هر عددی از سود حوزه اقتصادی تامین شود به سرعت به تسویه بدهی‌ها در این حوزه اختصاص یابد.

میرزایی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بیمه تکمیلی، اظهارکرد: جلسات هفتگی با بیمه دانا داریم و هر بار بخشی از مشکلات حل می‌شود، اما لازم است نظارت‌ها در استان‌ها تقویت شود. پرداخت بدون سند تا سقف ۲.۵ میلیون تومان در حال انجام است و توافق‌هایی برای گسترش مراکز درمانی صورت گرفته است.

او از تمدید مهلت حذف و اضافه بیمه دانا تا ۱۵ مردادماه خبر داد و افزود: این آخرین فرصتِ تمدید خواهد بود.

مدیرعامل صندوق با تأکید بر ساخت خانه‌های امید در شهر‌های بدون این مراکز، از آمادگی صندوق برای آغاز عملیات ساخت در شهرکرد، اردبیل، ایلام، خرم‌آباد، بوشهر و کرج خبر داد و تصریح کرد: در شهرکرد و اردبیل توافق‌نامه امضا شده و شرکت مجری نیز معرفی شده است. در سایر استان‌ها هم به محض معرفی زمین توسط شهرداری، پروژه قابل اجرا خواهد بود.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، در این نشست، روسای کانون‌های بازنشستگی ضمن قدردانی از اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری برای به روز رسانی پرداخت کسورات حقوق بازنشستگان، مسائل و دیدگاه‌های خود در خصوص بیمه تکمیلی و سایر مطالبات موجود، مطرح کردند.

رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی در خصوص پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، مقرر شده در اولین فرصت طی هفته آتی، جلسه‌ای برگزار و تاریخ پرداخت معوقات فروردین‌ماه که رقمی بالغ بر ۲۷ همت است، مشخص شود؛ بنابراین تا زمان برگزاری این جلسه نمی‌توان تاریخ مشخصی برای پرداخت معوقات تعیین کرد.

به گزارش ایسنا، علی دهقان‌کیا امروز در یک نشست خبری که در محل کانون بازنشستگان تهران برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم توجه دولت به سبد معیشت خانوار بازنشستگان و  با اشاره به وجود قوانینی در کشور در راستای حمایت از حقوق‌بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: از دولتمردان درخواست اجرای درست قوانین از جمله تامین سبد معیشت خانوار براساس تورم واقعی، افزایش دستمزدها به نسبت هزینه‌های زندگی، عدم اجرای سلیقه‌ای قوانین، اعمال افزایش حقوق‌ها براساس تورم کف جامعه را داریم تا باعث ایجاد رفاه عمومی در کشور شود.

وی افزود: اگر قانون درست اجرا می‌شد ما شاهد ناترازی منابع تامین اجتماعی نبودیم؛ در پایان سال ۱۴۰۳ حداقل دستمزد هفت میلیون و ۱۶۷ هزار تومان بود اما سبد معیشت خانوار ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شد یعنی حداقل دستمزد کمتر از یک سوم معیشت خانوار بود. این در حالی است که ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل بگیر و ۲۰ تا ۲۵ درصد نیز خانه ندارند.

وی با اشاره به انباشت بدهی‌های دولت‌ها به تامین اجتماعی طی دهه‌های اخیر ضمن بیان اینکه دولت دارای بدهی ۹۰۰ همتی به تامین‌اجتماعی است، گفت: البته این رقم براساس تورم واقعی جامعه به دست نیامده بلکه براساس تورم افزایش حقوق بازنشستگان محاسبه و اعلام شده است و رقم واقعی بدهی در صورت محاسبه بیشتر از این رقم است.

دهقان‌کیا با گلایه از سوق یافتن مدیریت سازمان تامین اجتماعی به سوی دولتی شدن، اشاره‌ای به بحث واگذاری سهام بانک رفاه داشت و در این خصوص اظهار کرد: باید پرسید چطور یک سازمان با دارا بودن پوشش نیمی از جمعیت کشور نمی‌تواند یک صندوق داشته باشد؟ در حال حاضر عنوان می‌کنند که بانک رفاه سودی ندارد اما باید گفت شرکت‌های زیرمجموعه آن سال گذشته ۳۵ همت سود داشتند. یکی دیگر از مشکلات مالی تامین اجتماعی مربوط به بلوکه شدن سرمایه آن در بانک مذکور است که حدود ۵۰ همت از سرمایه این بانک بلوکه شده و تامین اجتماعی نمی‌تواند از آن استفاده کند.

دهقان‌کیا در ادامه این نشست با اشاره به افزایش قیمت داروها و هزینه‌های دارویی آنها نیز اشاره کرد و گفت: این افزایش هزینه‌ها از جیب بازنشستگان و بیمه پردازان باید پرداخت شود.

وی با اشاره به برخی اخبار و ادعاها درباره احتمال ادغام صندوق‌های بیمه‌ای، نسبت به آن انتقاد کرد و گفت: چرا حق بیمه پرداختی بیمه شدگان تامین اجتماعی به صندوق دیگری وارد و هزینه شود.

رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی در پایان گفت: در حالی که قرار بود ۵۰۰ هزار وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت شود این عدد کاهش یافت به طوری که وام مرحله دوم امسال به ۳۵ هزار نفر با سود ۴ درصد تعلق گرفته و مقرر شده وام‌ها هر دو ماه یکبار واریز شود. در حال حاضر ۷۵ هزار بازنشسته در تهران در نوبت دریافت وام قرار دارند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: