خبر خوش از واریزی جدید برای حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی | پراداخت فوق العاده ویژه5 تا 20 میلیون تومانی برای کسانیکه بیمه تامین اجتماعی هستند
47 درصد جمعیت هدف، زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجانغربی قرار دارند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجانغربی با اشاره به اینکه جمعیت هدف برای استفاده از این بیمه در استان ۵۲۳ هزار نفر است، گفت: از این تعداد ۲۶۳ هزار نفر از روستائیان و عشایر آذربایجانغربی زیر چتر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر آذربایجانغربی هستند که شامل 47 درصد جامعه هدف است.
یوسف رحیمی افزود: از این تعداد بیش از هشت هزار نفر در استان مستمری،چهار هزار و ۴۶۷ مورد مستمری بازماندگان، دو هزار و ۹۷۵ مورد مستمری بازنشستگان و ۶۵۳ مورد نیز مستمری از کار افتادگی کلی دریافت میکنند.
رحیمی اظهارکرد: ۷۱ کارگزاری در آذربایجانغربی به اعضای صندوق خدمات ارائه میدهند که در سالجاری زمینه دریافت خدمات غیرحضوری نیز فراهم شده است.
وی گفت: از مجموع افراد دارای بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان، تعداد ساکنان در روستاها ۱۶۰ هزار نفر، عشایر دو هزار و ۳۰۰ نفر، بهزیستی یکهزار و ۴۰۰ نفر و کمیته امداد یکهزار و ۳۰۰ نفر و شاغلین فصلی سههزار و ۵۰۰ نفر است.
رحیمی با بیان اینکه از ساکنان در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر نیز ۱۵ هزار نفر زیر پوشش خدمات مختلف این بیمه قرار دارند، افزود: مادران مشمول ماده ۲۱ هم به تعداد ۳۰ هزار نفر به صورت رایگان بیمه شدهاند.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به جامعه هدف نیز اضافه کرد: بیش از ۷۹۰ نفر از حائزان شرایط دریافت مستمری، امسال وامهای ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون ریالی دریافت کردهاند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجانغربی افزود: فعالیت سامانه الکترونیکی صبا و آغاز خرید سوابق بیمه سربازی، دو خدمتی است که برای بیمه شدگان صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر استان فراهم شده است.
رحیمی گفت: کاربران در صورت عدم امکان دسترسی به برنامه میتوانند با مراجعه به یکی از کارگزاریها در سراسر استان، امورات مرتبط را به صورت رایگان از طریق کارگزاری انجام دهند.
وی افزود: با راه اندازی سامانه صبا جهت سهولت دسترسی بیمه شدگان به خدمات بیمهای، دیگر نیازی به حضور در کارگزاریها نیست و بیمه شدگان میتوانند از خدمات غیرحضوری بهرهمند شوند.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با هیأت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی کارگزاریهای رسمی سازمان تأمیناجتماعی در چارچوب جلسات «هماندیشی برای تحولآفرینی» با همراهی جمعی از معاونین و مدیران سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری در این جلسه با تأکید بر تسهیلگری فعالیت کارگزاریها در راستای منافع شرکای اجتماعی، گفت: اصلاح ساختار و نحوه همکاری با کارگزاریهای تأمیناجتماعی باید متناسب با تحولات سازمان به ویژه اجرای طرحهای تحولی بیستگانه صورت گیرد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه با اجرای بخشی از طرحهای تحولی بیستگانه، تغییر اساسی در حوزه فعالیت کارگزاریهای سازمان تأمیناجتماعی اتفاق خواهد افتاد؛ تصریح کرد: هدف از اجرای طرحهای تحول دیجیتال و هوشمندسازی، عدم مراجعه حضوری مخاطبان تأمین اجتماعی است نه اینکه صرفاً مراجعان و ذینفعان سازمان به جای شعبه به کارگزاری مراجعه کنند.
سالاری با بیان اینکه با انتقال تدریجی خدمات قابل واگذاری به کارگزاریها موافق هستیم، افزود: پیشنهاد میشود که کمیتهای با حضور نمایندگان هیأت مدیره انجمن، در حوزه اصلاح نحوه همکاری با کارگزاریها با لحاظ رویکردهای سازمان در مسیر چابکسازی و تحولات دیجیتال فعال شود.
او همچنین با اشاره به اینکه منصفانه کردن بهای تمام شده ارائه خدمات تأمیناجتماعی در حوزه فعالیت کارگزاریها مورد توجه است؛ توضیح داد: واگذاری خدمات مشاوره حوزه تأمیناجتماعی به کارگزاریهای سازمان مورد موافقت اولیه قرار گرفت و مقرر شد دستورالعمل مربوطه تدوین شود. پانجمن صنفی کارفرمایی کارگزاریهای رسمی تأمیناجتماعی در راستای واگذاری خدمات مشاوره حوزه تأمین اجتماعی به این مراکز، باید طرح سازوکار مشاوره و انواع خدمات مشاور با نرخهای پیشنهادی را به سازمان ارائه دهد.
سالاری افزود: همچنین در تخصیص بازرسی باید سازوکار ارجاع پروندهها با تاکید بر عدم گزینش و احصای پروندهها تدوین شود؛ در این حوزه سرعت رسیدگی، زمان و مسافت، شاخصهای اساسی است.
وی بیان کرد: در حوزه کاری کارگزاریهای تأمیناجتماعی، پروندهها باید به چند سطح تقسیمبندی شود؛ ارزیابی کیفی اقدامات این مراکز نیز بر مبنای قانون، مورد توجه است.
به گفته مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی؛ چارچوب اصلاح ساختار، اصلاح قراردادها، وظایف جدید محوله سازمان تأمین اجتماعی به کارگزاریها و ارزیابی اقدامات این مراکز تهیه خواهد شد.
در جریان این جلسه هماندیشی که با حضور مدیرعامل، قائممقام و جمعی از معاونین و مدیران سازمان تأمین اجتماعی و اعضای هیأت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی کارگزاریهای رسمی تأمین اجتماعی برگزار شد، موضوعاتی نظیر فعالیت 280 کارگزاری رسمی تأمین اجتماعی در سراسر کشور، امکان مشارکت این مراکز در تحقق بخشی از طرحهای بیستگانه تحولی سازمان و تمرکز اقدامات کارگزاریها بر رویکردهای جدید سازمان و برخی از مشکلات اجرایی فعالیت کارگزاریها توسط مطرح شد.