اطلاعیه مهم دولت درباره کارت سوخت

با راه‌اندازی چت‌بات جدید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، ثبت‌نام و پیگیری کارت سوخت المثنی به‌صورت ۲۴ ساعته و آنلاین فراهم شد؛ دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست.

کدخبر : 30988
سایت سرگرمی روز :

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در راستای ارتقای کیفیت خدمات سوخت‌رسانی و تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات دیجیتال، اولین چت‌بات اختصاصی سوخت‌رسانی کشور را رونمایی کرد.

در مراسم رونمایی این چت‌بات که در دومین روز نمایشگاه صنعت نفت برگزار شد، علی عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی حضور داشتند.

محمد شکیبازاد، رئیس امور کارت سامانه هوشمند سوخت در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در این باره گفت:

"با توجه به گستردگی فعالیت‌های خدماتی شرکت در سراسر کشور و ضرورت پاسخگویی به موقع به هموطنان در خصوص مسائل مربوط به کارت هوشمند سوخت ، این چت‌بات با موفقیت توسعه و راه‌اندازی شده است."

وی افزود: "این چت‌بات به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سؤالات و مشکلات شهروندان در بستر سامانه FCS.NIOPDC.IR است."

همچنین شکیبازاد اعلام کرد:"امکان ثبت درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت نیز برای شهروندان عزیز فراهم شده است. این خدمات الکترونیکی در راستای تسهیل دسترسی به خدمات کارت سوخت و کاهش نیاز به مراجعه حضوری ارائه شده است."

این اقدام جدید، قدم مهمی در جهت تحول دیجیتال در بخش سوخت‌رسانی محسوب می‌شود و انتظار می‌رود رضایتمندی عمومی شهروندان را به همراه داشته باشد.

طبق اعلام مسئولان، از اول خردادماه کارت سوخت خودرو‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث غیرفعال خواهد شد.

طبق قانون بیمه اجباری شخص ثالث، در صورتی که دارنده وسیله نقلیه از خرید بیمه نامه خودداری کند، به تناسب مدتی که وسیله بدون بیمه نامه بوده، مشمول جریمه حق دیرکرد بیمه خواهد شد؛ همچنین، ماده ۴۸ این قانون مطرح کرده است که در صورت عدم وجود بیمه نامه، ستاد حمل و نقل و سوخت کشور موظف به قطع سهمیه سوخت و صدور کارت سوخت برای این وسایل خواهد بود.

اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث که سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا یادآور شد: بر اساس قانون، از ابتدای اردیبهشت همه خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها که فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث هستند، تا ابتدای خرداد (به مدت یک ماه) مهلت خواهند داشت تا نسبت به دریافت این بیمه‌نامه اقدام کنند.

سردار حسینی تأکید کرد: از ابتدای خرداد، مطابق با این طرح، کارت سوخت همه وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث اعم از خودرو و موتورسیکلت غیرفعال می‌شود.

وی گفت: همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها موظف هستند دریافت بیمه‌نامه شخص ثالث را به‌عنوان یکی از الزامات اولیه در ارائه خدمات به خودرو‌ها رعایت کنند. این طرح به‌منظور ارتقای ایمنی جاده‌ها و حفظ حقوق زیان‌دیدگان حوادث رانندگی اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا از مردم خواست در مهلت تعیین‌شده نسبت به دریافت بیمه‌نامه شخص ثالث اقدام کنند تا از مشکلات قانونی و محرومیت از سهمیه سوخت جلوگیری شود.

بیمه مرکزی هم به تازگی با هدف تعامل و هم افزایی با طرح غیرفعال کردن کارت سوخت خبر از بخشودگی جرائم دیرکرد بیمه اجباری شخص داده است؛ در همین راستا نیز خسروجردی مدیرکل نظارت فنی بر بیمه‌های اموال، اتومبیل و رسیدگی به شکایات بیمه مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی و ریلی موظف هستند وسیله خود را در برابر حوادث منجر به خسارت به اشخاص ثالث نزد یکی از شرکت‌های بیمه بیمه شخص ثالث کنند.

خسروجردی اعلام کرد: از ابتدای خرداد ماه ۱۴۰۴، با همکاری پلیس راهور، تخصیص سهمیه سوخت و صدور کارت سوخت برای وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه متوقف خواهد شد. در همین راستا، بیمه مرکزی به منظور تسهیل خرید بیمه نامه برای دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه، فرصتی را فراهم کرده است تا از ساعت صفر روز ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان این ماه، دارندگان خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها بتوانند بدون پرداخت جریمه حق بیمه، بیمه نامه شخص ثالث خریداری کنند.

او تاکید کرد: پس از پایان مهلت تعیین شده، افرادی که بیمه نامه خریداری نکنند، از ابتدای خرداد ماه سهمیه سوختشان قطع خواهد شد. همچنین، این بخشودگی تنها برای خرید بیمه نامه یک ساله معتبر است و در صورت خرید بیمه نامه کوتاه مدت، مشمول جریمه خواهند بود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: